eşim evden gitti..

evet tüm olan biten bu.. tartısma sırasında sadece cocuklastıgından, artık olgun ve yası gibi davranması gerektiginden, madem ailesine karsı cok saygısızsam ve hiç yaranamıyorsam bundan sonra beni ailesiyle görüştürmemesi gerektiğinden bahsettim. komik bi teklifti ama yapacak başka bişeyim yoktu.. hiç bi şekilde hoşnut olmayan bi adam var karsımda.. işin diğer bi komik yanıysa, görümcem çok iyi biridir, öyle ikiyüzlülük falan asla bilmez, ne zaman onla konussak hepimiz seni çok seviyoruz, bütün akrabalar senden bahsediyor, çok güleryüzlü çok saygılı oldugunu konusuyorlar. parmakla gösterilen gelinsin diyor bana. eşimin teyzeleri, halaları, hepsi çok seviyor beni. ama eşimde tatminsizlik duygusu mevcut. annem de babam diyor, hiç sorun olmayan şeyleri kafasında büyütüyor, unutamıyor.. kendini delirttiği gibi beni de delirtecek.. annem de bundan korktugu için daha yol yakınken iyice düşün taşın kızım, ben senin her zaman arkandayım dedi. aynı şekilde eşime de söylemiş ''ben kızımı sokakta bulmadım, o gelmek, ayrılmak isterse burası onun evi, gelir alırım kızımı, ben onları kolay büyütmedim'' diye.
babamın konusması çok yerinde olmaz, aramız pek iyi değil, sıklıkla görüşmeyiz.. babam bu ara fazla aramıstı eşimi, eşimin uzmanlıgındaki bi iş için danısmaya.. onu bile anneme söylemiş, babası devamlı arıyor ben de mi uff diyim diye.. saçmalıklar yanlıslar üstüne yani.. bazen derinlemesine düşününce çekip tutulacak bi yanının olmadıgını düşünüyorum..

bizim durumumuzda olay çok farkı.. sevgiliyken ben ona çok çektirdim, üzdüm bile sayılabilir, aylarca peşimden koştu.. nişandan sonra o adam gitti, yerine başkası geldi sanki. paranoyalar, kıskanclıklar başladı.. sen beni sevmiyorsunlar başladı.. evlendik daha da paranoyak oldu.. benim yanımda mutsuzsun, bana aşık değilsin demeleri çoklaştı.. halbuki aynıyım, zerre değişen bişey yok.. tüm bunların yanında bi de anlattıklarım var.. hepsi üstüste, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum..

kayınvalidenize yakınmısınız bilmiyorum ama bence gidip bu konuyu onlara anlatın oğlullarının durumunu söyleyin. boşanmak istediğinden bahsedin, size karşı saygısız davranıyormuşum diyin, rahat bıraksın sizi biraz.. mutlaka sorunlar olacaktır hemen boşanlım olmaz kii.. ya da görümcenize anlatın nebileyim belki faydası olur...

canım yorumumu genel olarak yazmıştım.erkekler evlenince nedense birden çok değişiyorlar.bilmiyorum evlendikten sonra nasıl olsa ben onu elde ettim diyemi düşünüyorlar anlamış değilim.ayy valla hani kadınları anlamak zor derler ya hiç öyle değil erkler daha beter karışık bir şey oluyorlar.gelde çöz şimdi...

Aynen Passion bende çok isterdim benim annemde böyle dik durup beni savunabilsin...Her yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum özelliklede kırgınlık boyutuna(

canım bencede belki ailesini araman ters tepebilir ama bir görümceni ara. durumu anlat, ama çaresiz görünmeden. fikir almak ister gibi davran. illa kayınvalidenlerin kulağınada gider.

