- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
40in cikmadan hamile kaldin ve bebeklerin arasinda 6 ay mi var hadi sana iyi trollemeler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl heyecanı geri kalanında.Neyse. Tamamını okuyamadım kusura bakmayın, ilk yazdıklarınızdan sonra bağlantı koptu bende çünkü
Yeşil gözlü , kaslı ve yakışıklı olduğunu unutmuşsun gülüm. Ulan gözümün önüne şu beyaz XS - S beden t-shirt giyen kekolar canlandı. Kesin öyle bir şeydir.Kaslı ve yeşil gözlü mükemmel yakışıklı kocam beni hamileyken dövdü. Lohusayken neye güvendim bilmiyorum ama korunmadım hamile kaldım yine, gebeliğimin zor geçtiği anda yeşil gözlü ve kaslı kocam anneme ağza alınmayacak şeyler söyledi, hastanelik oldum ama sığır dönüp bakmadı bile. Sonra yeşil gözlü, yakışıklı kocam kız kardeşine "bak ben errrrrrkek gibi errrrrrkeğim" şovu için çocuklarım ile evden attı ama çok seviyorum napayım. Bu arada ben çirkinim, güçsüzüm, param da yok bu yüzden yaşadıklarıma sesim çıkmıyor. Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam göz zamparası bu beni sinirlendiriyor ama bilin bakalım ben ona ne hissediyorum? Bingo! Kocama aşığım.
Şey demiş miydim? Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam.
Konuya kendimizi kaptırmışız bunu kaçırmışız. Doğru diyorsun40in cikmadan hamile kaldin ve bebeklerin arasinda 6 ay mi var hadi sana iyi trollemeler..
Ah nasıl unuturum ya.Yeşil gözlü , kaslı ve yakışıklı olduğunu unutmuşsun gülüm. Ulan gözümün önüne şu beyaz XS - S beden t-shirt giyen kekolar canlandı. Kesin öyle bir şeydir.
Konu sahibi kendine haksızlık ediyor bence. Gayet güçlü bir kadın hatta doğa üstü güçleri var bence. Beş aylık über sağlıklı bebek doğurabilen kadın seçilmiş kişidir, çok güçlüdür o bebek de büyüyünce süpermen olacaktır.Kaslı ve yeşil gözlü mükemmel yakışıklı kocam beni hamileyken dövdü. Lohusayken neye güvendim bilmiyorum ama korunmadım hamile kaldım yine, gebeliğimin zor geçtiği anda yeşil gözlü ve kaslı kocam anneme ağza alınmayacak şeyler söyledi, hastanelik oldum ama sığır dönüp bakmadı bile. Sonra yeşil gözlü, yakışıklı kocam kız kardeşine "bak ben errrrrrkek gibi errrrrrkeğim" şovu için çocuklarım ile evden attı ama çok seviyorum napayım. Bu arada ben çirkinim, güçsüzüm, param da yok bu yüzden yaşadıklarıma sesim çıkmıyor. Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam göz zamparası bu beni sinirlendiriyor ama bilin bakalım ben ona ne hissediyorum? Bingo! Kocama aşığım.
Çocukların arasında 6 ay varmış bi de.Kaslı ve yeşil gözlü mükemmel yakışıklı kocam beni hamileyken dövdü. Lohusayken neye güvendim bilmiyorum ama korunmadım hamile kaldım yine, gebeliğimin zor geçtiği anda yeşil gözlü ve kaslı kocam anneme ağza alınmayacak şeyler söyledi, hastanelik oldum ama sığır dönüp bakmadı bile. Sonra yeşil gözlü, yakışıklı kocam kız kardeşine "bak ben errrrrrkek gibi errrrrrkeğim" şovu için çocuklarım ile evden attı ama çok seviyorum napayım. Bu arada ben çirkinim, güçsüzüm, param da yok bu yüzden yaşadıklarıma sesim çıkmıyor. Yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocam göz zamparası bu beni sinirlendiriyor ama bilin bakalım ben ona ne hissediyorum? Bingo! Kocama aşığım.
Ay bizim işyerinde var öyle yakın koruma, XXXXXSS tişört giyiyor içine de spor atlet giyiyor, oradaki 2 yudum kası gösterecek .Yeşil gözlü , kaslı ve yakışıklı olduğunu unutmuşsun gülüm. Ulan gözümün önüne şu beyaz XS - S beden t-shirt giyen kekolar canlandı. Kesin öyle bir şeydir.
Detay vererek kör ettiğin için sağ ol katip. Sokak bunlarla dolu zaten. Böyle tuhaf bir yürüyüşü de varsa olmuş o çocuk.Ay bizim işyerinde var öyle yakın koruma, XXXXXSS tişört giyiyor içine de spor atlet giyiyor, oradaki 2 yudum kası gösterecek .
Aaa a a hayır tabi ki o yeşil gözlü, kaslı ve yakışıklı kocanın mükemmel süpersonik fantastik spermlerinden dolayı öyle şey oldu.Konu sahibi kendine haksızlık ediyor bence. Gayet güçlü bir kadın hatta doğa üstü güçleri var bence. Beş aylık über sağlıklı bebek doğurabilen kadın seçilmiş kişidir, çok güçlüdür o bebek de büyüyünce süpermen olacaktır.
9 ay abartı bence, sonuçla eli ayağı olur olmaz içimizden çıkmalı bebeler.Çocukların arasında 6 ay varmış bi de.
Bak bak bak havalara nasıl da geriniyoo alain delonum benim nasıl da kasılıyoo.Ay bizim işyerinde var öyle yakın koruma, XXXXXSS tişört giyiyor içine de spor atlet giyiyor, oradaki 2 yudum kası gösterecek .
Renkli gözü olsa kesin yaparBak bak bak havalara nasıl da geriniyoo alain delonum benim nasıl da kasılıyoo.
Tüm selfieleri renkli gözü ayırıp zoom üzerine değilse bir şey bilmiyorum jsjdjd.