ben pek anlatamıyorum galıb derdımı... ben esıme taınını buraya ıste de dıyebılırdım cunku ben ozelde calısıyordum ve orda yukselme sansım da vardı. ama o aılesınden ayrılamıyor cok duskun dıye bunun lafını bıle etmedım... cok bıdı bıdı derken...çok bıdı bıdı aşık usandırmış.
ailenizi bırakıp sırf eşiniz için mi fedakarlık yaptınız?
siz evlenmek istemediniz mi?
bakış açınız da bir tuhaf.
Öncelikle çocuk kararını biraz erteleyin,eşinize onun annesiymiş gibi davranmayın.
Size gelince büyükşehirden küçük kentte gelmiş olmanın bunalimini yaşıyor olup, farkında olmadan bunun acısını eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz.Yani biraz da kendinize öz eleştiri yapın derim nacizane.
ben pek anlatamıyorum galıb derdımı... ben esıme taınını buraya ıste de dıyebılırdım cunku ben ozelde calısıyordum ve orda yukselme sansım da vardı. ama o aılesınden ayrılamıyor cok duskun dıye bunun lafını bıle etmedım... cok bıdı bıdı derken...
arkadasının dugunu ıcın bı hafta gec gıttık balayına
öncelikle senin için şunlardan vazgeçtim geldim buraya diye söylenmeyin. kimse sizi oraya silah zoruyla getirmedi. zorla da evlendirilmediniz kendiniz istediniz dimi. yani eşim bana bunu dese yapmasaydın derdim. kavgada yada başka bir şeyde böyle söylemek bana yanlış geliyor.
sakin olun. saç baş yoluncak bir durum yok ortada işiniz yoksa iş bulun. kendinize bakın. önceden bakımlarınızı yapıyormuşsunuz onları yapın. empati yapın sizde bir değişiklik var mı. sonra düzgünce konuşun eşinizle kavga etmeden.
çok söylenmek anlamında.
şunu bile dert edinmişsiniz dile getiriyorsunuz.
ve her iki yorumunuzda da çok fedakarlık yaptım farkına varsın vs.
evlilik bir birlik baştan yaşayacağınız yere de beraber karar vermeniz gerekirdi siz lafını bile etmemişsiniz kendinizi ezen hiçe sayan siz olmuşsunuz. adama değil kendinize kızın. biraz kendinizle ilgilenin evlendiniz evlat edinmediniz.
galıba o da sızın gıbı onu sevdıgım ıcın degılde 'kendımı ezıp hıce saydıgım' ıcın bunları yaptıgımı dusunuyor... bu yuzden kızmalıyım belkıde kendıme...
ben pek anlatamıyorum galıb derdımı... ben esıme taınını buraya ıste de dıyebılırdım cunku ben ozelde calısıyordum ve orda yukselme sansım da vardı. ama o aılesınden ayrılamıyor cok duskun dıye bunun lafını bıle etmedım... cok bıdı bıdı derken...
anlattıklarınızdan kuzu kuzu her şeyi kabullenmiş duruyorsunuz.
ilçe demişler o köyden ev tutmuş vs.
siz bu kararın neresindesiniz?
evet annenler haklı bende eve tıkılmam iş bulurum ilçe olsun istiyorum neden demediniz?