...
Bu kadarcık mı ? Bu kadarlık tartışmayla mı evden gitti ?
Yoksa tartışma sırasında kötü sözler mi sarfettiniz ?
30 yaşında bir erkek,ergen flörtü gibi küsüp gider mi ?
Bence de sen dönmesi için arama.Bırak bütün adımları kendisi atsın.
Ne kadar babacı bir eşin varmış.Babasına korkuyla karışık bir saygı besliyor sanırım.
Konunun başında babası deyince,ben de senin baban konuşsun diyecektim.
Bu kadar baba otoritesinde,seni dinlemezler,babanı dinlerler.
Tam bunu düşünürken,anneni arayıp şikayet ettiğini okudum,pes dedim.
evet tüm olan biten bu.. tartısma sırasında sadece cocuklastıgından, artık olgun ve yası gibi davranması gerektiginden, madem ailesine karsı cok saygısızsam ve hiç yaranamıyorsam bundan sonra beni ailesiyle görüştürmemesi gerektiğinden bahsettim. komik bi teklifti ama yapacak başka bişeyim yoktu.. hiç bi şekilde hoşnut olmayan bi adam var karsımda.. işin diğer bi komik yanıysa, görümcem çok iyi biridir, öyle ikiyüzlülük falan asla bilmez, ne zaman onla konussak hepimiz seni çok seviyoruz, bütün akrabalar senden bahsediyor, çok güleryüzlü çok saygılı oldugunu konusuyorlar. parmakla gösterilen gelinsin diyor bana. eşimin teyzeleri, halaları, hepsi çok seviyor beni. ama eşimde tatminsizlik duygusu mevcut. annem de babam diyor, hiç sorun olmayan şeyleri kafasında büyütüyor, unutamıyor.. kendini delirttiği gibi beni de delirtecek.. annem de bundan korktugu için daha yol yakınken iyice düşün taşın kızım, ben senin her zaman arkandayım dedi. aynı şekilde eşime de söylemiş ''ben kızımı sokakta bulmadım, o gelmek, ayrılmak isterse burası onun evi, gelir alırım kızımı, ben onları kolay büyütmedim'' diye.
babamın konusması çok yerinde olmaz, aramız pek iyi değil, sıklıkla görüşmeyiz.. babam bu ara fazla aramıstı eşimi, eşimin uzmanlıgındaki bi iş için danısmaya.. onu bile anneme söylemiş, babası devamlı arıyor ben de mi uff diyim diye.. saçmalıklar yanlıslar üstüne yani.. bazen derinlemesine düşününce çekip tutulacak bi yanının olmadıgını düşünüyorum..