- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Yapalım yapalım kıskanmasan iyi olur tatlım sende adamı çirkefliğnle öldürSana cahil demedim, kurduğun cümlelere dedim tatlım. Ama onu bile anlayacak kapasite yok.
Hadi git de kocana çay demle, ayaklarını yıka adam yorulmuştur
Efendimizin ismi geçince okudum öyle yapıyodu efendimiz elhamdülillah ama o anki devirde öyle güzledi şimdikler diyor eşim benden bi bardak su istemesin
Bakın hanımefendi neden benim düşünceme takıldınız anlamadım onu yani herkes aynı görüşte olcak diye bir kaide yok demiŞimdikiler demiyor işte, sizin eşiniz ve tanıdığınız diğer erkekler söylüyor bunu.
Bunu kabullenirseniz bu kadar kadının size ne anlatmaya çalıştığını daha kolay anlarsınız.
Efendimizin ismi geçince okudum öyle yapıyodu efendimiz elhamdülillah ama o anki devirde öyle güzledi şimdikler diyor eşim benden bi bardak su istemesin
Anlamak istemiyosun ama son kez söylüyorum erkek ve kadın eşit değildir önce bunu anlayınsizde öyle dusunenlerdensiniz işte yoksa aksini düşünen kadını küçümseyip erkek çay getirirse eziktir gibi bir ifade kullanamaz..
Anlamak istemiyosun ama son kez söylüyorum erkek ve kadın eşit değildir önce bunu anlayın
Erkek kadından üstündür ilk yaratılan hz. Ademdir sonra hz. Havva hz. Adem'in kaburgasından bir kemikte yaratıldı nokta sen yazmasana banaEvet değildir tabii, kadın erkekden üstündür.
anlatamadığın için zorlanıyorumBence iyi oku ne demek istediğimi hani bilgilisiniz ya
Sen anlamıyosun kiiiianlatamadığın için zorlanıyorum
Nasıl ispat ediyoruz, yarışmaya katılım şartları neler?
Sevgilimiz kocamız ev işi yaparken fotoğraf mı paylaşıyoruz asdfgh
Şaka bir yana, gerçekten çok üzülüyorum ben böyle konulara.
Tamam insan belli bir çevrede yetişiyor, belli kalıplara maruz kalarak büyüyor. Ama insan üzerine hiç mi bir şey eklemez?
Hiç mi "ben ne yaşıyorum, bu doğru mu" demez? Kendisine çizilen sınırların dışını hiç mi merak etmez ve o sınırları hiç mi zorlamaz?
Diyelim ki bunların hiçbirini yapmadın, "ben böyle yaşıyorum hayatımdan memnunum" dedin. Peki herkese açık bir platformda "kocan seni boşamalı" demek neyin özgüveni, neyin cesareti?
Bu kadar mı eminsin yaşadığın çilekeş hayatın en doğrusu olduğundan?
Şu cümleleri 80 yaşındaki biri kursa anlarım ama 20 yaşındaki bir genç kuruyor. Çok acıklı gerçekten.
Nasıl ispat ediyoruz, yarışmaya katılım şartları neler?
Sevgilimiz kocamız ev işi yaparken fotoğraf mı paylaşıyoruz asdfgh
Şaka bir yana, gerçekten çok üzülüyorum ben böyle konulara.
Tamam insan belli bir çevrede yetişiyor, belli kalıplara maruz kalarak büyüyor. Ama insan üzerine hiç mi bir şey eklemez?
Hiç mi "ben ne yaşıyorum, bu doğru mu" demez? Kendisine çizilen sınırların dışını hiç mi merak etmez ve o sınırları hiç mi zorlamaz?
Diyelim ki bunların hiçbirini yapmadın, "ben böyle yaşıyorum hayatımdan memnunum" dedin. Peki herkese açık bir platformda "kocan seni boşamalı" demek neyin özgüveni, neyin cesareti?
Bu kadar mı eminsin yaşadığın çilekeş hayatın en doğrusu olduğundan?
Şu cümleleri 80 yaşındaki biri kursa anlarım ama 20 yaşındaki bir genç kuruyor. Çok acıklı gerçekten.
Sen anlamıyosun kiiii
Sen şaha kaldırdın da nolduEvet senin kadını köle eden bakış açını anlamıyorum ve bundan da gurur duyuyorum..
bende buna üzüldüm ve yazıyoruz saatlerdir o' ise sadece alaya alarak düşüncelerinin doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışıyor..
inanın yasadıgı yer,eğitim,çevre vs vs bunlar bir yere kadar insan bilgiye aç olursa siz bana bir cümle kurarsınız bunun bile doğruluğunu araştırırım saatlerce o zannediyor ki burdakiler onun eğitim durumu yaşadığı ortamdan onu vurmaya çalışıyor..
halbuki yanlış düşüncelerini eleştiriyor herkes
biri genel bahsediyor diğer üye farklı pencereden batırmaya çalışıyor.. bu toplumda dini kullanarak kendi köy adetlerini öğreten çok topluluk var bende din yönünden genel olarak anlatmaya çalıştım ama o öğrenmek istemiyor bizim baktığımız pencereden bakmak yerine ışığa kapatıp üzerine birde perde çekiyor ki bir nebze bile bilgi ışığı girmesin içeri..
Erkek kadından üstündür ilk yaratılan hz. Ademdir sonra hz. Havva hz. Adem'in kaburgasından bir kemikte yaratıldı nokta sen yazmasana bana
Hayırdır şikâyet mi ettin gerçekleri söyledim diyeBirazdan uçacaksın, onu bekliyorum.
Kemerini sıkı bağla
Sen şaha kaldırdın da noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?