• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Bugün birini banlatmak için çok uğraştım, iki defa şikayet ettim yine banlatamadım. Bir de banlanmak kolaymış derler:KK70:

Anlamak istemiyosun ama son kez söylüyorum erkek ve kadın eşit değildir önce bunu anlayın

sana öğretilen bu ⬇️
erkek kadın eşit değildir erkek üstündür kadın köledir kadın evde iş yapar erkek kılını kipirdatmaz eşit değildir..

doğrusu.⬇️
erkek kadın güç bakımından eşit değildir kadın narin kırılgandır değer sevgi görmelidir kıymet bilinmelidir..
erkek daha güçlü olduğu için bu güçü kavga şiddet değil ağır işleri yapmakla koruyup kollamakta kullanmalıdır..
böyle düşündüğünüz için tüm ağır işleri kadınlar yapar oldu erkekler yan gelir yatar oldu..

Erkek kadından üstündür ilk yaratılan hz. Ademdir sonra hz. Havva hz. Adem'in kaburgasından bir kemikte yaratıldı nokta sen yazmasana bana
Acıdım sana. Varlığının aşağılandığı bir ailede yetiştiğin ve büyüdüğün için. Hiçbir zaman kendini tamamen sevmek nedir kendine yetebilmek nedir bilemeyeceksin ve böyle safsatalarla ömür çürüteceksin.💔

Anlatayım..
Kendimi hizmetçi değil insan olarak değerli gördüğüm için çevremden hep saygı gördüm..
Ev temizliği ve yemek yapmaktan erinmesem de insan olarak değer gördüğüm için karşımdaki insanın desteğini gördüm..
Kadın olarak sevildiğimi erkekliği su istemek ve iş yaptırmak değil yanındaki kadına sevgi saygı ve merhamet göstermek olaraj gören birinde hissettim..
eyi eyi mutluluklar sen ve kahyanla

sana öğretilen bu ⬇
erkek kadın eşit değildir erkek üstündür kadın köledir kadın evde iş yapar erkek kılını kipirdatmaz eşit değildir..

doğrusu.⬇
erkek kadın güç bakımından eşit değildir kadın narin kırılgandır değer sevgi görmelidir kıymet bilinmelidir..
erkek daha güçlü olduğu için bu güçü kavga şiddet değil ağır işleri yapmakla koruyup kollamakta kullanmalıdır..
böyle düşündüğünüz için tüm ağır işleri kadınlar yapar oldu erkekler yan gelir yatar oldu..
Senin yazılarını hiç okuyasım gelmiyo

Acıdım sana. Varlığının aşağılandığı bir ailede yetiştiğin ve büyüdüğün için. Hiçbir zaman kendini tamamen sevmek nedir kendine yetebilmek nedir bilemeyeceksin ve böyle safsatalarla ömür çürüteceksin.💔
Aşağılandığımı kim söyledi seneryo güzel yazıyon bacım devammm

Erkek kadından üstündür ilk yaratılan hz. Ademdir sonra hz. Havva hz. Adem'in kaburgasından bir kemikte yaratıldı nokta sen yazmasana bana

yaratan bile yarattığı erkeği kadını birbirinden üstün görmeyip..
ayetinde siz hiçbiriniz birbirinizden üstün değilsinizdir..
takvanizdan başka(yanı ettiğiniz ibadet) buyurmusken siz herşeyi çok yanlış anlıyorsunuz...

Üstün olduğunu nerede söylemiş yaradan? Kaburga kemiğinden olduğu için mi böyle düşündünüz?
Erkekle kadının fıtratı farklıdır evet ama biri diğerine üstün değildir, eğer üstün dersek inanca ters olarak yaradanın bir cinsi kayırdığını , kullarına eşit davranmadığını söylemiş olursunuz ki bu ne anlama geliyor bilirsiniz......

Çok yazışılmış okuyamadım fakat erkekler elbette yarı yarıya yardımcı olmalı.
Benim çevremde yakın görüştüğüm üç aile var ve hepsinin misafir agırma,yemek işini erkekler yapıyor.hatta birininki çayı vs koyma işini de kendisi yapar eşi pek bir şey yapmaz iş anlamında ama onlarda dengeyi bu şekilde bulmuş.hiç biri de kılıbık falan değil gayet iyi yetişmiş ,üniversite mezunu,meslek sahibi insanlar.sofrayı hep beraber kaldırırız.eşimde süpürge yapar ben o arada vileda ya da yorgunumdur sadece o yapar.ne var ki bunda?
Aksini düşünen ailelere acımam ama çocuklarına acırım.Kız ise yaşayacaklarına,erkek ise yaşatacaklarına.

Senin yazılarını hiç okuyasım gelmiyo
Eşin 22 yaşındaymış sen daha da küçüksün muhtemelen, yazdığımı da okur musun bilmiyorum.

Erkek kadından üstündürü dine dayandıracak kadar hicbirsey bilmiyorsun.

Hicbirseyi değilse bile dinimizi, insana, kadına verdiği değeri öğrenecek kadar birşeyler okuyup öğrenin de vebale girmeyin.

Üstün olduğunu nerede söylemiş yaradan? Kaburga kemiğinden olduğu için mi böyle düşündünüz?
Erkekle kadının fıtratı farklıdır evet ama biri diğerine üstün değildir, eğer üstün dersek inanca ters olarak yaradanın bir cinsi kayırdığını , kullarına eşit davranmadığını söylemiş olursunuz ki bu ne anlama geliyor bilirsiniz......
Eee tamam

Back