...
Bu kadarcık mı ? Bu kadarlık tartışmayla mı evden gitti ?
Yoksa tartışma sırasında kötü sözler mi sarfettiniz ?
30 yaşında bir erkek,ergen flörtü gibi küsüp gider mi ?
Bence de sen dönmesi için arama.Bırak bütün adımları kendisi atsın.
Ne kadar babacı bir eşin varmış.Babasına korkuyla karışık bir saygı besliyor sanırım.
Konunun başında babası deyince,ben de senin baban konuşsun diyecektim.
Bu kadar baba otoritesinde,seni dinlemezler,babanı dinlerler.
Tam bunu düşünürken,anneni arayıp şikayet ettiğini okudum,pes dedim.
neden böyle oluyor biliyormusunuz devir çok değişti.önceden erkekler kızlarımızn peşinde koşarken şimdi ise kızlarımız erkeklerin peşinde koşuyor.haliyle erkeklerde bir şımarma, bir kapris oluştu.buda evlenince böyle devam edecek zannnedip eşim (karım) hep benim peşimden koşacak zannediyorlar.hadi kadını doğasında vardı,biraz cilve biraz naz ama erkeğin böyle olması gerçekten hiç çekilir gibi değil.şimdide yeni moda kızlarımız evli erkeklerin peşine düşüyorlar.bazen diyorum nereye gidiyoruz.
bizim durumumuzda olay çok farkı.. sevgiliyken ben ona çok çektirdim, üzdüm bile sayılabilir, aylarca peşimden koştu.. nişandan sonra o adam gitti, yerine başkası geldi sanki. paranoyalar, kıskanclıklar başladı.. sen beni sevmiyorsunlar başladı.. evlendik daha da paranoyak oldu.. benim yanımda mutsuzsun, bana aşık değilsin demeleri çoklaştı.. halbuki aynıyım, zerre değişen bişey yok.. tüm bunların yanında bi de anlattıklarım var.. hepsi üstüste, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum..
Söylemeden gecemeyecegim senin gibi bir annem olmasını cok isterdim..Ben hep kendi kendimi savundum..Hep kendi basıma asmaya calıstım sorunlarımı.Hep kendimi basıma ayakta kalmaya calıstım.! Esime kırgınlıgım bir yana aileme kırgınlıgım cok derinlerde.
bizim durumumuzda olay çok farkı.. sevgiliyken ben ona çok çektirdim, üzdüm bile sayılabilir, aylarca peşimden koştu.. nişandan sonra o adam gitti, yerine başkası geldi sanki. paranoyalar, kıskanclıklar başladı.. sen beni sevmiyorsunlar başladı.. evlendik daha da paranoyak oldu.. benim yanımda mutsuzsun, bana aşık değilsin demeleri çoklaştı.. halbuki aynıyım, zerre değişen bişey yok.. tüm bunların yanında bi de anlattıklarım var.. hepsi üstüste, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum..
Çok ilginç sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın..
Ailesi evlenirken sorun çıkardımı size?? Hani eşiniz hırs yaptıda o yüzdenmi evlendi sizinle yada takıntı halinemi geldi onda..
Sevgiliyken ona çok çektirmişsinizya,intikammı alıyor acaba..
Bende sevgiliyken okumak istediğim için çok reddettim onu peşimden çok koştu
Nişanlanınca değişti biden.Kaprisleri çoğaldı,ailesi için kavga ettik düğüne 2 gün kala ve kınamda küstük eşimle
İnanılmaz değişmişti,kınaya gelmek istememiş annesi zorla getirmiş elaleme nederiz diye
Evlenincede şiddet başladı istediğini yapmadığımda,sen beni sevmiyorsun,benim yanımda mutlu değilsin diyordu
Hayatım ona kendimi ifade etmekle geçiyordu..ona göre her yaptığım yanlştı o hep endoğrusunu yapardı
Beni çok seviyordu, maddi sıkıntı yaşatmıyordu ama ben onunla mutlu değildim ona göre tabi
Hiçbirşeyden memnun olmuyordum,babasını sevmiyordum..çalışmak istiyordum çünkü onu bırakmayı düşünüyordum ona göre.....
Ama durum böyle değildi bunlar onun paranoyalarıydı ve kendimi ifade etmeketen bıkmıştım artık
bence biraz dene bu adamı baktın değişmiyor çocuk filan olmadan ayrıl..inan bana çekilmiyorlar paranoyak insanlar çünkü huzurun olmuyor evde
kocan sağlam bir dayak istiyor.
şöyle bir temiz dövülüp yumuşatılınca pamuk gibi olur.
bana gidişi planlı gibi geldi.
sanki öyle uyduruktan bir bahane sallayıp gitmiş senin burnunu sürtmek istiyor.
taktik uyguluyor.
ezdirme kendini.
yeni evlisin nasıl başlarsa öyle gider.
evinden sakın ayrılma.
o dönene kadar paşa paşa yaşa.
"eşyaları alıp gidecekmişsin öyle gelecekmiş eve" bak sen sanki o ev senin evin değil.
niye gidecekmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?