Eşim evlendikten sonra çok değişti.

Sen olayı yanlis anladin sanirim kastettigim calismayan calismadigi halde bir yemek bile yapmayan bunu da her firsatta anlatan kadinlar nefret ediyorum boylelerinden ve evet bunlara gorusmeye direndigim icin evli kaldigim surecte evimde cok savas cikti bana gelip hem calisip hem temizlik hem ev isi yapiyorsun diye dalga gecerse hakaret ettigimde de susup oturcak

Ben de calismiyorum, yemek yapiyorum ama hergun yapmiyorum. Tabi ki kimseye gidip dalga gecmedim yapiyorlar diye. :) Devamli ayni muhabbeti yapip, dalga gecmeye geliyorlarsa haklisin.

Ben de calismiyorum, yemek yapiyorum ama hergun yapmiyorum. Tabi ki kimseye gidip dalga gecmedim yapiyorlar diye. :) Devamli ayni muhabbeti yapip, dalga gecmeye geliyorlarsa haklisin.

Dalga gecmenin otesinde ben evde temizlik yapmam sen salaksin ben bi corba yaparim en fazla sen enayisin vs... Amac tahrik edip esimle birbirimize sokmak basardi da bende hakettigini verdim en zayif noktasinsan saldirip kestim iletisimi... Esimle aramizi bozmak isteme sebebibr esimi yillarca yemisler benle evlenince devam ettirmedim o yuzden beni sevemediler.. Sizde iki araba var bi ara birini alicaza kadar geldi yuzsuzlugu esimdn de yuzsuz arkadaslarindan da kurtuldum sükür

Amacım komiklik değil, sizi kırmak hiç değil.
Fakat "kocam çok değişti" temalı bir konu açıyorsunuz ama içeri girince değişenin asıl siz olduğunu, ailesinden ayrılmaya hazır olmayanın siz olduğunuzu (ki çok zordur zaten bu kolay değildir hakda veriyorum bu konuda), evliliği eşine lutuf göreninde siz olduğunuzu, her zaman onun alttan almasına alıştığınızı ve yine öyle olmasını istediğinizi vs okuyoruz.
Bilmiyorum bu ne derece normal...

Köşklerinde yatili hizmetcileri var demek ki.
Dalga gecmek degil, zaten hakaret ediyorlarmis resmen. Allah yolunu acik etsin bundan sonra...

sizi biraz kendime benzettim
ilişkimde okadar çok yıprattım ki karşımdaki adamı
sonra sen artık beni umursamıyorsun diyip daha da yüklendim
' hiç dönüp ben ne yaptımda bu adam bu hale geldi' diye sordun mu kendine dedi
ben sordum ...
cevabı buldum . gerçekten çok yordum tavırlarımla , sinirimle ...

belki sizde aynı şekilde bu hale gelmesinde ki sebepsinizdir .
genelde evlilikte biraz uysal sakin anlayışlı olmak gerekiyor ..

düzelemiycek problemler yok gibi

Siz sanmıssınız ki onun için kendi muhitinizden ayrılınca size kul köle olacak. Zaten sakin adam iyice merkeze sizi koyup ona göre yasayacak.Ama su da bir gercek ki herkes evlenince ailesinden ayrılıyor :) Bana nedense boyle geldi. Uzulmeniz için yazmıyorum ama sanırım siz kaldıramıssınız aılenızden ayrı yasamayı bunu eşinize yansıtmıssınız.Daha yeni evlisiniz zamanla alısırsınız

Bu sorunun diğer evresi birbirinizin saçlarını yolmaya gidiyor..
Acil birlikte çift terapisi alin

Elin adamı için öyle yerinizi yurdunuzu bırakıp giderseniz böyle olur tabii..
erkeğe yaranılmaz bilmez misiniz?
hemen kendi işinize kendi yaşamınıza dönün. ikna edin gelin.

