- Emoji Skoru
- 54
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Kehribartesbih
-
Okuduğum her bir cümlede gözümden yaş aktı. Şu düştüğüm hale bak! Onu affetmemek için bu kadar geçerli bir sebebim var iken ben neden buradayım??Çok üzülüyorum ya, cidden çok üzülüyorum. Kadınların gidecek hiçbir yerinin olmamasına, gece dışarı çıktığında başına bir şey gelecek diye endişelenmesine, kafasına göre gidip bir otelde kalamayacak kadar maddi özgürlüğü olmayıp bir de üstüne otelde kalsa “ ya bi şey olursa” korkusuna bürünmesine.! Çok üzülüyorum.
En çok da bunları erkeğin bilmesine rağmen karısını evden kovmasına, insanca davranmamasına çok üzülüyorum!
Üstüne bir de kadının “gidecek bir yerim yok” diye orda durmak zorunda olmasına çok çok üzülüyorum.
Allah yardımcınız olsun. Eşinize merhamet versin ne diyeyim ki!
Bilmem. Bazen gidecek yerinizin olmamasından sanırım. Kızlarımızı biz bu durumlara sokmayalım. Her zaman kapımız açık olsun onlara. Belki gelecek nesil düzelir böylece.Okuduğum her bir cümlede gözümden yaş aktı. Şu düştüğüm hale bak! Onu affetmemek için bu kadar geçerli bir sebebim var iken ben neden buradayım??
Belli ki sinirden git demiş göremeyince de tutuşmuş neredesin diye. Bırakın sizi kaybetmekten korksun, gerekirse bir daha git diyememesi için gidin ailenizin yanına... O da anlar böylece ve asla git diyemez bir daha...Eve geldiğinde ben dışarıdaydım arkadaşlar. Sonra aradı neredesin eve gel diye. Bende kızdım ben senin oyuncağın değilim gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek diye. Ben haklıydım ama yine ben suçlu oldum neden böyle yapıyorsun falan desi işte. Konuşmak istemiyorum Kapat dedim. Mesaj atmış yine aynı şeyler gel falan. Cevap yazmadım hiç. Şimdide çıktım geldim eve evde yok nerede bilmiyorum. Evden giden taraf olmayacağım buna karar verdim. Çünkü ben eğer bir kere gidersem bir daha gelmem. O yüzden şu an evimdeyim. Sizlerinde dediği gibi memnun değilse kapı orada istediği gibi gitsin. Başka bir gelişme yok anlayacağınız.
Bu hareketiniz de aynı ben! :)Ben hava almaya çıktım hâlâ düşünüyorum ne yapacağımı.
Valla mutluluğunuza gölge düşürmem ama çok çabuk affetmişsinizArkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp derdime ortak oldunuz. Eşim geldi eve, konuşmak istemedim mutfağa gittim kapıyı da kapattım. Peşimden geldi konuşmayacak mısın küs müsün dedi. Ben de evet konuşmak istemiyorum seninle sen beni bizim evimizden kovdun dedim. Bir anlık sinirle söyledim çok özürdilerim bir daha asla öyle bir laf etmeyeceğim dedi. Bir gün gerçekten gidersem anlarsın dedim. İst seyahati , pegasus u aradım ben gitmeyeceğini biliyordum ama affet o sözüm çok yanlıştı asla tekrarı olmayacak dedi. Baya konuştuk anlayacağınız ve söz verdi. Inşallah bir daha yaşanmaz ve sözünde durur. Kırgın ama huzurluyum.
Çook öpüyorum sizleri herşey için sağolun
Barismaniza sevindim ama yine de süründürün küçük kaprisler yapın o lafı dediğini unutturmayin iyice pişman olsun. Arada lafı yüzüne vurun. Ben yanlış bir şey dediğinde eşime hep böyle yaparımArkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp derdime ortak oldunuz. Eşim geldi eve, konuşmak istemedim mutfağa gittim kapıyı da kapattım. Peşimden geldi konuşmayacak mısın küs müsün dedi. Ben de evet konuşmak istemiyorum seninle sen beni bizim evimizden kovdun dedim. Bir anlık sinirle söyledim çok özürdilerim bir daha asla öyle bir laf etmeyeceğim dedi. Bir gün gerçekten gidersem anlarsın dedim. İst seyahati , pegasus u aradım ben gitmeyeceğini biliyordum ama affet o sözüm çok yanlıştı asla tekrarı olmayacak dedi. Baya konuştuk anlayacağınız ve söz verdi. Inşallah bir daha yaşanmaz ve sözünde durur. Kırgın ama huzurluyum.
Çook öpüyorum sizleri herşey için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?