Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Niye herkese bu kadar yara oldu anlamadım hehe hepiniz çok iyisiniz ezdirmiyosunuz kendiniz i ne güzel
Kıız ne yarası ben sana bir şey sordum. Ne ezdirmesi ezdirmemesj.
Tamam sen erkeğini basitlestirmiyorsun en yiğido seninki bir vurdum mu masaya ooo yer titrer. Böyle seninki bir geçer salona tv karşısına yaldır yaldır erkek işte diye millet titrer. Tamam bacım az sakin ol yahu. Valla bak seninki taaş fırın erkeği bizimkiler pisirik, kılıbık ama seninki erkekligin kitabini yazar cay bile dolmuyor baksana nasılsa hic basit olmayan bir erkek.

İnaçlıyım ve burdakiler öyle demiyo yapacak ıspat peşindeler

kimse ispat peşinde değil ev ortak musterektir..
hayatı inanç'in ev hanımları ile ilgili bir konuşması var dinlemeni tavsiye ederim..
hiç bir kendini bilen hoca bilgi sahibi insan kalkıpta isi sadece kadın yapacak demez!.
diyemez çünkü kadın evde evlat yetiştiriyor dünyaya bir insan. ev işleri çocuğun bakımı eğitimi okulu..
herşeyiyle çekip çevirmeye çalışıyor ve bununla birlikte ayrıca çalışan kadınlar var..
baktigimda kadının omzunda olabildiğince fazla yük oluyor..
ev işi kadının işi değildir o evde yaşayan bireylerin ortak işidir..
o yüzden dır ki cennet annelerin ayakları altında denilir..
şu kafayı bırakın lütfen cahil bir toplumun dayatmasını yeni nesillere aşılamaya çalışmayın bari..
benim inancimda dinimde boyle bir sey yoktur mesela inançlı olup sunneti farzı (sozde ) bilen bildigini iddia eden insanların boyle söylemler içinde olmasi cok tuhaf geliyor bana..
örnekte bizden vereyim : eşim tüm işlere yardim eder bebeğimize benim kadar o da bakti altini aldi doyurdu sabahlara kadar salladi sabah tekrar ise gitti tum temizligi yapar yeri geldi ben yapmadım o yaptı ki ben ev hanımıyım..
bana hep "yapmak sünnettir o benimde çocuğum evde bende yaşıyorum pisletiyorum kirli çıkarıyorum bulaşık çıkarıyorum. hem benden görürse oglumuzda büyüdüğünde yapar". der..
ve bu bana merhametli sorumluluk sahibi olduğunu hatırlatır..

Evet canım yetinmeyi öğrenmişler yapmayacaklarini bildikleri için böyle diyorlar.
Ama kimi gerçekten sacini suourge etmeden duramıyor. Hem cocuga bak hem tüm is onda olsun erkeki yorulmasin istiyor. Değişik kafalar.
Böyle seviyorlarsa yasasinlar madem

Uyy benim kocişim bitane taş fırında değil sizinkiler bitane canım ıspat etmekten öldünüz

bi de bu kadar normal birşeyi modernelik, batılılık falan diyerek günahmış gibi algılayanlar var. yahu kadının her gün temizlik, çocuk bakımı vs ile canı çıkarken ayaklarını uzatıp keyfine bakmak daha büyük günah değil mi ?

Bana ters vallahi, ben sırf kadınım işten gelince totomun üzerine oturmayıp işleri yapıcam, irkekim de TV karşısında göbeğini kaşıyarak benden bıçak ucunda elma isteyecek, o elmayı bıçakla beraber boğazına tıkarım onun

Yazınız uzun okuyamam peki diyip geçiyorum

Katılıyorum. Eski annelerde bu var ama malesef. Benim eşimde bana yardim ederken başta annesi bir oha falan olmuştu. Benim işim olduğunu söylemişti ama bende yoo neden benim işim hepsi iki elim var demiştim. Geçtik sonra o mevzuyu.
Bizde evimizin irgati degiliz.erkek elinden geldiğini yapar kadin elinden geldiğini yapar. Bir adan bulaşık yikamayi sevmiyorsa illa yıka demem misal başka is yapar gibi gibi. Ortak nokta olmalı bence hayatta kimse kimseyi zorlamamali. Kimse kimseye yük olmamali.

valla beraber bi hayat yaşanıyorsa herkes elini taşın altına koyacak. sonuçta o evi tek kişi dağıtıp kirletmiyor. kaldı ki iş ortaklaşa yapılınca beraber zaman geçirip birşeyler paylaşmak için daha çok zaman kalıyor.
herkes bi işin ucundan tutunca sonra ya çık gez ya evinde vakit geçir.
diğer türlü tek kişide yük varken zaman da yetmiyor ve evde hep iş yapılmış oluyor.

