Eşim Eve söylediği yemeğin ücretini ödememiş. Kapıda ödeme yapmış

Nıye çok mu sevıyor.
Boşanmaktan ödü kopuyor. Adamın kumar dahil yemediği halt yok, karısını diş ağrısından kıvrandıracak kadar merhametsiz, uçan dişi kuşa yanlayan bir tip. Ya böyle biri yok, bizle dalga geçmek için konu açıp duruyor ya da çok ciddi derecede tedavi olması gereken biri. Elli tane bahane sıraladı, yok korkuyorum ailem arka sokakta oturuyor bana rahat vermez, yok aslında ailesi şöyle böyleydi, yok ailem duysa çok üzülür annem babam hasta dedi. Varlığı yokluğu adamın umurunda bile değil. Borçlarını ödetti, işyerini devretti hadi yallah diyor Kiraz'a. Annesi bile boşan yeter artık diyor ama kadın hala ya konuşuruz bakarız bir ara modunda.

Anlayabildiyseniz siz yazın, seviyor mu sevmiyor mu biz anlamıyoruz çünkü.

Yani allah yardımcısı olsun oncelıkle. Ya dalga gecıyor bizimle yada gerçekten ıyı olmaya ıhtıyacı var. Keşke terapiye gıtse.

Ben hiç öyle konular açmadım kimle karıştirdin ki acep dur bakim kendi profilinle mi bacim şükür sevgi saygi huzur aşkın oldugu bir yuvam var benim böyle konularim olmadi rabbimde oldurmasın ben seni anlamaya calisiylrum bu actigin saçma bir konu ödememişse öde ne olmuş yani bunu sorun yaptin dert edindin

Hanımefendi ben size değil konu sahibine yorum yaptım yanlış yere alıntılanmış, Allah muhhabbetinizi aşkınızı daim eylesin. Benim de derdim yok çok şükür. Kimsenin olmasın da zaten

Bosanmanizi bilemiycem ama bu konuya tepki abartı geldi bana. Şu durumda adam yemek söylemeyi düşünüp de bilinçli şekilde bunu yapmaz yani ben olsam gülerdim bunu bile beceremiyo diye benim eşim de sevgiliyken jest yapmak için evime yemek sipariş verip kapıda ödemeyi isaretlemisti kendim odemistim onun jestini

Bak ben dis agrisi konusunu unutmusum. Siddet de vardi sanki, cok emin degilim o kadar cok konu acti ki.

söylemesi kolay diyceksiniz ama, bırakın bu asalakları, başkasına yapışsınlar. dışarda çalış, evde çalış, herşey süpermiş gibi bide akşam yatakta karılık beklesinler. benim kuzenim vardı onada böyle diye diye dilimde tüğ bitti, bıraktı sonunda.

Bence yakında hamile kalırsınız. Asalak, işsiz eşinden. Boşanma böyle olmuyor bilginiz olsun.

Boşanmaya karar veren bir arkadaşım üc çocukla baba evine döndü,
Biri kocayı evden göndedi çocuğuyla evde kaldı. Boşanmak zor ama kendinizi kandırmayın bizi hiç kandıramıyorsunuz.

Yeni gördüm konuyu ve senin gerçekten mal olduğunu düşünüyorum artık. Haktır sana, ağla dur, işin ne ki başka.

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ailem arkamda olmasına rağmen mal gibi yalnız hissediyorum kendimi

Diyorsunuz ya çift taraflı koruma da olsa çocuk olur bu kadının çocuğu olsa ekmeğine yağ sürülür şu an boşanmamaya bahanesi bile yok hele o zaman gör boşancam da çocuğum var yapamam aslında çok iyi bir baba neler neler kendisi bir kaç ay önce ben zaten boşanırım da eşim istemiyor diye kendini avutuyordu

Son düzenleme:
Yani ben de öyle düşünüyorum. Hayatımda hiç böyle bir tanıdığım olmadı, çok farklı düşünce yapıları var. Heba edecek kadar uzun bir ömrümüz yok yani. İnceldiği yerden kopsun denilmeli, zarar veren insanlardan da çevreden de uzaklaşılmalı. Kim için ne için çekiliyor böyle hayatlar? Tabi şddet zoruyla baskıyla zor bir hayat yaşayanlar ayrı bir konu. Ama bile isteye böyle yaşanır mı ya

Ahah gerçekten başkasının konusuna yazıyorsun sanıyorum. Bu yazdığın kişi asla ben değilim bilgin olsun yani ben böyle biri değilim

Benim buna çok benzet sevgili versiyonu bir arkadaşım vardı iki yıl uğraştık kızın gözü açılsın diye açılmadı neler neler artık bizim zorumuza gidiyordu yaptıkları kız deli divane olmuştu baktık olmuyor biz iletişimi kestik

Şiddet görenler için normal demişsiniz benimde kendi beynim susmuyor işte korkuyorum ve kendi kendime zarar veriyorum. Böyle düşününce benim de cesaretsiz oluşum normal aslında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…