Dogup buyudugunuz, isinizin gucunuzun oldugu kisacasi hayatinizi yuz ustu birakip pat diye bir adamin pesinden gitmeyin, ne olur kizlar yapmayin..
Anan baban sevmeye kiyamaz, elin oglu sacta yoldurur, eve tikilip kafada yedirtir.
Ne isiniz var koyde, hayalini kurdugunuz hayat bumu?
Koyu asla kucumsedigimden degil.
Nikah olinca noluyo bu adamlara bilmiyorum.

Yani keşke işinizi gücünüzü ananızı babanızı bırakıp bu adamın peşinden gitmeseydiniz. Erkekler kıymet bilmez. Sizin onun için şehrinizi bırakmanızında umurunda olduğunu sanmıyorum. Adam bencil. Kendi düzeni bozulmasın yeter onun için sizi hiç düşünmemiş. Ben size diyim böyle çalışmadan bu adamla köyde yaşamaya devam ederseniz kafayı yersiniz. Size yazık günah. Bir an önce işe geri dönmeye çalışın. İşinizde yükselmeye çalışın. Paranızı da kenara atın haber vermeden.

Konunuzu okuduktan sonra olaylari cok gereksiz abartip, kavgaya tasidiginizi dusundum. Evlilik, sevgililik, nisanlilik her zaman insanin ruh esiyle olmuyor. Iki farkli insanin hayat birlestirmesi kolay birsey degil. Ne o seni, ne de sen onu %100 anlayacaksiniz diye birsey yok. O yuzden beni anlamiyorsun diye aglayip, kavga edecegine, anlatmaya calismali, tatli dille, hosgoruyle isini halletmeye calismalisiniz. Her anlasmazlik kavgaya donusmemeli. Hele ki ciglik ciglik, aglamali kavgalar.

Degisime gelince.. siz onu evlat mi edindiniz yoksa koca olarak mi aldiniz? Ne diye o iyi yesin, o temiz bakilsin ailesinin ici rahat etsin diye sacinizi supurge ediyor, bakimsiz dolasiyorsunuz? Evinizi cekip cevirin elbette ama kendinize de bakin. O adam eve gelince hos, alimli, seksi bi kadin mi ister yoksa yatagin carsafi ütülu mu ütüsüz mü ona mi takar? Abartmis olabilirim ama soylemeye calistigim oncelikle onu guler yuzle siz karsilayin. Ev bir iki gun batik dursun ne olacak Allah askina?

şöncesinde kendinizi ve psikolojinizi toparlayın. her sey aileyi işi bırakmak değil evlilik bütünüyle fedakarlıklar yumağı eşinize sorsanız o da bir çok fedakarlık yaptım diyecektir. kendinizi toplayın iş bulabiliyorsanız işe girin eşinizin arkasından annesi gibi gezmeyin. bir birey olduğunuzu aldığınız kararların arkasında olduğunuzu ama işler kötüye giderse de her şeyi bırakıp eski yaşamınıza dönebileceğinizi hissettirin. bunu nasıl yaparsınız bilemiyorum ama bunu hissetmeli bunun için de güçlü durmalısınız. ağlayıp sinir krizleri geçirmek size bir şey kazandırmaz.

Zorla evlenmemissin. Kendi isteğinle bile bile gelmişsin. Bazen eşim benim kusurlarimi hep yuzume vurur. Hatta cok yapar. Bende zorla mi evlendin, silah mi dayadim başına. Sizin icinde gecerli. Tamam eşiniz icin sehir degistirip hayatinizi defistirmissiniz ama bu karari siz verdiniz. Erkekler kadinlar gibi dusunmez. Doktora ne icin gittiniz bilemem ama ozellikle kadin dogum icinse esinizin dinlememesi normal olabilir belki baska bisey dusunmustur. O sekilde tepki vermesi hoş olmayabilir ama sizde daha sakin bir sekilde soyleyebilirdiniz. Koyde degilde ilceye tasinma durumunuz yok mu? İş bulma durumunuz hic mi yok. Ev de de olsaniz yapin bakiminizi kendinizi iyi hissedersiniz. Bir sac boyayin, kestirin nne biliyim iyi hissetmeniz lazim

çok hızlı ilerlemiş her şey.
Nişanlıyken size olabildiğince sabır göstermiş belki adam yeter artık noktasına gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…