eşim evden gitti..

hepsi ayni bacim ister 0 isteer 40 yas bnm esimde hep kendi ailesini arar gönderin gitsin ögretin saygiyi suna sürekli ama simdilerde ailesine deil arrkadasina araip anlatio budahda igrenc onun icin deismez bunlar düzelmezde ya cekcen yada basip gitcen ömür törpüleri

neden böyle oluyor biliyormusunuz devir çok değişti.önceden erkekler kızlarımızn peşinde koşarken şimdi ise kızlarımız erkeklerin peşinde koşuyor.haliyle erkeklerde bir şımarma, bir kapris oluştu.buda evlenince böyle devam edecek zannnedip eşim (karım) hep benim peşimden koşacak zannediyorlar.hadi kadını doğasında vardı,biraz cilve biraz naz ama erkeğin böyle olması gerçekten hiç çekilir gibi değil.şimdide yeni moda kızlarımız evli erkeklerin peşine düşüyorlar.bazen diyorum nereye gidiyoruz.

sana katılıyorum canım benim eşimde aynısını bana yapardı devamlı en ufak bır tartısmamızda yatağa gelmezdi yada ceker kapıyı cıkar gıderdı bıttı dıye.bende en sonunda onun aılesınıde kendı aılemıde arayıp hersey bıttı artık daha fazla dayanamıyorum dedım annem kalktı geldı.esyalarını topla gıdıyoruz dedı esımı aradı onunla konusmak ıstediğini soyledı.sonra ailesini aradı sizde gelin konuscaz son kez olmuyosa olmuyodur dedi.daha sonra esimle oyle bi konuşma yaptı ki bir kayınvalide ancak bu kadar sert konuşabilir damadıyla. benim kızım yerden bitme mantar değil siz kendinizi ne zannediyosunuz. asla size kızımı ezdirmem senden on tane çocuğu olsa yine çeker alırım onu senden(cocugum yok suan).benım için bir erkeğin evini terketmesi yeterlidir boşanma sebebi için şimdi kalk kızım gidiyoruz dedi.ailesi kendisi yalvar yakar annemi ve beni ikna etmeye çalıştılar.sonra eşim söz verdi bir daha asla yapmıycam. eger yaparsam o zaman git bi şans daha ver dedi.bi daha tartışmalarımız oldu ama evi terketmedi. sende bir böyle dene istersen o zaman belki eşin işin ciddiyetine varır baktın gözden çıkarmış iyice o zaman gerekeni yaparsın. seni çok iyi anlıyorum insan kendini çok çaresiz zannediyor.insanın en büyük hazinesi ailesi onlar arkanda olduğu müddetçe hiçbirşeyden korkma.

erkekleri alttan almanın (hele ki bu tip erkekleri) sonuçları bir kez daha ortada...
ailesine daha napıcakmışsın acaba yemekleri ağızlarınamı kusacaksın sindirmesinler diye, ya da ayaklarını falan mı yıkıcaksın durup durup saygısız dememesi için?
baştan ayağa iğrenç bi adam, lütfen bu laflar üzerine eşini savunmaya geçme daha sizin cicim aylarınız nedir bu düşüklük

evt haklısınız yaaa gerçekten öyle benim küçük oğlum 18 yaşında sürekli kızlar peşinde oda bir havalarda sormayın mesajlarını bile okumuyor bıkmış artık eeee bu ilerde ne olacak evleenince eşide böyle pohpohlamıcak sonuçta ondan sonrada nerden bir yakınlık görseler onun peşinden koşuyorlar evli bekar farketmiyor artık biz bekarken kız arkadaşımızın arkadaşına bile bakamazdık hele evli erkelerdenn ben çok korkardım:44::44:

bende böyle şeyler yaşamıştım çok zor ...erkeğin ailesine düşkünü ve kaprislisi çok zor ben dayanamadım boşandım ama seninki daha çok yeni biraz ayrı kalmakta fayda var sonra oturup konuşursunuz en mantıklısı bu bence...