Uyy benim kocişim bitane taş fırında değil sizinkiler bitane canım ıspat etmekten öldünüz
İspatlamaya çalıştığım tek yer göster bana haklısın diyeceğim.
Kız eline çaydanlık bile almayan adama kociŞ denir mi ?.
Böyle evde küheylan gibi oturan adama kociŞŞ diye seslendiğni düşündüm bir an bi gülme geldi
Kociş is yapmaktan daha basitlestirdi sanki ne dersin?
İkisi bir arada olmaz ya taş fırın ya kocis karar ver adama kimlik bunalimi yasatma

bence okuyun!! okuyun ki azıcık olsun gelistirebilirsiniz belki kendinizi yoksa bu kafayla o saçlar keçe süpürge olmaya devam
o kadar güzel ve açıklayıcı yazmışsınız ki..
helal olsun dedim her cümlede. ancak ne yazık ki öyle fikirler var ki inançtan, dini yönden, insani yönden.. nerden anlatırsanız anlatın kırılmıyor insanların o kafa yapıları..

Ben calismiyorum buna ragmen eşim bir supurge acar, aksam kahve yapar guzel yaptigi icin yapar, ütülerinin hepsini kendisi yapar, ortaligi dagitmaz haftaiçi.

Haftasonlari evdeysek detayli temizlik vaktiyse onu birlikte yapariz ev kucuk 2 kişi olunca kimse yorulmuyor. Bugun evdeyiz mesela eşim kahvaltiyi hazirladi, haftasonlari kahvaltiyi herzaman esim hazirlar, temizligi birlikte yaptik herseyi de yapar, cay koydum iciyoruz dinleniyoruz. Hicte kendini kadin gibi hissedip, 7/24 deterjan konuşmuyor. Kadinlar devamli ev işi mi konuşuyor zaten onu da anlamadim neyse.

Bu sacma yakistirmalarin disinda erkeklere hizmet edilmesi gerektigini dusunenlere laf anlatmaya gerek yok sonucta severek yapiyorlarmiş yapsinlar zarari bana degil. :) İsterse 24 saat hizmet etsin yorulan ben degilim sonuçta, tartisilacak durum yok bazilari yasadigi hayati hakediyor

Allah allah ee siz benim adıma düşüncemin olmadığı düşünceyi söylüyorsunuz ne güzel yazmasanız iyi olcak yine emoji kullanacam ama özgüvenli olurum
Düşüncemin olmadığı düşünce?
Emoji kullanacam ama özgüvenli olurum?
Bence de artık yazmazsam iyi olcak

bence okuyun!! okuyun ki azıcık olsun gelistirebilirsiniz belki kendinizi yoksa bu kafayla o saçlar keçe süpürge olmaya devam
Sizde saçınızı okumakla fazla ağırtmayın beyninizi de yormayın lazım olur size gerçi şimdi lazımdı geçti

Bunu ben yazdım eksik yazmışım. Dişi memeli hayvanlar avlanır , bitki toplar , böcek toplar Kendini savunur , kendisine korunaklı mağaralar yuvalar bulur, yavrulara öğretmenlik ve liderlik yapar. Söylemeye çalıştığım şey dışarda çalışıp kendi ihtiyaçlarımızı karşılamamız bence DNAmıza daha uygundur. Zaten ataerkil sistemle başka Türlü başedemezsiniz. Doktor , hakim , bilim insanı ve bunun gibi olmak zorundasınız. Zaten bunları olmak doğanızda var. Ben böyle düşünüyorum.
kafa karıştıran eril dünya tarafından yazılmış tarih. O tarih kadınlara karşı resmen kıyımla oluşturuldu. Gerçekleri yansıttığını da düşünmüyorum. Mesela tarihte çok kadın filozof vardı sadece biz hiçbirinin adını duymadık. Ah doğru pardon aslında biz biriki tanesinin adını duyduk. Kadın olupta felsefeyle uğraştıkları için öldürülenleri.
şimdi demek istediğimi anladınız mı. İnsan ırkı egolu kötü bir varlıktır.Onun sözüne o kadar güvenmeyin. insanın doğası , tarih gibi şeylerle sizi kandırmalarına izin vermeyin.

Ahh öyle yetiştiren analar yok mu aahh ahh çok beddua alıyorlar.ne gerek var durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…