Eşim ile boşanmalımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne denir bilmiyorum. Korunmayı öğrenin bir çocuk daha yapmayın. Boşanacağınızı hiç sanmıyorum o yüzden Allah evlatlarınıza yardım etsin

Her şeye tamam, şiddet gördünüz, boşanamazsınız, seviyorsunuz, kaslı yeşil gözlü, çocuklarınız için... Bu kısımda yorum yapacak bişey yok.

Asıl merak ettiğim nokta 2 bebek arasında nasıl 6 ay var? İkinci bebek 5 aylık ve sağlıklı doğdu ve siz onu kucağınıza alıp hastaneden çıkıp eve gittiniz yani... tamam inandık.

Büyük ihtimalle senin kocan o kadar da yakışıklı değil bacım. Yani aklımda Kıvanç Tatlıtuğ yerine şöyle bir adam belirdi, Esra eroldaki Ali İhsan:

Erken yaşta koca diye ne evlendin, diyecek bir şey yok, bir de iki çocuk yapmışsın

Kaslı ve yeşil gözlü mükemmel yakışıklı kocam beni hamileyken dövdü. Lohusayken neye güvendim bilmiyorum ama korunmadım hamile kaldım yine, gebeliğimin zor geçtiği anda yeşil gözlü ve kaslı kocam anneme ağza alınmayacak şeyler söyledi, hastanelik oldum ama sığır dönüp bakmadı bile. Sonra yeşil gözlü, yakışıklı kocam kız kardeşine "bak ben errrrrrkek gibi errrrrrkeğim" şovu için çocuklarım ile evden attı ama çok seviyorum napayım. Bu arada ben çirkinim, güçsüzüm, param da yok bu yüzden yaşadıklarıma sesim çıkmıyor. Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam göz zamparası bu beni sinirlendiriyor ama bilin bakalım ben ona ne hissediyorum? Bingo! Kocama aşığım.
Şey demiş miydim? Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam.

Kaslı ve yeşil gözlü mükemmel yakışıklı kocam beni hamileyken dövdü. Lohusayken neye güvendim bilmiyorum ama korunmadım hamile kaldım yine, gebeliğimin zor geçtiği anda yeşil gözlü ve kaslı kocam anneme ağza alınmayacak şeyler söyledi, hastanelik oldum ama sığır dönüp bakmadı bile. Sonra yeşil gözlü, yakışıklı kocam kız kardeşine "bak ben errrrrrkek gibi errrrrrkeğim" şovu için çocuklarım ile evden attı ama çok seviyorum napayım. Bu arada ben çirkinim, güçsüzüm, param da yok bu yüzden yaşadıklarıma sesim çıkmıyor. Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam göz zamparası bu beni sinirlendiriyor ama bilin bakalım ben ona ne hissediyorum? Bingo! Kocama aşığım.
Yeşil gözlü , kaslı ve yakışıklı olduğunu unutmuşsun gülüm. 😏 Ulan gözümün önüne şu beyaz XS - S beden t-shirt giyen kekolar canlandı. Kesin öyle bir şeydir.

Yeşil gözlü , kaslı ve yakışıklı olduğunu unutmuşsun gülüm. 😏 Ulan gözümün önüne şu beyaz XS - S beden t-shirt giyen kekolar canlandı. Kesin öyle bir şeydir.
Ah nasıl unuturum ya.
Jsjdjdjsj bak eminim bebişim. Böyle amip adamları yücelttikçe yüceltiyorlar sonra ayrılamam ben. Tamam yapış.

Konu sahibi kendine haksızlık ediyor bence. Gayet güçlü bir kadın hatta doğa üstü güçleri var bence. Beş aylık über sağlıklı bebek doğurabilen kadın seçilmiş kişidir, çok güçlüdür o bebek de büyüyünce süpermen olacaktır.

Çocukların arasında 6 ay varmış bi de.

Ay bizim işyerinde var öyle yakın koruma, XXXXXSS tişört giyiyor içine de spor atlet giyiyor, oradaki 2 yudum kası gösterecek .

Konu sahibi kendine haksızlık ediyor bence. Gayet güçlü bir kadın hatta doğa üstü güçleri var bence. Beş aylık über sağlıklı bebek doğurabilen kadın seçilmiş kişidir, çok güçlüdür o bebek de büyüyünce süpermen olacaktır.
Aaa a a hayır tabi ki o yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocanın mükemmel süpersonik fantastik spermlerinden dolayı öyle şey oldu.
Çocukların arasında 6 ay varmış bi de.
9 ay abartı bence, sonuçla eli ayağı olur olmaz içimizden çıkmalı bebeler. :bicak:

Ay bizim işyerinde var öyle yakın koruma, XXXXXSS tişört giyiyor içine de spor atlet giyiyor, oradaki 2 yudum kası gösterecek .
Bak bak bak havalara nasıl da geriniyoo alain delonum benim nasıl da kasılıyoo.
Tüm selfieleri renkli gözü ayırıp zoom üzerine değilse bir şey bilmiyorum jsjdjd.

Size hamileyken bile şiddet uyguluyor, ilk hamileliğinizde risk varken hastaneye yatmanıza bile izin vermiyor, ikinci çocuğunuz şiddetten stresten erken doğuyor. Sizi kapının önüne koyuyor, şeytansın seni hastaneye yatıracağım gibi şeyler söyleyerek aynı zamanda psikolojik şiddet uyguluyor.

Ama sonuç olarak yeşil gözlü ve kaslı bir adam. Aşırı yakışıklı.

Niye şaşıracağımı şaşırdım
Konu sahibinin 22 yaşında 4 yıllık evli olmasına mı
İlk çocuğun kırkı çıkmadan ikinciye hamile kalmasına mi
Şiddet görüp boşansam mi diye dusunmesine mi
Israrla çocuklarının düzeni bozulmasın diye boşanmamasına mı
İmla hatalarına mı :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X