eşim evden gitti..

en kötüsü de her tartışmada annenizi arayıp çocuk gibi şikayet etmesi.bu gerçekten çok çirkin.yerinizde olsam ailesini arar herşeyi bir bir anlatırdım ve asla kendimden ödün vermezdim

Sadece 4 ay...
Arkadaslar haklilar.
Adam kendince diyordur: Calismiyor nasil gecinecek ben yoksam? Ben yoksam o borclar nasil odenecek? Bensiz yapamaz vs vs...
Kendisini vazgecilmez saniyor herhalde.
Sakin merak etme, beyefendi tipis tipis evine donecek elinde sonunda yeterki sen kendinden sakin odunc verme.
Hani diyorsun ya sevgiliyken pesimden kosardi diye. Aynen oyle yap bundan sonra.
Kacan kovalanir lafini bosuna ortaya atmamislar buyuklerimiz.

birbirinize deli gibi aşık olup evleniyorsunuz.aileleri gözetmeden.bizim aşkımız herşeye yeter diye düşünüyorunuz.evlendikten sonra olaylar tersine dönüyor.aşık olduğunuz adam bir anda değişiveriyor falan filan...

evlenirken bir insanla ( kadın ya da erkek olsun) ailesiylede evleniyorsunuz demektir.eşinize de gelincede olaylara çok çoçuksu yaklışıyor.sizin annenize herşeyi yansıtması çok yanlış.eşler arasında problemleri eşler çözmeli.

Sanırım bir şeyi atlamışsın...
Sen kuvvetsiz, güçsüz bir kadın değilsin.. Sana istediğini yaptıramadığı için seni ezip geçiyor ve annene ulaşıyor... Annesine düşkün bir adam kocan... Ailesine de elbette... Üstelik annesi biraz da evin reisi ya da yöneticisi bir şekilde, anladığım kadarıyla... Bu nedenle babana değil de annene ulaşıyor... Sana yaptıramadığı şeyleri aklınca annenin kuvvetiyle yaptıracak..
Madem onun gözünde bu kadar güçlüsün hala... o halde yapabileceğin şeyler var...
Mesela onu hiç aramamak, ararsa cevap vermemek.. Ve hatta yeni bir hat almak, hattını kapatmak....
Sana ulaşamayınca gelmek zorunda kalacaktır...
Gelirse de, üslubunca konuşmalısınız bence... O ne kadar sinirli olursa olsun, sen bir o kadar sakin "Derdin nedir senin?" diye sormalısın... Ama çok sakin... Başka türlü algıları anlayamıyor çünkü...

Belki de ailesi "O kız bize uygun değil" deyip baskı kurmuşlardır.... madem bu kadar dindarlar, ben yerinde olsam, erkeğin karısına karşı görevlerinden vururdum önce... Sonra insan hakkından... sonra da bir kadını evde yalnız bırakan o zihniyetin hangi dine mensup olabileceğinden falan... ama hep üslubunca=)

Hiç canını sıkma.. Herşeyde bir hayır vardır, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır...
Sadece sakin kalmaya çalış...

Selamlar,

sende kayın pederini arada azda onun anası babası dert yansın eyvah desin en bu ya gidiyorum adam sormazmı sana geceyi nerde kimle geçirdin diye değil 30 yaşında 3 yaşındaki çocuk yapma bu yaptıgını annene arayıp akıl vercene kendi annesi önce ona akıl versin

Başka biri olabilir mi acaba diye düşündüm bi an. :26::26:

başka biri olmadıgına eminim. işten sonra direk eve geliyor, telefonu hep ortada.. zaten cimri bi adam, evlendikten sonra capkınlık yapabilmek için biraz para harcamak gerekiyor. ben olmadan da bi yere gitmezdi.. iş yerinde de kadın yok zaten.

neden bu erkeklerin bi taraflarını bu kadar kaldırırsınız anlamam ki.Ya sen de bi bireysin nasıl kendine bu kadar hakaret ettirirsin?
İpleri vermişsin eline.Şimdi senaryoyu kocan yazar işte böyle

çok saol ya, ben çünkü keyfimden yaptım herşeyi, mazoşistim de o bakımdan.

