Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi