• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Çocukları alamaz almasına ama orada sen ne yapacaksın , iş imkanı var mı :KK43: Neden kendi evinde kalmana izin vermiyor. Aylık ihtiyacınız olan parayı yollasın kendi evinde kal çocuklarınla...
Kendisi evde kalamazsin diyor cok zorlarsam belki bisey olur peki bu cocuklar babasini gormeden baba sevgisi almadan nasil olur imkani varken bu duruma sokmasi sadece keyfi

1 yildir bekliyorum cocuklarim mahvoldu 1 yil daha para toplmak icin beklersem halimiz ne olur bilemem.ayni şehirde bana destek olmayan ailemle yasamam zor olacak.istanbulda yeni bir hayat kuramam mi
Neden İstanbul? Ne işin var istanbul gibi yerde iki çocukla işsiz güçsüz. Daha kolay bi yerden başlayın.

Yok bunlarin hicbiri kanit degil yemekte kizla samimimi ellelemi sarmas dolasmi oger oyleyse aldattigi icin davada kullabilirsin ama yok karsilikli oturmaysa hicbir delil saglamaz onceki dayaklarin olmaz kaniti geldiginde kiskirtin size vurmasini saglayin hemen akabinde alin darp raporunuzu
Evet kizla sarilmislar bide mesaj yazismalari var

Alıp çocuklarını terk edıceksın . Ne bu böyle . Sen aılesıne hızmet etmek için mi evlendın .

Adam senı %99 aldatıyor. 1 yılda 3 defa gelmekte neyın nesı .

Bende senınle gelıcem de gıt peşinden . ya da boşan

arkadasa katılıyorum .

sımdı bıle ucuz ucak bıleti bulabılıyorsun. ben ayda 1 ıstanbula gıdıyorum dogudan.
yerı gelıyor 60 lıraya gıdıs donus bulabılıyorum. ustelık sız evlısınız her bos vaktınde senın yanında olmalı. yada sen al cocuklarını gıt yanına. yılda 3 defa gelmekle evlılık olmaz

Cok cektim ailem destek olmuyor bu adamin butun pisliklerini gormezden geldim ailem beni buna mecbur birakti.siginma evi fikri olmaz istemiyorum oraya gitmeyi esim daha mutlu olur bak bosadim perisann oldu der
Niye perisan olcakmissin ayrica onun ne dusundugyunu niye bu kadar onemsiyosun sen bu dunyaya bidahami geleceksin neden kendi cikarlarini dusunmuyosun boyle adami hayatindan defet sonrasinda o sirtindaki yukten kurtulcaksin belki yeniden sevip yeniden asik olcaksin gelecekteki hayatini nerden biliyosun belki mutlu gunler seni bekliyor sen cesaret et yeterki emin ol dogru olan bu

Evet kizla sarilmislar bide mesaj yazismalari var
Ozamn davayi hemen acabilirsin aldattigina dair elinde kanitlar var ama dedigim gibi ara 183 u onlardan yardim iste onlar sana avukatta veriyolar kalicak yerde veriyolar cocuklarina bakicak insanlarda oluyo lutfen haklarinizi bilin devlet kadinlar icin cok guzel sanslar tanimis siz hala oturup cekmeyi dusunuyosaniz hic isyan etmeyin oturun bekleyin belki yaslaninca yaninizda olur size deger verir ama belki

Kendisi evde kalamazsin diyor cok zorlarsam belki bisey olur peki bu cocuklar babasini gormeden baba sevgisi almadan nasil olur imkani varken bu duruma sokmasi sadece keyfi
Şu anda baba sevgisi alamıyorlar zaten.... Ben de bir yıl oldu boşandım oğlumla yaşıyorum toplasan 7-8 defa görmüştür çocuğunu valla evli olduğunuz halde 3 defa gördüğü düşünülünce bizimki çok bile görmüş... Allah yardımcın olsun bacım , gün doğmadan neler doğar , hakkında hayırlısı olsun.

Yok adam 1 senedir uzaktaymış zaten de, şiddet var aldatma var küfür var nasıl giriliyor o yatağa benim aklım almıyor. Allah korusun inşallah hiç de almaz.
Ben artık neden çocuk yaptınız demekten bıktım .
Çünkü hep nedense çocuktan sonra böyle oluyormus adamlar :KK53:

Biz iki bağırıp çağırışıyoruz . Direk yatağı bile ayırıyorum . Ama elalem çocuk yapıyo küs küs.

Biz iki bağırıp çağırışıyoruz . Direk yatağı bile ayırıyorum . Ama elalem çocuk yapıyo küs küs.
Sorma, ben de bi lafına gıcık olsam elini bile tutamıyorum. Acaba zorluyorlar mı onu düşündüm işte o yüzden sordum...

Ne diyim ki keske savunulacak bir yanı olsa ama ben kucuk evlendim o denli geniş düşünemedim

Ne diyim ki keske savunulacak bir yanı olsa ama ben kucuk evlendim o denli geniş düşünemedim
Allah yardımcın olsun . Sizin duruma yapıcak bısey yok . SÖylenılen çözümleri yapamam dıyorsunuz. Açıkcası bıze de susmak düşüyor.

Back