Son düzenleme:

canım ona bagımlı oldugumu asla düşünemez. borclar dedigimizde yanlıs anlasılmasın miktarı çok küçük bişeydi.. ben de konusu bile geçmez ne olacak diye annemden istemedim. böyle yapacagını bilsem direk annem öderdi zaten. bugun itibariyle ödemiş hatta kadıncağız. calısma durumu da sadece kısa bi süre, sonrasında bi işe gireceğimi, bi meslegimin oldugunu, kendi ayaklarımın üzerinde o olmadan da durabileceğimi cok iyi biliyor..
ben sadece değer verdim, huzurumuz kacmasın istedim.. ama iyi niyetim kötüye kullanıldı işte.

cok farklı bi acıdan yaklasmıssınız konuya, fakat dogru bir yaklasım. ne kadar alttan alsam da, iyi niyetim suistimal edilse de, onda eskiye dönük çok güçlü bi kadın izlenimim var. şuan olmasa bile o bundan korkuyor, evet. belki ben onu sindirmezsem, ileri de o benim iplerimi eline alacak düşüncesi olabilir..

teşekkür ederim canım..
sana da sevgiler..

oturup konuşmak varken yaşanılan aşkın ve sevginin hürmetine neden hep ilk önce kırmayı yıkmayı tercih ederiz.sevsen yanıyorsun inansan yine yanıyorsun.hata yada suç kimin yaptığı önemli mi yazık olan günah olan mındar olan aşkadır.ne desem boş arkadaşım evinde otur ve bekle yüreğini mantığınla buluştur.sakın ola hakkını verme gölgene bile...

bende 1 yıllık evliyim,hatta kendi ailemle aram bozularak yapmış olduğum bir evlilik,hep korktum evlendikten sonra değişeceğinden eşimin(hep öyle derlerya,erkek evlendikten sonra değişiyor diye) çok şükür karşısındakini anlamaya çalışan bir yapısı olduğundan hiç sorun yaşamadık..
şimdi okuyunca yazdıklarınızı,eşinizin sizi hiç anlamaya çalışmadığını gödüm,siz empati kurarak yaklaşmışsınız olaylara ama o yaklaşmamak için çekip gitmiş...
bence üzülmeli sizin gibi birini kaybedeceği için kii böyle giderse üzülecektirde zamanla

Kilidi değiştir bakalım
öyle istediği zaman gelmek istediği zaman gitmek ne demekmiş görsün

sen onun karısısın ev arkadası değilsin ki,daha evlılıgı ıdrak bıle edememiş.öyle her kavgada evı terkedecekse ohoo..bence de tavrından donme asla,nerden ınceyse ordan kopsun.haklısın cunku unutma

arkadaslar dün benim kendi tarafımdan '' babam ''dan da yakın diyebileceğim aile dostumuz biliyordu olanları.. beni evden alıp yemege götürdüler evlerine.. aksam da eve gelmiş, kendisi beni aradı ben eve geldm diye.. ben de gayet soğuk konustum umdugunu bulamayınca, sen eve gelme ne zamana kadar bu evde kalmayı düşünüyorsun dedi.. bende şarteller attı tabii. benim gocundugum birşey, bir hatam yok, içim çok rahat, öyle anne evine geri dönmek kolay değil, ama açarsın boşanma davası o zaman çeker giderim, bu şartlarda orası benim evim dedim.. rahatsız olan sensin, günlerdir neredeysen orada kalmaya devam et dedim.. tamam açıcam diyip telefonu yüzüme kapattı. bizimkiler sinirlendi ve beni alıp eve götürdüler onunla konusmak için. gittiğimizde evde yoktu, onu aradılar ve onlara da yine saçmasapan ''ben 30 yasındayım, konusacak birşey yok amca'' demiş. amcam da ''ben de 50 yasındayım insanın her yasında cahillikleri oluyor, konusarak çözün'' gibisinden şeyler söyledi.. ama bi sonuca baglanmadı, bugun gelmeyeceğini ama daha sonra iş yerine geleceğini söylemiş. bizimkiler de beni tekrar eve götürdüler, çünkü zaten bi rahatsızlığım var.. 1 saat sonra tekrar amcamı aradı ve benim nerede oldugumu sordu.. öğrenip kapattı telefonu..

bu sabah hastaneye gittim.. tekrar evime geldim.. gece evde kalmıs, bulasık falan cıkarmıs.. internet geçmişine baktım. boşanma davalarını, nafaka durumlarını araştırmış..

ailesini aramamakta hala kararlıyım.

son durumlar bunlar, bayagı ayrıntılı yazdımi kusurabakmayın..

Son düzenleme:

Ortada elle tutulur hiçbir sebep yokken nasıl bir bahane ile boşanmak istiyor eşiniz? Yazık edeceksiniz emeklerinize.

Koca hata üzerine hata yapıyor..Çözüm arayışı yok sadece tahdit var.

ya cnmm okadarrr üzüldümm ki içtenlikle söyleyebilirim allahh yardımcınnn olsuuunnnn..bnm eltimde eşinin ailesine bşey söylediği zman kolunu sıkar bağırır çağırır söyletmez..alllahtan eşim bana sahip çıkıyoo eltimden iyi anlıorumm senn duygularını ne dicemi bilemedimmm şoktayımm

nasıl bi eşmiş o ya gece gece sizi yalnız bırakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…