Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Yeni nesil kizlar da birsey bilmiyor. Birlikte pasak icinde yasayip pizza yiyecekler

Benimle ayni fikirde olan birini daha gormek cok guzel...Birde hakliymis gibi ustune basa basa yardim etmiycek ben ne yapiyorsam oda yapacak diyor bizler mi farkli dunyalardayiz onlarmi anlamadimki....
sizin küçük dünyanız sadece nişanım, sözüm, nişan da ne giydim, nişanlığımla nişanlımın kravatının tonu tuttu mu, Akşam kocişime ne pişirsem, salonumun perdelerini nasıl alsam gibi şeylerden ibaret olduğu için bizim dünyamızdakileri anlamanıza imkan yok.

[QUzem4191, post: 42409230, member: 321746"]Benimle ayni fikirde olan birini daha gormek cok guzel...Birde hakliymis gibi ustune basa basa yardim etmiycek ben ne yapiyorsam oda yapacak diyor bizler mi farkli dunyalardayiz onlarmi anlamadimki....[/QUOTE]
Biz farklı dünyalardayız canım. Her işi beraber yapıp hayatı birlikte sırtlanıyoruz hem de birbirmize ayıracak daha çok zamanımız kalıyor. Birisi haftasonu öyle iki süpürge tutup geçerken diğeri evin bütün yükünü sırtlanıp gitmiyor. Bence siz de gelin bu dünyaya sonuçta eşle ev işi paylaşmak da ortak geçirilen zaman hem gerçekten eğleniyorsun da bak

Benimle ayni fikirde olan birini daha gormek cok guzel...Birde hakliymis gibi ustune basa basa yardim etmiycek ben ne yapiyorsam oda yapacak diyor bizler mi farkli dunyalardayiz onlarmi anlamadimki....
Yani ben elinde bezle camdan sarkıp cam silen bi kocam olsun istemem. Ha kendiside yapamıyorsa yardımcı falan bulmaları lazım. Ayrıca eşime ailelerin misafirlerin falan yanında çay doldur diyemem yani demek ki biz farklı dünyalardaymışız.

[QUOTnsuu, post: 42409316, member: 615467"]Yani ben elinde bezle camdan sarkıp cam silen bi kocam olsun istemem. Ha kendiside yapamıyorsa yardımcı falan bulmaları lazım. Ayrıca eşime ailelerin misafirlerin falan yanında çay doldur diyemem yani demek ki biz farklı dünyalardaymışız. [/QUOTE]
Peki niye sildiremezsiniz niye misafir yanında böyle bişey diyemezsiniz gerçekten merak ettim

bence ev işi yapsın da
madem gururu kırılıyor başkalarının yanında zorlamayın nolcak

Peki niye sildiremezsiniz niye misafir yanında böyle bişey diyemezsiniz gerçekten merak ettim[/QUOTE]
Siz eşinize sildiriyor musunuz. Bende bunu merak ettim?

[QUzem4191, post: 42409230, member: 321746"]Benimle ayni fikirde olan birini daha gormek cok guzel...Birde hakliymis gibi ustune basa basa yardim etmiycek ben ne yapiyorsam oda yapacak diyor bizler mi farkli dunyalardayiz onlarmi anlamadimki....
Biz farklı dünyalardayız canım. Her işi beraber yapıp hayatı birlikte sırtlanıyoruz hem de birbirmize ayıracak daha çok zamanımız kalıyor. Birisi haftasonu öyle iki süpürge tutup geçerken diğeri evin bütün yükünü sırtlanıp gitmiyor. Bence siz de gelin bu dünyaya sonuçta eşle ev işi paylaşmak da ortak geçirilen zaman hem gerçekten eğleniyorsun da bak[/QUOTE]

Biz kadinlar erkeklere kole olalim her nedeseler yapalim ayaklarini yikayip suyunu icelim demiyoruz esitlikten yanayiz anlatamiyorum ben, es yardimci olur ama tutupta esine ben bu odayi temizliycem sende git diger odayi temizle tozunu al camini sil diyemezsin kadinin yapacagi sey farkli erkegin yapacagi farkli...

Bende ayni dusuncedeyim kadinin yapacagi sey belli erkegin yapacagi sey belli ornegin benim babam yemek yapmaya bayilir ama ben babamin o tavirlarindan hoslanmiyorum cunku erkegin yemek anlayisiyla kadininki bir degil ha ben yaparken esim salata yapar yada sofra kurar amenna derim ama erkegide fazla ev isine bulastirmam herkesin gorusu farkli saygi duyulmali bence...

istemsiz güldüm
bence çok sevimli bir karakteri varmış :)

çalışan bir kadın olarak ben de farklı dünyalardayım. kocamın sevgilimin ev işi yapmasına asla tahammül edemem, başkalarının yanında ooh bugün lavaboyu ovdum tertemiz oldu demesini de istemem. ben yetiştirebildiğim kadarını yaparım geri kalanı için yardımcı tutar geçerim. illa yardım edecekse kırk yılda bir iyi hadi bulaşık makinesini boşaltabilirsin ya da çöpleri atman yeterli diye söylüyorum. veya ben duştayken sen de çamaşırları asar mısın falan tarzı en en fazla istediğim ve isteyeceğim yardımdır. not: oldukça da kariyerli bir kadınım şu anda. tek derdim salonumun perdeleri veya kocişim değil :)