Çok ilginç sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın..
Ailesi evlenirken sorun çıkardımı size?? Hani eşiniz hırs yaptıda o yüzdenmi evlendi sizinle yada takıntı halinemi geldi onda..
Sevgiliyken ona çok çektirmişsinizya,intikammı alıyor acaba..
Bende sevgiliyken okumak istediğim için çok reddettim onu peşimden çok koştu
Nişanlanınca değişti biden.Kaprisleri çoğaldı,ailesi için kavga ettik düğüne 2 gün kala ve kınamda küstük eşimle
İnanılmaz değişmişti,kınaya gelmek istememiş annesi zorla getirmiş elaleme nederiz diye
Evlenincede şiddet başladı istediğini yapmadığımda,sen beni sevmiyorsun,benim yanımda mutlu değilsin diyordu
Hayatım ona kendimi ifade etmekle geçiyordu..ona göre her yaptığım yanlştı o hep endoğrusunu yapardı
Beni çok seviyordu, maddi sıkıntı yaşatmıyordu ama ben onunla mutlu değildim ona göre tabi
Hiçbirşeyden memnun olmuyordum,babasını sevmiyordum..çalışmak istiyordum çünkü onu bırakmayı düşünüyordum ona göre.....
Ama durum böyle değildi bunlar onun paranoyalarıydı ve kendimi ifade etmeketen bıkmıştım artık

bence biraz dene bu adamı baktın değişmiyor çocuk filan olmadan ayrıl..inan bana çekilmiyorlar paranoyak insanlar çünkü huzurun olmuyor evde

ailesi çok istedi beni, hiç sorun cıkarmadı.. eşimin hayatında çok insan olmuş geçmişte, ailesi de çok kişi göstermiş ama kimseleri begenememiş, aşk evliliği yapmak istiyormus. kabak bana patladı sanki töbe yarabbim ya.
valla surada anlattıklarından da görüyorum ki senin yasadıklarının aynısını da ben yasamısım. düğündeki takılarımızı bozdurmayalım lütfen dedim, niye benden ayrılmayı mı düşünüyorsun da kendine güvence mi istiyorsun bile dedi üstü kapalı. çocuk istemiyorum zaten daha düğünden önce konustum. en az 2 sene diye konusmustuk.. ona bile bozuldu benim yaşım geçiyor bu kararı bile kendi basına alıyorsun diye.. cidden iki ucu pisli değnek. ne taraftan tutsak elimizde kalıyor canım.. sen de sıkma canını. ne kadar didinirsek didinelim karsı taraf görüp anlamaya calısmadıktan sonra hiç oluyor tüm emekler. kadına kadın değerini verebilen erkek cok az ne yazık ki. ailen konusuna gelince de, insan tabii ki kendi ailesinin desteğini görmek istiyor ama belki onlar da karısmak istemiyordur. karı kocasınız yarın barışırsınız, kendi başınıza halledersiniz diye düşünüyolardır. ben de tartısmalara iki tarafın da ailesinin karısmasını hoş bulmuyorum acıkcası. kimse yorum yapmasın kimsenin kulagına gitmesin insanları da huzursuz edelim istemiyorum.. ama işte karsımızda laftan anlayan insanlar yok ne yazık.. tek basına dimdik ayakta durman her zaman için daha iyi..

herkese çok teşekkür ediyorum, inanın ki güç buldum yorumlarınızla..

eşin kompleks yapıyor. sen onu okadar peşinden koşturmuşsun oda peşinden koşulan olmak istiyor. davranışları hiç normal değil. kendine güvenen bir erkek hiç kıskançlık polemiklerine girmez. hastalıklı bir tip resmen.

Akıl yaşta değil baştadır diye boşa dememişler 30 una gelmiş adamın yaptıklarına bak!
Kavgalarda annenizi aramanıza apayrıca sinir oldum. Kendi sorunlarınızı kimseye duyurmadan
çözmeyi başarabilmelisiniz.. Sanırım nişanlıyken kötü alıştırmışsınız ilişkiyi hep siz kurtardınız
ve evliliktede hep sizden bekleyecek üzgünümki Bu kadar alttan almayın ufff demeniz
hoş olmamıştır şuana kadar başka bir hata görmedim ben sizde bunun özrünü de dilemişsiniz
zaten..aramalara cevap vermiyorsa güzel bir mesaj yazardım ben..

