• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var

Merhaba canım
Kendi eviniz varmış madem neden kendi evinizde oturmaya devam etmiyorsunuzda esiniz gidince sizi ailesinin evine bırakıyor anlayamadım... Sonuc itibariyle herkesin
Kendine göre bir düzeni var kayinvalidenizinde düzeni bozuluyordur siz gidince .... Herkes kendi evinde daha rahat eder sizde öyle tabiki... Bu durumu esinizle konusun guzel bir dille kendi evinizde daha raahat etceginizi söyleyin... Birde kayinvalidenize yardim icin gidin eger o sebeple sizi oraya bırakıyorsa.... İşi istanbuldaysa ve geçici degil ise hep orada calisacaksa neden orada ev tutup sizi ve çocuklarını yanina almıyor bu da ayri bir sorun bence ? Evliliginiz hep boyle uzaktan uzagami sürecek ya yaşadığınız yerde is bulsun ya da size istanbulda ev açsın boylesi hem sizin hemde cocuklariniz için daha iyi olur bence...

Merhaba canım
Kendi eviniz varmış madem neden kendi evinizde oturmaya devam etmiyorsunuzda esiniz gidince sizi ailesinin evine bırakıyor anlayamadım... Sonuc itibariyle herkesin
Kendine göre bir düzeni var kayinvalidenizinde düzeni bozuluyordur siz gidince .... Herkes kendi evinde daha rahat eder sizde öyle tabiki... Bu durumu esinizle konusun guzel bir dille kendi evinizde daha raahat etceginizi söyleyin... Birde kayinvalidenize yardim icin gidin eger o sebeple sizi oraya bırakıyorsa.... İşi istanbuldaysa ve geçici degil ise hep orada calisacaksa neden orada ev tutup sizi ve çocuklarını yanina almıyor bu da ayri bir sorun bence ? Evliliginiz hep boyle uzaktan uzagami sürecek ya yaşadığınız yerde is bulsun ya da size istanbulda ev açsın boylesi hem sizin hemde cocuklariniz için daha iyi olur bence...
çünkü eve para giriyor kocasının parasını annesi gille birlikte harcamış oluyor ayrı evde olsa annesine gönderemiyecek

Evet resmi nikah var kizim 7 oglum 3 yasinda vanin ilcesinde oturuyorum 2 haftada bir kavgayla 250 300 tl gonderiyor maddi durumuda cok iyi ithalat ihracat isi
bayramda al karşına konuş götürecekse götürsün yoksa evime geçeceğim deyin eğer izin vermesse üstele madem ben rahat edemiyorum onlarda etmesin diye düşün en fazla darp eder onuda rapor alırsın

Ne iş kuruyor eşiniz? Iş kurmak maddi olarak biraz güç ister hele istanbulda.

Istanbula gitmeden önce nasil babaydi nasil eşti zati muhteremler birden degismis olamaz degil mi

çünkü eve para giriyor kocasının parasını annesi gille birlikte harcamış oluyor ayrı evde olsa annesine gönderemiyecek

Annesinin paraya ihtiyacı varmi ki... Hem calismaya istanbula gidiyor sizinde durumunuz cok iyi degil ki calisip para kazanmak icin istanbula gitmeyi tercih ediyor vanda buldugu isler gecinmeye yetmiyor belliki... Birde sizinle evlenerek evini barkini geciminide ailesiyle ayırmış olması gerekir... Evet aileler birbirine kotu gunde hep destek cikmali durum ölçüsünde tabiki... Ama bu kadarda bagimli olunmamalı sizin artik kendinze ait farkli bor hayatiniz olmali esinizde bu hayati idame ettirebilmek icin ve cocuklarinizin sizin geleceginiz icin calismali....

Merhaba canım
Guya kafasi rahat etmiyormus bizi tek birakinca

Ya burda ithalat ihracat yapiyordu ordada ayni isin ofisini kurmus guya beklemesi sizi goturursem isim tutmazsa nasil geri gelelim diyor ama 1 yildir bekliyoruz sizcede yeterli degilmi
Yazdiklarinizdan sizi ailesini dusunen bir adam hali goremedim. Kafasi karisiktir isleri risklidir vs ama cocuklari esini bu kadar ihmal etmesini hicbir mantik aciklamaz. Bosanmadan duzelebilir araniz kac yillik evlilik emek var ama biraz kendinizi geri cekin kendi ailenizle kalin gorusmeyin ki kaybetme korkusu yasasin biraz.

