Eşim evden kovdu!

Eve geldiğinde ben dışarıdaydım arkadaşlar. Sonra aradı neredesin eve gel diye. Bende kızdım ben senin oyuncağın değilim gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek diye. Ben haklıydım ama yine ben suçlu oldum neden böyle yapıyorsun falan desi işte. Konuşmak istemiyorum Kapat dedim. Mesaj atmış yine aynı şeyler gel falan. Cevap yazmadım hiç. Şimdide çıktım geldim eve evde yok nerede bilmiyorum. Evden giden taraf olmayacağım buna karar verdim. Çünkü ben eğer bir kere gidersem bir daha gelmem. O yüzden şu an evimdeyim. Sizlerinde dediği gibi memnun değilse kapı orada istediği gibi gitsin. Başka bir gelişme yok anlayacağınız.

Siz gitmeyecekseniz bir gün sizi mecbur edecek yol yakınken boşanın

Çok üzülüyorum ya, cidden çok üzülüyorum. Kadınların gidecek hiçbir yerinin olmamasına, gece dışarı çıktığında başına bir şey gelecek diye endişelenmesine, kafasına göre gidip bir otelde kalamayacak kadar maddi özgürlüğü olmayıp bir de üstüne otelde kalsa “ ya bi şey olursa” korkusuna bürünmesine.! Çok üzülüyorum.
En çok da bunları erkeğin bilmesine rağmen karısını evden kovmasına, insanca davranmamasına çok üzülüyorum!
Üstüne bir de kadının “gidecek bir yerim yok” diye orda durmak zorunda olmasına çok çok üzülüyorum.
Allah yardımcınız olsun. Eşinize merhamet versin ne diyeyim ki!

Pardon da nereye gidioaun cok lazimsa o gitsin... ben esim yuzunden tayin olup geldim o gitti evden kusra bakmasin yani

Okuduğum her bir cümlede gözümden yaş aktı. Şu düştüğüm hale bak! Onu affetmemek için bu kadar geçerli bir sebebim var iken ben neden buradayım??

Okuduğum her bir cümlede gözümden yaş aktı. Şu düştüğüm hale bak! Onu affetmemek için bu kadar geçerli bir sebebim var iken ben neden buradayım??
Bilmem. Bazen gidecek yerinizin olmamasından sanırım. Kızlarımızı biz bu durumlara sokmayalım. Her zaman kapımız açık olsun onlara. Belki gelecek nesil düzelir böylece.

Neden kadin gitmek zorunda.eger sizi gormek istemiyorsa yol orda gidebilir.sakin gitme duzenini bozma o istedi diye gidecek degilsin o gitsin sen degil

Tartışma sebebiniz çok da ciddi ve geçerli gelmedi bana. Sen biraz halinden şikayet edince, 2 yıldır ne çekiyorum vs., eşin de madem bu kadar mutsuzsun ben sana çektiriyorum, buyur annene git, demiş sanki. Yani tabii ki bu cümleyi kurabilmesi çok kırıcı, haddini bildirmelisiniz. Ama boşannn!! diyen yorumları/üyeleri ciddiye alamıyorum. Tatlıya bağlanacak bu mesele, at fava bekle... umarım tekrarı yaşanmaz, ciddiyetinizi gösterin, güçlü durun, haddini bilsin.

Belli ki sinirden git demiş göremeyince de tutuşmuş neredesin diye. Bırakın sizi kaybetmekten korksun, gerekirse bir daha git diyememesi için gidin ailenizin yanına... O da anlar böylece ve asla git diyemez bir daha...

Niye rest çekmiyorsunuz ki? Biri gidecekse kendisi defolup gitsin. Laflara bak, görmeyeyim seniymiş. Alın anahtarlarını, sabah dönünce hangi eve giripte göremeyecek sizi bakalım.

Komşuya inmekle, dışarı çıkmakla adamın aklını başına getiremezsiniz. Gereksiz blöf olur, adamın eli kuvvetlenir. Ya kendi gitsin yada düşman gibi yaşayın evde. Suratına bakmayın, birlikte oturmayın. Keyfinize bakın.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp derdime ortak oldunuz. Eşim geldi eve, konuşmak istemedim mutfağa gittim kapıyı da kapattım. Peşimden geldi konuşmayacak mısın küs müsün dedi. Ben de evet konuşmak istemiyorum seninle sen beni bizim evimizden kovdun dedim. Bir anlık sinirle söyledim çok özürdilerim bir daha asla öyle bir laf etmeyeceğim dedi. Bir gün gerçekten gidersem anlarsın dedim. İst seyahati , pegasus u aradım ben gitmeyeceğini biliyordum ama affet o sözüm çok yanlıştı asla tekrarı olmayacak dedi. Baya konuştuk anlayacağınız ve söz verdi. Inşallah bir daha yaşanmaz ve sözünde durur. Kırgın ama huzurluyum.

Çook öpüyorum sizleri herşey için sağolun

Valla mutluluğunuza gölge düşürmem ama çok çabuk affetmişsiniz
Allah utandırmasın

Otur evinde kardeş rahatsız olan kendi gitsin. Tilkinin dönüp dolasacagi yer kürkçü dükkanı.
Konusma kuş kal bir iki gün.
Niye gitmedin derse sen git dersin olur biter. Bu erkekler de yeni türedi eskiden kavga olunca adamlar çıkardı evden. Şimdi kadınlara git diyolar

annenin evine git diyen bir adam bu evliliği bitirmekten hiç çekinmez. tabiki çok yanlış onun bunu demesi. ama iş baya ciddiye binmiş. siz biraz alttan alın. gerekirse bir kaç gün hiç konuşmayın. ama evden gitmeyin. siz konuşmayınca da dersini almış olur merak etmeyin. ayrıca evden gitmeyerek gururunuzu çiğnemiş olmazsınız. çünkü bunu evliliğiniz için yapıyorsunuz.

Sizin adiniza çok sevindim. İnşallah esiniz sözunde durur bir daha yasanmaz. Mutlu son güzeldir :)

O evden gidecek biri varsa o da odur. Hazirlayin valizini kapi onune koyun.
Her git dedidiginde gidilmez. Git diyene sen git denilir.

Çok sevimdim barışmanıza. Bak şimdi suçluluk duyuyor ya sen kırgın gibi kal. Bu beni çok etkiledi falan yap. Ben bir kez çıkarsam tam çıkar giderim bir daha lafın gittiği yeri düşünerek konuş falan de. Hazır kozlar senin eline geçmişken ağırdan al. Nasıl affettireceksin kendini falan filan ez iyice pişman olsun.
Kenara da gizli bir birikim yap. B planın olsun. Güçlü davran bundan sonra. Git derse ben kadınım erkek ol da sen git de sertçe sana diş geçiremesin. Hep sağlam dur. Gidecek yerin olmadığından değil olgun olduğundan ve onun bu çocukça fevri davranışından gitmediğini hissettir. Gidersen dönmeyeceğinden emin olsun söylemeye korksun o sözleri.
J Janet Jak Esim ‘in yazdıklarına da aynen katılıyorum. Maalesef Tr’de kadın olmak böyle birşey işte!

Barismaniza sevindim ama yine de süründürün küçük kaprisler yapın o lafı dediğini unutturmayin iyice pişman olsun. Arada lafı yüzüne vurun. Ben yanlış bir şey dediğinde eşime hep böyle yaparım ama sürekli dırdır şeklinde değil anı gelince. Pis bir daha böyle salakca sözler edemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…