eşim evden gitti..

Evlenmeden önce de bu kadar abartılı davranıyormuydu olaylara gerçekten sinir bozucu bir insanmış ya üzüldüm senin adına. Rahatsızlığın nedir önemli birşey değildir umarım.

beklediği tavizi verme işine geliyorsa oda sana katlanır katlanamıyorsa gider anasının evine..tamam saygı duymak başka şey ama okadar kıymetliyse anası babası evlenmeseydi otursaydı yanlarında bi ömür. nedir bu senin ailen benim ailem meseleleri hala anlamış değilim. sen kaya kovuğundanmı çıkmışsın aceba. önce sana saygılı olsun ki istediği saygıyı görebilsin.

Canım durumuna çok üzüldük gelişmelerden bizi haberdar et
ALLAH yardımcın olsun
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur...

arkadaslar ben kapıyı kitleyip, anahtarı ters bırakmıstım geldiginde acilmasin diye.. dün aksam geldi, zile bastı.. kapıyı actım ama hiç yüzüne bakmadan salona geçtim.. o da oturma odasına geçti.. evde birbirimiz yokmus gibi davranıyoruz.. ben kendi keyfime bakıyorum evde, meyvemi yiyorum, filmimi izliyorum, hatta oturma odasının önünden gülerek arkadasımla telde konusarak geçtim... orada uyumus gece.. sabah da erkenden çıktı evden.. bakalım ne zamana kadar böyle gidecek.. boşanma olayından hiç bahsetmiyor.. konusalım vs. gibi bi teklifte de bulunmadı, o yaklasmadan ben asla yaklasmicam, o yokmus gibi davranmaya devam edicem..

Evlenmeden önce de bu kadar abartılı davranıyormuydu olaylara gerçekten sinir bozucu bir insanmış ya üzüldüm senin adına. Rahatsızlığın nedir önemli birşey değildir umarım.

sevgiliyken çok peşimden kostu.. nişanlıyken tartısmalarımız, kavgalarımız oldu. hep alttan aldım. benim de hatalarım olmustur onun da.. ama onun yapısı incir çekirdeğini doldurmicak şeyleri çok fazla kafasına takması.. mesela bi kıyafet alırken kararsızlık yaşadıgımda bile benimle tartısıyor neredeyse.. yani böyle takıntılı bi adam..

bu arada önemli bi rahatsızlıgım yok canım, teşekkür ederim..

çoğunuza saçma gelecektir yazacaklarım ama ben eşimi böyle adam ettim..yapım gereği fazla cesaretli biriyimdir.lafımı sözümü hiç esirgemem ve hiç eyvallah etmem..bu hem sevdiğim hemde hiç sevmediğim bir huyumdur ama değiştiremem ben böyleyim..eşimde beni böyle sevdi böyle kabul etti..bende onu çok ama çoooookk seviyordum..evlendik adam birden değişti..böyle bir otoriterlik kurma çabaları ..astığım astık kestiğim kestik.gereksiz kıskançlıklar beni çalıştırmak istememeler falan filan..annesinede ayrı bir düşkün..hemde çoğunuzunkinden daha fazla düşkündü..

tabi ben yeni evliyim..içimde çok büyük bir aşk var..çok kavga etmem susarım içime atarım...canım cicim diye peşinde gezerim..ona duyduğum aşta beni bambaşka biri yapmıştı..cesaretimden eser kalmamıştı.. onu kaybetmekten ölesiye korkuyordum..hatta çevremdekiler bile değiştiğimi söylüyorlardı ama ben memnundum herşeyden..

derken gel zaman git zaman biz2,5 yada 3 aylık evliyiz o vakitlerde...artık olayı abarttı..tartıştıkça adam evi terkediyor saatlerce gelmiyor..üzülüyorum ağlıyorum ..kahrediyorum kendimi...sonra her kavgamızdan ailemin haberi oluyor..hemen babamı arıyor..rezil oluyorum..yani senin yaşadıklarına çok benziyor..ikigünde bir annesi bende..çıldırıcam artık..bende artık tahammül sınırları zorlanmaya başladı..

birgün yine kızdı bişeye evde..neye kızdıysa saçma salak bişeydir..ben gidiyorum bitti dedi..herzamanki gibi..boşanıcam terkedicem seni dedi..ama bu kaçıncı artık yeter ya..

