- 13 Kasım 2008
- 992
- 419
- 323
- Konu Sahibi Hayat343434x
al çocuklarını git evine ben evimdeyim de kaynanaEvi kendine bide bekar arkadasina acmis bizide babasina emanet etmis ☺
nolcakmış o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al çocuklarını git evine ben evimdeyim de kaynanaEvi kendine bide bekar arkadasina acmis bizide babasina emanet etmis ☺
bakin bende soyle dusunuorum bayramda herkesi ayaga kandıracam baktim yine tek valizi toplarsa o gitsin bende direk bi halam var onun evine gider sessizce davami acarim bizi terketti derim delillerimi sunarimYa belki şimdi beni burda topa tutacaklar belki söylediğimi yanlış anlayacaklar ama bir arkadaşım vardı Doğudan ama Çanakkale’de yaşıyorlardı. Anlaşmazlık vardı arada iki çocuk evden polis eksik olmazdı İnan’ın. Ama kadın hırslı bir kadındı dışardan liseyi okudu üniversiteyi bitirdi KPSS ye hazırlanıyordu.. eşinle sorunlar çok büyüdü çalışsa çalışmasına izin vermez etmez kadın melek gibi bir kere çocuklarına bağırdığına şahit olmadım ki yıllarca alt katımda oturdu. Bir gün artık cinnet getirdi bıçaklar filan çekildi kadın sığınma evine gitti çocukları alıp. Orda iş filan buldular ettiler sonra adam istedi boşanalım dedi ama saba tek şartla nafaka veririm çocukların velayeti bende olacak ama sende kalacaklar.. kadın kabul etti. Derken adam getirdi anasını babasını çocukları aldı. Kadında dava açtı ama çocuklar ne dese beğenirsin mahkemede annemiz bizi dövüyor...adam çok kötü bir adamdı kadının arkasına değişik değişik adamlar takmalar yoluna çıkmalar kadına bir de çocuklarına kötü muameleden dava açmaya kalktı. Kadın diyordu artık öldürücüm.. ya dedim ki git burdan çocuklarının babasının katili olacaksın.. git... o çocuklar seni Eninde sonunda bulacaklar ilerde babalarından nefret edecekler çünkü ortaokula gidiyorlar yaşları ufak değil işte çocukları için çok savaştı ama yapamadı maalesef bazen hukuk yanlış işliyor bizde..adaletsiz olunabiliyor.. gitti..kendine bir hayat kurdu.. burda kalsa katil olacaktı..bazen gitmeyi göze almak gerekiyor..he ne oldu adam buna ulaştı 3 yıl sonra çocuklarına da kavuştu annesi öldü çünkü tekrar evlendi evlendiği kadın çocukları istemedi.bence senin eşin o çocukları almaz.. babası zaten hasta kime bırakacak. En azından evine gitmekle başla işe..
Bi keresinde buraya gelmedim diye cinnet cikardi evde cocuklar korkmasin diye yapamiyorum oyle biseyal çocuklarını git evine ben evimdeyim de kaynana
nolcakmış o zaman
aynen yap valla artık çekme bunları kursun düzenini güzelce befendinin kafa rahatbakin bende soyle dusunuorum bayramda herkesi ayaga kandıracam baktim yine tek valizi toplarsa o gitsin bende direk bi halam var onun evine gider sessizce davami acarim bizi terketti derim delillerimi sunarim
aynen yap valla artık çekme bunları kursun düzenini güzelce befendinin kafa rahat[/QUOT aynen cocuk hasta diyorum eee sonuc diyor inanin rezil olmus herkes cocuklarini birakmis gitmis diyor
Aynen canım yap bence. Elinden ne geliyorsa onu dene derim.bakin bende soyle dusunuorum bayramda herkesi ayaga kandıracam baktim yine tek valizi toplarsa o gitsin bende direk bi halam var onun evine gider sessizce davami acarim bizi terketti derim delillerimi sunarim
