Eşim Eve söylediği yemeğin ücretini ödememiş. Kapıda ödeme yapmış

Kapıda ödeme olayı kalkalı iki sene oldu diye biliyorum getir yemek sepeti trendyol hiçbirinde kapıda ödeme yok nerden sipariş vermiş merak ettim. Konu fake geldi

Gecen actigin konuna demistim siz ayrilamazsiniz diye
Ayrilamayacaksiniz bence sen cok cok yalniz kaldigin icin psikolojik olarak kendini rahat hissetmiyorsun ve birileriyle konusma ihtiyacin var ama cevrende kimsen yok buraya gelip anlatiyorsun ama sonuca asla varamiyorsun
Bi yola girdiysen ailen destekse birak su adami artik

Biraz takıldığınız için adama boyle düşünüyorsunuz bence. Hani bir süre sonra takınca kafaya yapılan her hareket batar ya. Ayrıca ne olacak ödemişsiniz sonucta. En son oyle kalmış olabilir. En son kaydedilen kart ya da ödeme yöntemi kayıtlı kalabiliyor. Hiç lafını etmezdim

Kapıda ödeme olayı kalkalı iki sene oldu diye biliyorum getir yemek sepeti trendyol hiçbirinde kapıda ödeme yok nerden sipariş vermiş merak ettim. Konu fake geldi
Getir'de eğer restoran kendi kuryesiyle gönderiyorsa kapıda ödeme seçeneği var. Gerçi konu sahibinin geçmişte tamamen yalan bir konu açtığı da olmuştu yapmaz diyemiyorum

Boşanma aşamasında olup, anne lafı hala dinlememiş olup ekstra yemeğimi ondan istemezdim. Evde malzeme varsa oturur kendime pişirirdim ona da bi lokma bırakmazdım. Süslü laflara gerek yok ben böyle adammıyım sen beni korkutun bilmem ne ,eeee ? Eee yani ozaman öyle adam değilse niye ayrılıyosun? Hala beklentin var bu daha korkunc. Elinden geleni yaptım içim rahat diyip cekip gitmen çok daha mantıklı olurdu anneni dinlemediğin için başını çok carpacaksın taşlara

Anlaşarak, iki arkadaş gibi konuşarak boşanmaya çalışırken ergene döndünüz bence

1- adamın işi varken mutlu evliliğiniz mi vardı?
2- dediği doğru olabilir ben de geçen gün tatlı söyledim. En son annemlerde sipariş vermişim adres orada kalmış oraya gitti. Gidene kadar da anlamadım ha oraya gittiğini. Son ödediğim karttan ödediğim falan da oluyor başka kartla ödeyecekken
3- böyle bir şey için arayıp bağırmak bana abes geldi. Senin paran benim param kavgası itici

boşanma aşamasında olduğun birinden yemeğin parasını istemek çok saçma adam düzgün biri olsa zaten bu durumda olmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…