Tüm konuyu okumamıştım, şimdi okudum. Kv bile ilçede ev tutun demişken eşin köyde ev tutmuş sende kabul etmişsin. Büyük şehirden gelip hemde orada çalışırken köye kapanırsan olacağı bu. Hayat sana zindan olur sende eşine bu mutsuzluğu yansıtırsın. En başından kabul etmeyecektin köyde oturmayı ilçede ya da şehir merkezinde isteyecektin uygunsa.
Şimdi bunun için mücadele etmen gerekiyor yoksa bu durum çözümsüz kalacak. Köyde ne kursa gidebilirsin ne spora ne de işe. O yüzden önceliğiniz ilçeye taşınmak olmalı. İlçeden bir iş bulun, maaşı ve imkanları kötü olsa bile kabul edin çalışın, bunun amacı ilçeye taşınmak olmalı. Eşinize ultimatom vererek değil ama büyük şehirden gelip köyde yapamadığınızı anlatın onun mutluluğu için kabul ettiğinizi ama Kv bile ilçede ev tutun derken onun köyde ev tuttuğunu bu yüzden ilçeye taşınmak ve çalışmak istediğinizi söyleyin. Eşiniz kabul etmezse, mutsuzluğumun sebebi sen değilsin ben yıllarca çalıştım şimdi evde oturamam, çalışmam lazım köydede iş imkanı yok ancak elimizdeki en iyi seçenek buysa ve sen bunun bizim için uygun olduğunu düşünüyorsan kararına saygı duyarım. Bizim için en iyisini yapacağından eminim. Diyebilirsiniz.
Bu sırada şimdiye kadar yaptıklarınızın tam tersini yapmanız lazım. Yani en ufak bir şeyden eleştirdiğiniz eşinizin, olumlu yönlerini söyleyerek övün. Mesela;
“Kocam çok çalışkan ve ailemize baktığı için çok minnettarım. Ailemizin maddi açıdan geleceği çok parlak, şanslıyım gerçekten.”
“Kocam her vakit bulduğunda evde iş yapar, sofrayı hep o kurar ve kaldırır, sağolsun.”
“Kocam beni saygıyla dinliyor ve bakış açıma güveniyor. Bu özelliğini çok seviyorum.”
Bunu arkadaşlarının yanında ya da eşinizin duyabileceği yerlerde yapmanız gerekiyor.
Ayrıca mutlaka bakımlarınızı yapmanız gerekiyor. Bakımlarını yapmayan, etraf tarafından beğenilmeyen kadına erkekler bir süre sonra saygı duymaz. Saçınızı süpürge etmeyin, saçınızı fönleyin
. Güzel ve çekici giyinerek etrafta dolaştığınızda kocanızın sizin isteklerinize daha saygılı olduğunu göreceksiniz.