Eşiniz size gözdağı veriyor. Sakın o evden çıkmayın, bir anlık öfkeyle terketmeyin olur mu ?Birde geri adım asla atmayın.
Merak edip sormayın nerede olduğunu ?
Ne demek '' o evden çıkmadıkça ben gitmem'' demek.

...

O sizin annenizi arayıp şikayet ediyorya siz onun annesini ya da aklı başında bir büyüğünü arasanız, çözüm olur mu acaba ? Bu kısmı tam kestiremedim.

Edit: Bence sağlıklı olmaz, eşinizin yaptığı hatanın aynısını yapmak.

Son düzenleme:
slm cnm öncelikle asla üzülme kayınpederin baş örtüsü aldıysa sana onu mutlu etmek istiyorsan onlara giderken tak yok istemiyorsan boynuna falan flor olarak tak eşin evden gitti o zamaan onu arama aramak büyük bi hata bırak kendi arasın o küsünce görmemezlikten gel eğer üstüne üstüne gidersen şımarır ki şımarmış ilişki kurtarmak diye bi görev edinmişsin bu çok yanlış bukadar naz yapmasına nasıl izin verdin anlamıyorum sen de ana evladısın ayrıca anneni ara ve eşin anneni arayıp seni şikayet etmek istediğinde onu dinlemesin bu konuları aranızda halledin desin kesin çözüm olur onun ailesi ile ilgili asla konu açma açılırsada bu konulara girmek istemediğini söyle eve dönmesini bekle sakın arama arasa sanki hiç tartışma olmamış gibi konuş anlasınki onun kapıyı vurup gitmesi senin umrunda olmamış gelirse eve her zamnki gelişi gibi davran yine anlar bazı şeyleri ve lütfen artık ağır taraf olan sen ol söylenmeye başladığında sakın duyma küçük bi çocuğun ağlama sancısı gibi geçer sana bunları söylüyorum çünkü 13 yıılık evliyim umarım her şey yoluna girer

eşine çok sinir oldum30 yaşında güya olgun bir erkeğin yapacağı davranışlar değil bunlar
evi terketmesi seni ailene şikayet etmesi sürekli küsmesi trip yapması çok anlamsız ve sinir bozucu
hiç geri adım atma evini de bırakma boşanmak istiyorsa sakın ikna için uğraşma insanlar değişmez bu adam ömür boyu sana böyle davranacak en azından yolun başında sen gözdağını ver belki biraz kendini kontrol etmeyi öğrenir öğrenmiyorsa da ne halin varsa gör de canım cidden çekilmez böylesi

bana kalirsada evini birakma, cekip giden o sonucta...

ailesinden baska lafini sozunu dinleyecegi bir buyugu varmi? dayisi olur amcasi olur?

onlarla konusup esinle konusmalarini saglasan, cunku esin hala evli olup bir aile oldugunun farkinda degil gibi. kimse yoksa ailesine anlat durumu..eger biraz olsun iclerinde iyilik varsa onlarinda ogullariyla konusurlar. bi yuva kolay kurulmuyor, ama yikmak bir kac saniye. erkek milleti iste kopruyu gecene kadar

Eve Gelmeyerek Senin hatalı olduğunu anlamanı istiyor,
Belkide özür bekliyor haspam:)
Peki nerde kaldığını düşünüyorsun??

Saygısızlıgın ne oldugunu bilmedigi cok acık..Cocuk gibi deyip durma düpedüz karaktersizlik esinin yaptıgı..Pesinden kosmana,ilişkiyi kurtarmana alısmıs bu defa birsey yapma dünyanın kac bucak oldugunu anlasın anlamazsa da bırak kendi gibi saygılı birini bulsun.