sen gel bakıyım buraya dedim..ne var diyor şimdiki kocam ,ozamanın öküzü..gel gel dedim..sen boşanmak istiyorsun benden öylemi...bak dedim ben sana hiç benzemem..benim seninle evlenmeden önceki halimi biliyorsun dimi..evlendik mutlu olalım diye sustum filan ama yok anacım sen kadir kıymet bilmezmişsin..ben söylediğimi yaparım..senin gibi blöflerle işim olmaz..bu iş bitti..seni boşuyorum..gelsende dönsende kabulum değilsin..hadi canım hadi..yolun açık olsun dedim..ama mosmor..felaket felaket anlatamam yani o anki tipini..

aldım çantamı ona baybay çektim anacığımın evine geldim..ertesi günüde davamı açtım paşa paşa.annemin kapılarını aşındırdı resmen hergün gele gele yalvara yalvara..yok dönmem..ben tükürdüysem yalamam dedim..bitti arkadaş..tam 7 ay dönmedim..bu 7 ay içindede her davaya çıktım aslan gibi..ama hakim boşamadı yeni evliyiz diye..dava düştü..sonra barıştık..

uzun oldu yazdıklarım ama şunu anlatmak istiyorum çaresiz aciz ve aşık bir kadın görünümdeysek o evlilikte mutlu olma şansınız milyonda bir..yaşadım gördüm..şimdi çok mutluyum ve beni üzmemek için çaba sarfeder..

cesaretli ol arkadaşım..en nihayetinde allah ne taktir ettiyse onu yaşayacaksın.ayrılmaktan filanda korkma..korkunun ecele faydası yok..dimdik ayakta dur..rabbim uygun gördüyse sen ne yaparsan yap hakaret de etsen boşanmazsınız..ama rabbim uygun görmediyse yollarına kırmızı halıda sersen boşanırsınız..o yüzden herzaman cesaretli ol....ve bu adama boyun bükme..nasıl başlarsa öyle gider arkadaşım...

Son düzenleme:

En azından eve dönmüş eşin sevindim canım
barışmanız yaşındır o halde..
umarım en yakın zamanda barışırsınız ve hiç kavga etmezsiniz

En azından eve dönmüş eşin sevindim canım
barışmanız yakındır o halde..
umarım en yakın zamanda barışırsınız ve hiç kavga etmezsiniz

hem trip atar evi terk ederler sonrada döner agzini bicak acmaz .... bunun orneklerini o kadar cok gordum ki

canim diger arkadaslarinda dedigi gibi sana tavsiyem sakin taviz verme alttan alim barisalim dusuncesine kapilma senin kararli oldugunu gorsun yoksa bundan sonraki her olayda konuyu duzeltmeye calisan toparlayan ezilen sen olursun akilli ol ezdirme kendini bir erkek anne-babasinin yerini, esinin yerini bilmeli

bence ona bu kadar taviz verme. o senin herseyini büyütürken o haksızken, ona yanaşma. bu sadece anı kurtaracaktır. sonra daha cok üstüne cıkacaktır. hem sana hakaret etmiş küfür falan o ne demek ya ben ailemin evinde bile küfür hakaret duymadım..bizimkiler de kavga ederdi ama bir sınır vardı..hoş benim annemde alttan alan taraftır hep..alttan ala ala babam annemin üstünde öyle bir hakimiyet kurduki. annemin herşeyine karışır ama herşeye, bir şeye karar verirler anneme tamam öyle yapıcam der kafasına göre başka bişey yapar. babannem ve halam zamanında annemi cektirmiştir baya..ama babam bu 2 yaz babannemi yazlıkta annemin basına dikti. üstelik babannem yatalak gibi bişey..yani altına kacırır..anneme sordumu getirirken hyr..annem herşeyiyle ilgilendi gene..ama babannemede sorsan burası oglumun evi oglum bakıyo der..( bu arada babannem kışın halamla kalır ama babanneme bakılmak için kadın tutulmaz cünkü babannemin 2 maaşınıda halam almak istediği için böyle birşeyi hiç yanaşmıyo ve olan anneme oluyo) annemde 52 yasında o da genc değilki

yani diyeceğim o ki sen bu kdar eşinin üstüne düşme..kendinde ödün verme..onun önem verdiği seyler varsa seninde var..ezdirme kendini..sen ondan nasıl cekiniyosan o da senden çekinmeli yoksa bu evlilikte yıpranan ve mutsuz taraf olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…