Ne olur biri bana şu erkeklerdeki ailelerine karşı olan garip bağlılığı açıklayabilir mi? Herkes ailesi var herkes ailesine bağlı.. Bu bazılarında manyak derecesinde.. Sen haklı bile olsan aileme laf söylettirmem.. Yahu senin ailenin içinde karın yok mu be adam.. Madem meraklı bu erkek milleti bu kadar anasının babasını ağzına bakmaya evlenmeselermiş.. Otursunlar dizlerinin dibinde..

Eskiden kadın terk edermiş evi ben anneme babama gidiyorum diye.. Vallahi devir değişti.. Artık biz erkek onlar kadın oldu.. Bir küsmeler bir tirpler bir nazlar niyazlar.. Artık kadınların +1 çocuğu var evde.. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim..

Canım sende gitme evinden.. Nereye gidicekmişsin.. Çok mu ayrılmak istiyor paşam gelir adam gibi bitti bu iş der açıklamasını yapar ondan sonra ne ypacağına bakarsın.. Öyle kafasına göre gelmiyorum ben gidiyorum çanta topluyorum yok yani.. Arama sende sakın.. Daha ne kadar egosunu tatmin etceksin.. Bırak bir kaç güne kadar kürkçü dükkanına döner zaten..

kocan sağlam bir dayak istiyor.
şöyle bir temiz dövülüp yumuşatılınca pamuk gibi olur.
bana gidişi planlı gibi geldi.
sanki öyle uyduruktan bir bahane sallayıp gitmiş senin burnunu sürtmek istiyor.
taktik uyguluyor.
ezdirme kendini.
yeni evlisin nasıl başlarsa öyle gider.
evinden sakın ayrılma.
o dönene kadar paşa paşa yaşa.
"eşyaları alıp gidecekmişsin öyle gelecekmiş eve" bak sen sanki o ev senin evin değil.
niye gidecekmişsin.

Aynen katılıyorum
Aklımdan geçenleri birbir yazmışsın arkadaşım
Budur..

Bile bile lades nisanliykende boyleydi diyorsun

Basan hep alttan alirsan birdaha hep boyle gider

Neyse bence usteleme canim giderse gitsin

Senin iyi niyetini anams hep naza cekmis kendini

Hic umursama bakalim. Tavri ne olacak

Sen suan evde yalnizmisin. Ailen yakinindami

Esin seni nasil yalniz birakabiliyor

Başka biri olabilir mi acaba diye düşündüm bi an. :26::26:

bu adamın derdi ne yaa
hem kapanmanı istemiyor hemde ailesi istiyo diye başörtü takmanı istiyor, ben nasıl davranacagını anlamadım:)

bi kere kendi içinde çelişiyor..
madem ailesnin istediği gibi olmanı istiyor o zaman ilk başta o sekilde kabul ettirseydi sana..

senin kocan ne istediğini bilmiyor belli ki..
zaten bu erkeklere evlenince bişey oluyo
anneci babacı oluyolar birden....

Son düzenleme:
bi dayak yese ne iyi gelir gece gece sinir oldum

kalıbımı basarım şuan bir otelde buluşan sevgili olsaydınız babasının telefonunu açmazdı hasta ruh

okurken eşine çok sinirlendim.maalesef zamane erkeği ömür törpüsü.ağız tadıyla bi naz bile yapılmıyor bunlara.ama onların kaprislerinden geçilmiyor.yalnız ben şu çektirme olayına her iki cins acısından da karşıyım.yani kimse kimseye çektirmesin,yürek taşıyoruz içimizde.sen neden çektirdin peki?acaba eşin bunun kinini mi taşıyor?aklı sıra intikam falan mı alıyor,ya da psikolojisi mi bozuk?bizler hep çözüm arayan tarafız her zamanki gibi..onların umurunda bile değil.

neden bu erkeklerin bi taraflarını bu kadar kaldırırsınız anlamam ki.Ya sen de bi bireysin nasıl kendine bu kadar hakaret ettirirsin?
İpleri vermişsin eline.Şimdi senaryoyu kocan yazar işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…