Bulunduğun yerde iş bulman zor sanırım. Boşanırsan nafaka ve tazminat vermek zorunda kalacaktır. Tazminatı ancak aldatmayı kanıtlarsan. Şiddet durumunda tazminat alınır mı bilmiyorum. Eşinin üstüne olan malların yarısını alırsın. Ama dava açtığında kendi evine ve arabanız varsa ona “aile malı” şerhi koydurman gerek senden mal kaçırmasın diye. Seni aldattığını ve şiddeti kanıtlarsan haklarını daha kolay alırsın. Çocuklarını elinden alamaz. Kusura bakmasın, eşkıya ülkesinde yaşamıyoruz. Kanunlar var bu ülkede. Siz güçlü durun, haklarınızı bilin yeter.Evet resmi nikah var kizim 7 oglum 3 yasinda vanin ilcesinde oturuyorum 2 haftada bir kavgayla 250 300 tl gonderiyor maddi durumuda cok iyi ithalat ihracat isi
Niye halana gidiyorsun yahu evine gitsene??bakin bende soyle dusunuorum bayramda herkesi ayaga kandıracam baktim yine tek valizi toplarsa o gitsin bende direk bi halam var onun evine gider sessizce davami acarim bizi terketti derim delillerimi sunarim
Evet is bulamam oda engel olur onun istegi ailemin huyunu bildigi icin onlarin yanina donup kole olmam..ya dışarı bile çıkamıyorum hicbir hakkimi bilmiyorum ki kim ne derse oylemi diyorum.evimiz herseyimiz onun abisinin adina..adina olan tek sey kredi kartiBulunduğun yerde iş bulman zor sanırım. Boşanırsan nafaka ve tazminat vermek zorunda kalacaktır. Tazminatı ancak aldatmayı kanıtlarsan. Şiddet durumunda tazminat alınır mı bilmiyorum. Eşinin üstüne olan malların yarısını alırsın. Ama dava açtığında kendi evine ve arabanız varsa ona “aile malı” şerhi koydurman gerek senden mal kaçırmasın diye. Seni aldattığını ve şiddeti kanıtlarsan haklarını daha kolay alırsın. Çocuklarını elinden alamaz. Kusura bakmasın, eşkıya ülkesinde yaşamıyoruz. Kanunlar var bu ülkede. Siz güçlü durun, haklarınızı bilin yeter.
Ya ne alaca cocuklari o adam rahata alismistir kaç Baba var çocuğuna bakabiexe anası babası yaslinhastadirlar onlarda bakamaz korkma sen vermek istesen bile almaz bu kadının en ince notası teline dönüyor senin sen teklif et çocuklarını al artık sen bak bende önüme bakacam.de bak nasıl gelir yada dizide götürür en azından olmadı bu süre kendi evinde kalirsinOyle biri ki evime gitmeme bile izin vermiyor oyle zor durum ki.acaba cocuklarimi alabilir mi
Bana bu zulmu yapan insanlara karsi beni savunmayacak kadin olsan yuvana sahip ciksan diyen bir babam var.halam daha cok sahiplnirNiye halana gidiyorsun yahu evine gitsene??
Baba evinden bahsetmiyorum kendi evinizi diyorum.Bana bu zulmu yapan insanlara karsi beni savunmayacak kadin olsan yuvana sahip ciksan diyen bir babam var.halam daha cok sahiplnir
alıp kadına ceza verecek napacak çocuklar adamın umrunda değil babasının evine koyar zavallı perişan yaşar gider çocuklariyi de çocuklarını nerdeyse hiç görmeyen biri çocuklarını alıp ne yapsın
bahane bulma lütfen
Peki aldatma varsa ve babanız bunu öğrense yine aynı tepkiyi mi verirBana bu zulmu yapan insanlara karsi beni savunmayacak kadin olsan yuvana sahip ciksan diyen bir babam var.halam daha cok sahiplnir
Ohhh arkadaslarla ev tutulmus yasiyor. Bosanirsam cocuklari alir diye korkuyorsun bide. Rahatlik dururken 2 cocugu basina almaz bence. Bekar evinde kim bakacak o cocuklara butungun? Ses cikartma diye atip tutuyor.
Anneler cocuklarindan ayrilmaktan korkuyor ama emin olun erkeklerin bir cogu sizin gibi degil. Cocuk kendilerinde kalsin istemezler. :)))) Alirlarsa da kendileri degil analarina baktirirlar ama sizin kv bakamaz zaten.
Peki varsayim yapasak alip babasinin evine atarsa hakim bunu kabullenir mi.