Evlenmeden once anladigim kadariyla 1 yil 3 aydir tanisiyormussunuz. Bu sure zarfinda iki insan birbirini ne kadar iyi taniyabilir. Zamanla her iki tarafin degismesi de cok normal cunku yasanilanlara ve deneyimlere bagli olarak kisinin hayata bakis acisi da zamanla degisebilir bu cok normal. Diger yorumlara bende katiliyorum, aliskin oldugunuz cevreyi degistirmekten kaynakli bir bunalim yasiyor olabilirsiniz, bunun sonucunda da ister istemez hem kendinizi hem de esinizi mutsuz ediyor olabilirsiniz. Esinizi seviyorsaniz ve mutlu olmak istiyorsaniz siz kendi davranislarinizi degistirin. Oncelikle kendinize, kisisel bakiminiza giyim kusaminiza özen gosterin, 'sen' dili degil, 'ben dilini kullanin. Sen soylesin, boylesin, hatalisin, kabasin! demek yerine,,, sakin bir ses tonuyla "sozlerin karsisinda kirildim, uzuldum, su davranisin beni rahatsiz ediyor" diyebilirsiniz. Amaciniz kavga ortami yaratmak degil, sorununuza cozum ortami yaratmak olmali. Siz kendinizi ve kendinizi ifade etme seklinizi degistirin, esiniz de mutlaka degisecektir.. Küsüp trip atarak yaptiginiz fedakarligi adamin yuzune vurarak mutlu olmaniz mumkun degil, hatta esinizin mutlulugu disarida aramasina ve evliliginizi bitirmenize sebep olabilirsiniz. Henuz daha yeni evli sayilirsiniz, birbirinizi simdiden yipratmayin.