- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi PrensesMononoke
(PrensesMononoke) : Balkonu sil, camları sil desem komşular görecek diye yapmıyor. Kendisine bundan rahatsız olduğumu söylediğimde arkadaşlarım süpürge bile açmıyormuş, dalga geçiyorlar diyor.
Ev işi senin sorumluluğunda ben sana sadece yardımcı olurum, bütün arkadaşlarım da böyle yapıyormuş diyor. Biz kadınlar para kazanma konusunda onlarla eşit yükün altına girerken onlar neden bize ev işi konusunda bize sadece "yardımcı" oluyorlarmış.
1,5 yıllık evliyiz ben her şeye rağmen olabildiğince çok sorumluluk vermeye çalışıyorum bu konuda ona ama hiç bir gelişme göstermiyor. Bi salonu süpür diyorum bütün pazarı orada oyalanarak geçiyor. içim içimi kemiriyor bırak ben süpürürüm dememek için ama sırf alışsın diye sabrediyorum. Hiç bir şeyi kendisi düşünemiyor.
Ben bu paragraflari okudugumdan yola cikarak bu yorumu yaptim , kendisine yardimci olmasini filan istemiyor iyi okuyun hatta sana yardim ederim dediginde nefret ediyorum neden kalkipta yapmiyor kendisi diyor , evet bir es kadinina yardim etmeli hemfikiriz ama konu sahibi yardim etmesini degil adamin pazar gunleri bildigin gündelikci gibi evde calismasini istiyor...
canim, senin gorusunu anladim ben.
sonucta hayat gorusun bu,
benim anladigim bu yazilardan konu sahibi istiyorki esi de kendiliginden kalksin evin isini yapsin. demiyor ki ama ben oturacam esim is yapsin.
yani esi gundelikci gibi olmuyor.
bu bana garip gelmiyor.
bu da benim gorusum sanirim.
biz yapinca tum o isleri biz gundelikci mi oluyoz yani ?
hele de calisiyosak o zaman kole olmak icin ustune para veriyoz demektir.
emin ol oglum ilerde kendiliginden ev isi yapsa gocunmam.
ama esi hic yapmiyacak sadece evde su zamanin bazi erkekleri gibi yan gelip yatacak o zaman ancak hosuma gitymez.
kari koca ikisi de elini ntasin altina koymali.
ne is varsa ortada birini biri, otekini de oteki yapmali.