• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Üstün olduğunu nerede söylemiş yaradan? Kaburga kemiğinden olduğu için mi böyle düşündünüz?
Erkekle kadının fıtratı farklıdır evet ama biri diğerine üstün değildir, eğer üstün dersek inanca ters olarak yaradanın bir cinsi kayırdığını , kullarına eşit davranmadığını söylemiş olursunuz ki bu ne anlama geliyor bilirsiniz......

Eşin 22 yaşındaymış sen daha da küçüksün muhtemelen, yazdığımı da okur musun bilmiyorum.

Erkek kadından üstündürü dine dayandıracak kadar hicbirsey bilmiyorsun.

Hicbirseyi değilse bile dinimizi, insana, kadına verdiği değeri öğrenecek kadar birşeyler okuyup öğrenin de vebale girmeyin.

Aaaa Ben Aaaa Ben bak dini ayetleri güzel bilen 2 kadın daha..
ama sen bunu da kabul etmezsin çünkü kuran-i kendi adetlerine göre meal eden çevreye sahipsin..

En kötüsü ilerde evlat yetiştircek bu kafa yapısı ile.
İnsallah yetistirmez , sabahtan beri dalmiyim diyorum ama tutamadim kendimi , daha ilk yorumunu gordugumde icimden gecirdim , gercekten cogalmasin istiyorum bu zihniyetler , cogalmasinlar ve nesilleri tukensin mumkunse
Sene 2020 olmus inanilmaz bir cehalet , inandigi dinin kadina verdigi degeri bile bilmeyen bir cehalet

Eşin 22 yaşındaymış sen daha da küçüksün muhtemelen, yazdığımı da okur musun bilmiyorum.

Erkek kadından üstündürü dine dayandıracak kadar hicbirsey bilmiyorsun.

Hicbirseyi değilse bile dinimizi, insana, kadına verdiği değeri öğrenecek kadar birşeyler okuyup öğrenin de vebale girmeyin.

22 yaşında erkekmi evlenmiş? Ayol ergen o daha. Bu aileler neyin kafasını yaşiyor. Kız da en fazla 20 dir. Tabii bu kafa yapısında olur. Gözü açılmamış kızı alalım oğlumuza, her dediğini yapsın, bizimde hizmetçimiz olsun.
Yazık.

İnsallah yetistirmez , sabahtan beri dalmiyim diyorum ama tutamadim kendimi , daha ilk yorumunu gordugumde icimden gecirdim , gercekten cogalmasin istiyorum bu zihniyetler , cogalmasinlar ve nesilleri tukensin mumkunse
Sene 2020 olmus inanilmaz bir cehalet , inandigi dinin kadina verdigi degeri bile bilmeyen bir cehalet

Eşinin 22 yaşında olduğunu okudum şuan şoktayım.
Evcilik oynuyorlar şuanlık
Ve emin olun, Allah taktir ettiği sürece çoğlacaklardır. Öyle 1-2 değil, 4-5 bile olabilir hata. Soyları devam etmeli kesinlikle. Durumunu görmüyormusunuz.

saatlerdir anlatmaya çalışıyorum ama nafile..
ne acı değil mi inandığı din kadını el üstünde tutmayı emrederken onlar size benim emanetimdir emanetime ihanet etmeyin diyen yaradanın dinine inanan birinin kadını ayak altında görmesi..

bende buna üzüldüm ve yazıyoruz saatlerdir o' ise sadece alaya alarak düşüncelerinin doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışıyor..
inanın yasadıgı yer,eğitim,çevre vs vs bunlar bir yere kadar insan bilgiye aç olursa siz bana bir cümle kurarsınız bunun bile doğruluğunu araştırırım saatlerce o zannediyor ki burdakiler onun eğitim durumu yaşadığı ortamdan onu vurmaya çalışıyor..
halbuki yanlış düşüncelerini eleştiriyor herkes
biri genel bahsediyor diğer üye farklı pencereden batırmaya çalışıyor.. bu toplumda dini kullanarak kendi köy adetlerini öğreten çok topluluk var bende din yönünden genel olarak anlatmaya çalıştım ama o öğrenmek istemiyor bizim baktığımız pencereden bakmak yerine ışığa kapatıp üzerine birde perde çekiyor ki bir nebze bile bilgi ışığı girmesin içeri..

Sizin yazdıklarınızı okuyası gelmiyormuş ya, sebebi konuyu dini yönden ele almanız zaten.
Diğerlerine ve bana garip emojili cevaplar yazmak daha kolay ama inandığı bir şey üzerinden karşıt fikir görünce okumaktan bile kaçınıyor. Dünyası sarsılacak yoksa.

Sizin yazdıklarınızı okuyası gelmiyormuş ya, sebebi konuyu dini yönden ele almanız zaten.
Diğerlerine ve bana garip emojili cevaplar yazmak daha kolay ama inandığı bir şey üzerinden karşıt fikir görünce okumaktan bile kaçınıyor. Dünyası sarsılacak yoksa.

aynen, çok iyi özetlemişsin.. karşısındaki dini yönden yazınca ters cevapta yazamıyor, cehennemde yanabilirim korkusuyla.. ama bizleri zaten zinhar kellesi vurulasıcalar olarak gördüğü için bizimle kendince dalga geçip bi de sevap işlediğini düşünüyor ..

kesinlikle katılıyorum..
malesef ki bildiğini zannettiği herşey yanlış..

Bence okuduğunu idrak edecek ne yaşda ne kapasitede
Eminim eğitim durumuda çok vasattır.
Onunda suçu yokki.
Bu yaşta evlendiren aileyi suçlarım
Kız kendini geliştirecek, yetiştirecek imkani hiç olmamışki. Ordan burdan duyduğu şeyleri yazıp yazıp duruyor. Takıldığı yerde tamam abla, heee abla tarzında cevaplar ve komik sandığı emojileri koyuyor.
Ne yazsın, okadarını görmüş bugüne kadar. Nasıl değişsin dünyası.

Bence okuduğunu idrak edecek ne yaşda ne kapasitede
Eminim eğitim durumuda çok vasattır.
Onunda suçu yokki.
Bu yaşta evlendiren aileyi suçlarım
Kız kendini geliştirecek, yetiştirecek imkani hiç olmamışki. Ordan burdan duyduğu şeyleri yazıp yazıp duruyor. Takıldığı yerde tamam abla, heee abla tarzında cevaplar ve komik sandığı emojileri koyuyor.
Ne yazsın, okadarını görmüş bugüne kadar. Nasıl değişsin dünyası.

evet ailede kabahat büyük ve insan ailesini seçemiyor ama bazı şeyler gerçekten içten geliyor.
elinin altında internet açıp yazıp okuyabiliyor. insan hiç mi bunca kişi birşeyler yazıyor bir anlamaya çalışayım demez.
kişi bilgisiz olabilir ama öğrenmek hevestir.
bu arkadaşta o da yok.

Back