Cok bile yapiyo bence bi erkekten beklenen performansin ustunde ben esime zaten cam silmeyi yakistiramam dag gibi adam camda ne isi war

İste sen mukemmel bir kadinsin

Cok bile yapiyo bence bi erkekten beklenen performansin ustunde ben esime zaten cam silmeyi yakistiramam dag gibi adam camda ne isi war

Heh iste anlatmak istedigim bu sacma sapan yerlere cektiler erkek yardimci olur evet ama ev isinde herseye erkek sokulmaz ayrica ne yalan soyliyim bir erkegin silecegi camin temizligi benim icime de sinmez gider bidaha silerim icim rahat etmez walla ama nasil yaparsa yapsin umurunda olmayan kadinlarda var demekki...

Biz kadinlar erkeklere kole olalim her nedeseler yapalim ayaklarini yikayip suyunu icelim demiyoruz esitlikten yanayiz anlatamiyorum ben, es yardimci olur ama tutupta esine ben bu odayi temizliycem sende git diger odayi temizle tozunu al camini sil diyemezsin kadinin yapacagi sey farkli erkegin yapacagi farkli...

Bende ayni dusuncedeyim kadinin yapacagi sey belli erkegin yapacagi sey belli ornegin benim babam yemek yapmaya bayilir ama ben babamin o tavirlarindan hoslanmiyorum cunku erkegin yemek anlayisiyla kadininki bir degil ha ben yaparken esim salata yapar yada sofra kurar amenna derim ama erkegide fazla ev isine bulastirmam herkesin gorusu farkli saygi duyulmali bence...[/QUOTE]
Ya bende elbette her şeyi bayanlar yapsın demiyorum. Ama dediğiniz gibi bi erkek temizli yaptığı için bu arkadaşlarına gıru kaynağı olarak anlatamaz. Evi silmede bulaşıkları toparlamada evi düzenlemede yardımı dokunabilir. Ama abartmamak lazım.

TE="nsuu, post: 42409391, member: 615467"]Peki niye sildiremezsiniz niye misafir yanında böyle bişey diyemezsiniz gerçekten merak ettim[/QUOTE]
Siz eşinize sildiriyor musunuz. Bende bunu merak ettim?[/QUOTE]
Evet soruya soruyla karşılık vermek güzel bir kaçış yolu. Hayır sildirmiyorum çünkü ben de evlendiğimizden beri iki kere sildim o da evlere ilk taşınırken başkasının pisliği sonuçta içime sinsin diye. Ama ben silsem onun da yardım etmesini isterim. Eder heralde bilmiyorum. Ama misafir yanında çay koyma işini yapıyo hatta kalkıp kendi alıyor hatta bazen erkek kadın ayrı oturduğumuzda erkeklerin hepsi kalkıp kendi alıyo kimse beni ya da kendi eşini rahatsız etmiyor. Benim öyle takıntılarım yok zaten günümüz dünyasında bir kişide hem erkek hem kadın rollerinin bulunması gerektiği uzmanlar tarafından kabul görmüş bişey.

Taktir ettim sizi

Harikasiniz :)

benim eşim de bir çok işi yapar her zzaman hevesli yapmasa da. ama misafir varken elini birşeye sürmez o da. genel olarak erkekler yapmadığı için kendilerini kötü hissediyorlar herhalde.

ikimiz de çalışırken beraber yapıyoruz birimiz tatildeyse o yapıyor. ama benim tatilim uzun olduğu için paşam iyice alıştı yemeği bile bebek gibi ağzına tutsam hayır demiycek . yarın okul başlıyor diye göbek atcam nerdeyse bu yüzden

TE="nsuu, post: 42409391, member: 615467"]Peki niye sildiremezsiniz niye misafir yanında böyle bişey diyemezsiniz gerçekten merak ettim
Siz eşinize sildiriyor musunuz. Bende bunu merak ettim?[/QUOTE]
Evet soruya soruyla karşılık vermek güzel bir kaçış yolu. Hayır sildirmiyorum çünkü ben de evlendiğimizden beri iki kere sildim o da evlere ilk taşınırken başkasının pisliği sonuçta içime sinsin diye. Ama ben silsem onun da yardım etmesini isterim. Eder heralde bilmiyorum. Ama misafir yanında çay koyma işini yapıyo hatta kalkıp kendi alıyor hatta bazen erkek kadın ayrı oturduğumuzda erkeklerin hepsi kalkıp kendi alıyo kimse beni ya da kendi eşini rahatsız etmiyor. Benim öyle takıntılarım yok zaten günümüz dünyasında bir kişide hem erkek hem kadın rollerinin bulunması gerektiği uzmanlar tarafından kabul görmüş bişey.[/QUOTE]
Aman çamarşır bulaşık yıkama yemek yapma cam silme lavabo ovalama ütü yapma hevesleri olan erkekler benden uzak dursun.
Bilim dünyasına ters gelebilir ama.Uzmanlara saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…