- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 37
Daha 5 aylik evlisin, cocuk yok, calisma yok. Nasil kendine bakamiyorsun?
Adam sakin diye omur boyu nisanlilik gibi surmeyecekti. Kredilerini doldurmussun demek ki tahammulu kalmamis artik. Once kendini toparlamakla basla işe.
Oyalanacak bir aktivite yoksa iş bakin mutlaka...
Evde aksama kadar got buyutmuyoruz kiz.Popomu 32 bedene sigdirabiliyorum işte calişmadan.
Anlamadım şimdi siz şu an çalışmıyor musunuz ? İşi neden bıraktınız çalışmıyorsanız[/Q
istanbulda calısıyordum esimin memleketıne gelınce bıraktım mecburen...
Sen olayı yanlis anladin sanirim kastettigim calismayan calismadigi halde bir yemek bile yapmayan bunu da her firsatta anlatan kadinlar nefret ediyorum boylelerinden ve evet bunlara gorusmeye direndigim icin evli kaldigim surecte evimde cok savas cikti bana gelip hem calisip hem temizlik hem ev isi yapiyorsun diye dalga gecerse hakaret ettigimde de susup oturcak
Ben de calismiyorum, yemek yapiyorum ama hergun yapmiyorum. Tabi ki kimseye gidip dalga gecmedim yapiyorlar diye. :) Devamli ayni muhabbeti yapip, dalga gecmeye geliyorlarsa haklisin.
Amacım komiklik değil, sizi kırmak hiç değil.çok komik bir cevap :) evlilik sadece sizin gibi sıkıldıgı ıcın problemını buraya yazmıs birine bu cumlelerı kuranlar tarafından mı yapılmalı? bu kriterleri sizin gibi insanlar mı belırlemelı... vallahi çok komik. gelen yorumların hepsi teselli niyetliydi. olumsuzda vardı hepsine tesekkur ettım. zaten böylede olmalı ben burda yapılan yorumlardan cıkıp kocamı bosamam ya da tutup ayaklarına kapanmam. burada yazdıklarım bır nevı sanal arkadaslık nıyetıyleydı... yanı ıcımı doktum ve az da olsa moral buldum. lütfen sanal da olsa bunları yazanında okuyanında ınsan oldugunu unutmayın. keşke sitede de sizin gibi insanların yorumları filtrelenebılse.... :)
Dalga gecmenin otesinde ben evde temizlik yapmam sen salaksin ben bi corba yaparim en fazla sen enayisin vs... Amac tahrik edip esimle birbirimize sokmak basardi da bende hakettigini verdim en zayif noktasinsan saldirip kestim iletisimi... Esimle aramizi bozmak isteme sebebibr esimi yillarca yemisler benle evlenince devam ettirmedim o yuzden beni sevemediler.. Sizde iki araba var bi ara birini alicaza kadar geldi yuzsuzlugu esimdn de yuzsuz arkadaslarindan da kurtuldum sükür
Siz sanmıssınız ki onun için kendi muhitinizden ayrılınca size kul köle olacak. Zaten sakin adam iyice merkeze sizi koyup ona göre yasayacak.Ama su da bir gercek ki herkes evlenince ailesinden ayrılıyor :) Bana nedense boyle geldi. Uzulmeniz için yazmıyorum ama sanırım siz kaldıramıssınız aılenızden ayrı yasamayı bunu eşinize yansıtmıssınız.Daha yeni evlisiniz zamanla alısırsınızevlendıgımız ılk bır ay balayı dahıl kavgayla gectı. benı anlmadıgını soyluyordum ona sureklı aılemden ayrıldım uzgunum. arkadaslarına cok deger verıyor onlrla cok mutlu. bu yuzdende sureklı kavga edıyorduk. arkadasının dugunu ıcın bı hafta gec gıttık balayına. en son gelın mevlutu yaptıgım gun cok buyuk kavga ettık ailelerde karıstı ondan sonra kavga etmeyecegımıze soz vermıstık ki etmıyorduk da. son bı aydır nerdeyse hıc kavga etmıyorduk. bı dun oldu.. ve ben artık benım degerımı bılsın onun ıcın nelerden vazgectıgımı gorsun ıstıyorum belkı bende degıstım haklısınız ama kolay degıl babamı bırakmak cok zor geldı. herkes evlılıgın ılk aylarında normal tartısmak dıyor ama ben bu ayları guzel yasayamadıktan sonra on sene sonra duzelse nolur.... sımdı bı de korunmayı bıraktım cocuk ıstıyorduk dunden sonra o kararımı da gozden gecırmem gerektıgını dusunumuyorum.... cok uzgunum inanın... kimseye anlatamıyorum babam babannem uzaktalar uzulurler dıye burda arkadasım yok telefonla anlatınca da nereye kadar.... cıkıs yolu bulamadım...
Aynen boyle düşünüyorumçok bıdı bıdı aşık usandırmış.
ailenizi bırakıp sırf eşiniz için mi fedakarlık yaptınız?
siz evlenmek istemediniz mi?
bakış açınız da bir tuhaf.