Eşim Eve söylediği yemeğin ücretini ödememiş. Kapıda ödeme yapmış

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
976
-19
26
kızlar bugün berbat bir gün geçirdim kendimi boşanma psikolojisine ciddi anlamda ağlaya zırlaya da olsa alıştırmaya çalışıyorum. Eşimle bugünden için konuşmuştuk bugün yani çarşamba ailelere söyleriz bu bosanma kararımızı diye ama yine yapamadık. Her neyse ben bugün annemle konuştum normal havadan sudan konuşurken kadın bir anda nereye kadar böyle işsiz güçsüz takılacak senin kocan? Mutsuzsun ama belli etmiyorsun bence çık gel bırak o adamı çocuk yokken boşann artık dedi.

Ben hık mık yaptım biraz kendimi dinlemek istiyorum anne pat diye olmaz boşanmak hem belki iş bulur biraz daha zaman lazım diye konuyu yatıştırdım. ve ben aileme mutsuz olduğumu bu bosanma planlarımı anlatmadım hiç. Kadının içine doğmuş sanki.. çok kötü hissettim kendimi ama biraz da rahatladım. Psikolojim o kadar değişti bozuldu ki bugün, ara ara ağladım yine..

Eşim de evde yoktu babası ve kardeşi ile dışarıdaydı ve yemek yapmadıgım için karnım acıkmıştı eşim dedi ki biz yemek yedik sana söyleyeyim ne istiyorsan eve gelsin dedi. Tamam dedim falan eve geldi yemeğim, kurye dedi ki abla kapıda ödeme bu dedi. Ben dedim eşim Ödemiş olması lazım. Yok ödenmemiş abla dedi neyse ben ödedim ama şok oldum sinirlendim aradım eşimi ağladım bağırdım çağırdım bunu da mı yaptın bana yani ayrılacağız diye yemeğini kendin öde mi demek istiyorsun bi de çok düşünüyormuş gibi yemek söyleyeyim sana diyorsun dedim.

Eşimde sakin ol sen yanlış anlamışsın ben farkında bile değilim karttan ödendi sandım ama ödenmemis en son kapıda ödeme ile almıştım o şekilde kayıtlı kalmış bi yanlışlık olmuş sakin ol lütfen iyi değilsin dedi. Tamam falan dedim işte kapattım telefonu. Eve geldiğinde de dedi ki bütün modumu düşürdün şok oldum söylediklerine, ben 3 yıl boyunca nasıl yaşamışım bu kadınla diye düşündüm bi an korktum beni tanımıyormuş gibi yaptın dedi. Ben öyle biri miyim dedi. Bende dedim ki sen gerçekten 3 yıl boyunca benimle nasıl yaşadığını düşündün he öyle mi benim neler yaşadığımı içimde biliyor musun sen dedim.. öyle düşünmek yerine keşke üzülseydin bu kız iyi değil diye vicdan yapsaydın dedim.

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar

Ben öyle biri miyim dedi

Aaa, aaaa, aaaa!

Hayretler içersindeyim, gerçekten öyle biri miyim diye sormuş. Ve sen şaşırdın mı gerçekten bunun cimriliğine.

Sırf buna inat eve onun adına bir sürü sipariş verip boşanacaksın ohh olsun diyeceksin.

Ay artık ben senin hayatınla ılıskılerınle ılgılı hıc bısey dusunmuyorum ya
Bosandım bosanıyorum bosanmıyorum bosancam su gun bosanıyoruz bugun boşanmıyoruz

Yetti canıma artık. Resmen kendımı bıcaklıcam

Ne saçma hayat ya bir sürü şey yaşanmış sen hala yemeğin parasını ödememiş derdindemisin ?
Boşancak olan insan böyle muhabbetlere girmez aynı evde kalmaz. Siz boşanmazsınız aklınızca adamın burnu sürtsün değişsin diye bekliyorsunuz ama çok beklersiniz.

Konularınızı hiç bilmiyorum. Evlilik durumunuza da bir yorumum yok. Sadece şunu söylemeye geldim. Y..Sepeti isimli uygulamada bilmediğim bir nedenden dolayı ödeme yöntemim hep “Kapıda Kredi Kartı ile Ödeme” olarak kayıtlı oluyor. Hiç öyle sipariş vermedim ama mutlaka her siparişte özellikle girip manuel olarak değiştirmem gerekiyor. Bir keresinde gözden kaçırıp direk siparişe basmışım, kapıda ödemem gerekti neyse ki kendim için vermiştim. Uzun lafın kısası eşiniz bu konuda doğru söylüyor olabilir, benim başıma geldi.

Doğru söylüyor bende birisi işçin verirken kapıda ödeme yapmıştım öyle kalmış. Eve yemek söyledim kart no istemeyince demek kayıtlı kalmış dedim. Adam geldi ben teşekkür ettim kapıyı kapatıcam, abla kapıda ödeme demişsiniz dedi. Diğer konuları bilmem ama bu doğrudur. Birebir başıma geldi daha yeni hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…