Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Sana cahil demedim, kurduğun cümlelere dedim tatlım. Ama onu bile anlayacak kapasite yok.
Hadi git de kocana çay demle, ayaklarını yıka adam yorulmuştur
Yapalım yapalım kıskanmasan iyi olur tatlım sende adamı çirkefliğnle öldür

Bu toplum erkeklerini maalesef böyle büyütüyor. Kazandığınızdan bir kenara ayırıp temizlikçi tutun, siz de arkadaşlarınızın böyle yaptığınızı söylersiniz. İşe gidip para kazanmak size daha fazla konforsuzluk olarak dönmemeli.

Efendimizin ismi geçince okudum öyle yapıyodu efendimiz elhamdülillah ama o anki devirde öyle güzledi şimdikler diyor eşim benden bi bardak su istemesin

Şimdikiler demiyor işte, sizin eşiniz ve tanıdığınız diğer erkekler söylüyor bunu.
Bunu kabullenirseniz bu kadar kadının size ne anlatmaya çalıştığını daha kolay anlarsınız.

Şimdikiler demiyor işte, sizin eşiniz ve tanıdığınız diğer erkekler söylüyor bunu.
Bunu kabullenirseniz bu kadar kadının size ne anlatmaya çalıştığını daha kolay anlarsınız.
Bakın hanımefendi neden benim düşünceme takıldınız anlamadım onu yani herkes aynı görüşte olcak diye bir kaide yok demi

Efendimizin ismi geçince okudum öyle yapıyodu efendimiz elhamdülillah ama o anki devirde öyle güzledi şimdikler diyor eşim benden bi bardak su istemesin

sizde öyle dusunenlerdensiniz işte yoksa aksini düşünen kadını küçümseyip erkek çay getirirse eziktir gibi bir ifade kullanamaz..

sizde öyle dusunenlerdensiniz işte yoksa aksini düşünen kadını küçümseyip erkek çay getirirse eziktir gibi bir ifade kullanamaz..
Anlamak istemiyosun ama son kez söylüyorum erkek ve kadın eşit değildir önce bunu anlayın

sıkıntı o zaten ama ne desek olmuyor. aynı fikirde olmak zorunda değiliz ancak işi saygısızlığa ve terbiyesizliğe vurmadan konuşmak lazım..

yoksa herkes farklı kültür ve inançlarda olabilir ama insanlığun ilk şartı diğerlerine saygı duymaktır..

bende buna üzüldüm ve yazıyoruz saatlerdir o' ise sadece alaya alarak düşüncelerinin doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışıyor..
inanın yasadıgı yer,eğitim,çevre vs vs bunlar bir yere kadar insan bilgiye aç olursa siz bana bir cümle kurarsınız bunun bile doğruluğunu araştırırım saatlerce o zannediyor ki burdakiler onun eğitim durumu yaşadığı ortamdan onu vurmaya çalışıyor..
halbuki yanlış düşüncelerini eleştiriyor herkes
biri genel bahsediyor diğer üye farklı pencereden batırmaya çalışıyor.. bu toplumda dini kullanarak kendi köy adetlerini öğreten çok topluluk var bende din yönünden genel olarak anlatmaya çalıştım ama o öğrenmek istemiyor bizim baktığımız pencereden bakmak yerine ışığa kapatıp üzerine birde perde çekiyor ki bir nebze bile bilgi ışığı girmesin içeri..

Bence evinde kendini ifade etme şansı olmayan biri. Bu yüzden acısını burada çıkarmaya çalışıyor..

Aynen benmkıde Oyle normalde evi supurr yemek hazırlar ama bu misafir gelince bana kem kum eder yuzu dgsr bnde sınır oluyrm Oyle yapınca

Sen şaha kaldırdın da noldu

Anlatayım..
Kendimi hizmetçi değil insan olarak değerli gördüğüm için çevremden hep saygı gördüm..
Ev temizliği ve yemek yapmaktan erinmesem de insan olarak değer gördüğüm için karşımdaki insanın desteğini gördüm..
Kadın olarak sevildiğimi erkekliği su istemek ve iş yaptırmak değil yanındaki kadına sevgi saygı ve merhamet göstermek olaraj gören birinde hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…