Ne yazılsa olmaz. Sizi resmen kandırıyor. Parası var adamın size harcamak istemiyor sizi ailesine hizmetci tutmuş. Zaten çocuklarına da düşkün değil. Adam değil kısaca. Üzgünüm ama bu böyle. Siz de biliyorsunuz bunu. Bu kadar rahata alışan adam bir daha sizi alır mı yanına. Silkelenin artık. boşanıp nafakanizi alın. Bir işe girin başınızın çaresine bakın. Buraya acacaginiz konu bosanmaya karar verdim nasıl ayaklarımın üzerinde dururum neler yapabilirim tarzında olmalıydi

Inanin
Ne yazılsa olmaz. Sizi resmen kandırıyor. Parası var adamın size harcamak istemiyor sizi ailesine hizmetci tutmuş. Zaten çocuklarına da düşkün değil. Adam değil kısaca. Üzgünüm ama bu böyle. Siz de biliyorsunuz bunu. Bu kadar rahata alışan adam bir daha sizi alır mı yanına. Silkelenin artık. boşanıp nafakanizi alın. Bir işe girin başınızın çaresine bakın. Buraya acacaginiz konu bosanmaya karar verdim nasıl ayaklarımın üzerinde dururum neler yapabilirim tarzında olmalıydi
Bazen kadinlar cocuklarim babasiz kalmasin diye bosanamiyoruz diyorlar ya benim ki tam tersi evliyken babasizlar..zaten durum boyle surerse sonuc bosanma olur sadece bu surecte neler demeliyim neler yapmaliyim bilemiyorum sadee susuyorum

Kafasi rahat etmesin zaten bu kadar ayri yasamak normal degil ki. Cocuklarinin psikolojileri de onemli hayatlarindan bir yil babasiz ve yorgun mutsuz anneyle gecmis.
Kizim bu sabah anne yeter artık biz ne zaman evimize gidecez dedikten sonra bu konuyu actim.ben cocuklarim artik cekyatta surunmesinn diye bosanacam diyorum bakarmisiniz caresizligime..dun oglum atesler icinde yanıyordu bir telefon acip cocuk ne oldu demedi

Nafakadan cok cocuklarimi almasindan korkuyorum

Nafakadan cok cocuklarimi almasindan korkuyorum
Ya belki şimdi beni burda topa tutacaklar belki söylediğimi yanlış anlayacaklar ama bir arkadaşım vardı Doğudan ama Çanakkale’de yaşıyorlardı. Anlaşmazlık vardı arada iki çocuk evden polis eksik olmazdı İnan’ın. Ama kadın hırslı bir kadındı dışardan liseyi okudu üniversiteyi bitirdi KPSS ye hazırlanıyordu.. eşinle sorunlar çok büyüdü çalışsa çalışmasına izin vermez etmez kadın melek gibi bir kere çocuklarına bağırdığına şahit olmadım ki yıllarca alt katımda oturdu. Bir gün artık cinnet getirdi bıçaklar filan çekildi kadın sığınma evine gitti çocukları alıp. Orda iş filan buldular ettiler sonra adam istedi boşanalım dedi ama saba tek şartla nafaka veririm çocukların velayeti bende olacak ama sende kalacaklar.. kadın kabul etti. Derken adam getirdi anasını babasını çocukları aldı. Kadında dava açtı ama çocuklar ne dese beğenirsin mahkemede annemiz bizi dövüyor...adam çok kötü bir adamdı kadının arkasına değişik değişik adamlar takmalar yoluna çıkmalar kadına bir de çocuklarına kötü muameleden dava açmaya kalktı. Kadın diyordu artık öldürücüm.. ya dedim ki git burdan çocuklarının babasının katili olacaksın.. git... o çocuklar seni Eninde sonunda bulacaklar ilerde babalarından nefret edecekler çünkü ortaokula gidiyorlar yaşları ufak değil işte çocukları için çok savaştı ama yapamadı maalesef bazen hukuk yanlış işliyor bizde..adaletsiz olunabiliyor.. gitti..kendine bir hayat kurdu.. burda kalsa katil olacaktı..bazen gitmeyi göze almak gerekiyor..he ne oldu adam buna ulaştı 3 yıl sonra çocuklarına da kavuştu annesi öldü çünkü tekrar evlendi evlendiği kadın çocukları istemedi.bence senin eşin o çocukları almaz.. babası zaten hasta kime bırakacak. En azından evine gitmekle başla işe..

Back