Eşim Eve söylediği yemeğin ücretini ödememiş. Kapıda ödeme yapmış

Boşan...

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yemeğe gelen kadar yaşanılan mutsuz evlilik için neden kendinizi yıpratmak için çaba harcıyorsunuz? Yemeği ödememiş, sizi dolandırmış ne fark eder? Siz boşanacaksınız çünkü evliliğiniz saygı ve sevgiyi yitirmiş yok olmuş. Hala umudunuz olduğu için belki geri dönerim bu davadan düşüncesi ile kırıldınız sanırım.

Annen hazır söylemişken söyleseydin daha neyi bekliyorsun, yok yemekmis yok supurgeymis bahane arayıp duruyorsunuz. Olmuyor işte neyi erteliyorsunuz, çocuk yok mal yok mülk yok sevgi yok saygı yok aglama zirlamadan başka ne var ?

Seviyorum çünkü iyi halleri gözümün önüne geliyor nasıl yapıxam diyorum nasıl dayanıcam

Kendisi de istiyor ayrılmayı artık dönemeyiz zaten düzelmez de

Boşanmak ve evleri ayırmak için neyi bekliyorsunuz? Hala adamdan umudunuz var inanılır gibi değil. Ha ben boşanamam her şekilde kabulüm diyorsanız o zaman boşanıcam deyip durmayın. Boşanacaksanız da artık harekete geçin. Siz boşanmak değil boşanmaktan vazgeçirilmek istiyorsunuz ama size kötü bir haberim var eşiniz sizi istemiyor. Gitmeniz için daha başka ne yapabilir acaba?

Ben de konularınızı ve geçmişinizi bilmeden yorum yapıyorum: bazı uygulamalar en son nasıl ödediyseniz onu otomatik getiriyor. Siz de hızlı hızlı basınca hop o şekilde oluyor yine.
Aynı şey adreslerde de geçerli. Ben birkaç kez yanlış adrese yolladım. Örneğin eski alışverişimi o sıra ben alamam diye anneme söylüyorum, birkaç ay sonra sipariş verdiğimde yine anneme yollamış oldum.

Harekete geçemiyoruz içimiz el vermiyor her şeye rağmen

Evet öyleymiş farkettik onu doğru söylüyormuş

Bosanmazsin sen halen sana açılmasını seni düşünmesini falan bekliyorsun 3 senede hissedemedigini 1 yemekle mi hissedeceksin? Beklentiler bitmeden evlilik bitirilmez senin beklentin bitmemiş eşinden o yüzden bir süre daha sürünürsünüz bu sekilde

Konu başlığında ismini görünce girmediğiniz konular vardır ya hani bu üye benim için o üye. Hasbeldaker girmiş bulundum konuya üye bizi ilişkisinin ıncığını bıncığını anlattığı kankası niyetine kullanıyor. Boşanmak üzere olduğum eşim yemeği kapıda ödeme yapmış siz ne düşünüyorsunuz nedir Allah aşkına

Harekete geçemiyoruz içimiz el vermiyor her şeye rağmen

Boşanma o zaman. Konuş ailelerle, size bir süre destek çıksınlar, hem sen hem kocan çalışın. Adam seni kullanarak karı koca hayatı yaşama derdinde. Sen bir şey beklemiyorsum diye keyfine bakıyor evde. Ne maddi ne manevi beklentin var, adamın keyfi yerinde olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…