Anlattıklarının çoğuna o kadar yakınımki. Eşinin huyu o kadar benzerki benim eşimin huyuna. Eşimde 30 lu yaşlarında doğru düzgün bi işi çevresinde saygı duyulan biri. ama evin içinde küçücük bi çocuk gibi davranıyo. Tüm zoru bana sanki. Sanırım biz bu adamları çok şımartmışız. O yüzden böyle davranmayı hak olarak görüyolar. Artık alttan alma. Bırak gitsin.. İnan bana senden ses çıkmazsa bikaç güne burnu sürte sürte geri dönücek. Senden iyisinimi bulacak acaba.. Hiç sanmıyorum

Söylemeden gecemeyecegim senin gibi bir annem olmasını cok isterdim..Ben hep kendi kendimi savundum..Hep kendi basıma asmaya calıstım sorunlarımı.Hep kendimi basıma ayakta kalmaya calıstım.! Esime kırgınlıgım bir yana aileme kırgınlıgım cok derinlerde.

Cnm yaşadığın kolay değil hele böyle kavga eden sinirli bir eşinin olması hiç kolay değil anladığım kadarıyla babanla da aran iyi değil işte bu durum çok zor çünkü böyle durumlarda aileni arkanda durmalarını istersin yanlarında olmasını.Benim babamda çok zor bir insan sinirli ona hep evet diyeceksin alttan alacaksın annem ve ben lise zamanınsa çok çektik senin eşin gibi annemle saçma sapan konulardan tartışıp giderdi tabi sonra gece dönerdi ama çoook sancılı kavgaları olmuştu ben şahittim.Bu durumda ne oldu yıllar geçti annem hep alttan aldı mecburen 3 çocuklu vede ailesinde herkes vefat etti gidecek yer yok şimdi biraz daha iyi tabi düzeldi söylenemez ama okadar üstüne gitmiyor senin evleliğin çok yeni o yüzden bu tarz şeyler yaşanır ama eşim değişir diye bence düşünme babam değişmedi çünkü.

mutlaka eşya almaya gelicektir. parasına kıyabilen bi adam değil kendisi.. işyerinin ücretli misafirhanesinde kalıyor. eşya almaya geldiğinde de benim dön vs. demem için, boşanmak istiyorum diye yaklasacaktır. suanda bunu bekliyorum acıkcası.
evimiz kira değil..

hayır canım, zaten ailesiyle birlikte büyümemiş.. senelerdir okul, iş dolayısıyla hep farklı şehirlerde yasamıs.. telefonda bile konusmazdı, bayramda vs. ailesinin yanıa gttiğinde ''aman sıkıldım, bunaldım'' diyip geri gelirdi hemen..

Biraz ağır olacak fakat bu adamdan sana hayır yok nasıl hayır yok sen alttan alırsan ağlayıp yalvarırsan bu adam seni bir ömür mahveder.Senin ailenede saygısı yok yahu daha cicim ayı 4 ay neki annene telefon açıyor,bu ne saygısızlık ya,benden sana bir tavsiye,eve gelirse hiç konuşma ,eğer git derse sen gideceksin ben evden çıkmadım sen çıktın de,ayrılalım derse sakın alttan alma aç mahkemeyi boşanalım de bende bu şekilde seni çekemem de ,sana ağır laflar söylersede polis çağıracam başanmak istiyorsan kapı açık

Aile erkeklerde evlendikten sonra daha bir önem kazanıyor. Hem erkek anne babası oğluna düşkün oluyor, özellikle anne; oğulda aileye...Çok rastlıyorum, hatta bende yaşıyorum. Eve geri döndüğünde sizden adım bekleyebilir ama restinizi gördüğünde gidip tekrar gelecektir. Ona blöf yapabilirsin, sert olmadan veya tamamen sessiz kalabilirsin. Hatalı olan kendisi...

haklı olduğun halde alttan alırsan böyle olur..

daha ne kadar kendini ezdireceksin sen o evin hanımısın o adamında karısısın ne kimin hizmetçisi ne de kocanın kölesisin..

bunu önce sen farketmelisin..

o kayınpeder de önce kendi oğluna baksın sen onun oyuncağımısın hani barbilerimizin sacini başını tarar yıkar giydirirdik küçükken

sen o barbilerden misin buna izin veriyorsun inceldiği yerden kopsun eşinde ayağını denk alsın...

ben kocamın beni böyle ezmesine tahammül edicem ha? hayal dahi edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…