- 25 Ağustos 2014
- 20.399
- 48.335
- 798
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Aynen oyle.. Elinden gelse konu sahibi dogum yaparken cektigim sanciyi sende cek dicek adama..'dur su lavaboyu ovayim' diycek bi erkek.. himm peki
(beklentinizi bu kadar yukseltirseniz, sonu elbet husran olur.. yapisal farklarimiz var.. Turkiye'de yasiyoruz, esiniz uzaydan gelmis gibi hayret etmeniz cok tuhaf.. ortaligi dagitmiyorsa, pasakli degilse, ne bileyim su ictifi bardagi kaldiriyorsa, bu bile iyidir.. hayat musterek olsa da, bazi gorevler kadina daha cok dusuyor.. misafirin yaninda cay istemeyin, cok mu zor? siz kime neyi gosteriyorsunuz? adam rahatsiz oluyor demekki! siz de bilirsiniz ki toplumumuzda bu var, eminim alay konusu olacaktir orda cay verse; toplumu da degisitiremeyeceginize gore, orda zorlamayin sansinizi mesela.. evde yalnizken supuruyorsan silmesini rica edebilirsin elbet.. 1,5yildir bunun icin huzur bozmaniz ilginc..)
ya bir de su var, ben de eslerin birbirine yardimci olmasi taraftariyim, dinimizce sunnettir bu ustelik.. ama ne bileyim, esim kalksa cam silse, alirim elinden bezi.. veya ne bileyim, utu yaptirmam.. ama agir esyalar itilip kaldirilacaksa da esim yapar.. benim anlayisim bu.. simdi kole ruhlu, sistemin altinda ezilip benimseyen kadin mi oldumEsitlik istiyormus gibi konusmuyorsun farkindaysan konuna yazilan yorumlarin cogu esinden cok sey bekliyorsun yonunde hangi kadinin esinin kendisine yardim etmesini istemezki.. Ama cam sil lavabo ovala balkonu yika camasirlari as katla ütüle bunlar bizim erkeklerimizin yapisinda yok sen esine bunu aşılayamazsin istesende zor... Erkegin yetisme tarzi cok farkli biz kadinlarin yetisme tarzi cok cok daha farkli... Yaptirabilirsen ne mutlu sana fakat başaramagindan yakiniyorsun buda cok dogal cunku erkek kadin isi yaparak yetismiyor... Neden ters algilandi soylediklerim bunuda cozemedim...
İste sen mukemmel bir kadinsin
Heh iste anlatmak istedigim bu sacma sapan yerlere cektiler erkek yardimci olur evet ama ev isinde herseye erkek sokulmaz ayrica ne yalan soyliyim bir erkegin silecegi camin temizligi benim icime de sinmez gider bidaha silerim icim rahat etmez wallaama nasil yaparsa yapsin umurunda olmayan kadinlarda var demekki...
benim eski esim tasininca bi esyayi silip temizlemisti.. sonra kv gelmisti yardima, bunu kim sildi dedi(pek temiz degildiAynen oyle.. Elinden gelse konu sahibi dogum yaparken cektigim sanciyi sende cek dicek adama..
Evet soruya soruyla karşılık vermek güzel bir kaçış yolu. Hayır sildirmiyorum çünkü ben de evlendiğimizden beri iki kere sildim o da evlere ilk taşınırken başkasının pisliği sonuçta içime sinsin diye. Ama ben silsem onun da yardım etmesini isterim. Eder heralde bilmiyorum. Ama misafir yanında çay koyma işini yapıyo hatta kalkıp kendi alıyor hatta bazen erkek kadın ayrı oturduğumuzda erkeklerin hepsi kalkıp kendi alıyo kimse beni ya da kendi eşini rahatsız etmiyor. Benim öyle takıntılarım yok zaten günümüz dünyasında bir kişide hem erkek hem kadın rollerinin bulunması gerektiği uzmanlar tarafından kabul görmüş bişey.[/QUOTE]Siz eşinize sildiriyor musunuz. Bende bunu merak ettim?
Şöyle içine siniyor yaptırdığım için değil eşim yaptığı için söylüyorum. Kendisi temiz bir insandır dolayısıyla bir iş yapıyorsa temiz yapar yoksa kendinin deiçine sinmez. SSadece ev işleri için de demiyorum bunu sonuçta erkekler çok güzel araba yıkayıp siliyor da herkes görmüştür. Tabii bazıları eşinin kendi temizliğine de güvenmiyorsa ev işi yaparsa onun temizliğine de güvenmez. Allah sabır versin öylelerine pis insanla yaşamak zor olsa gerekpeLincikk .!.:Boswer yaptirabilen yaptirsin anacim nasil icine siniyosa
Aman çamarşır bulaşık yıkama yemek yapma cam silme lavabo ovalama ütü yapma hevesleri olan erkekler benden uzak dursun.Evet soruya soruyla karşılık vermek güzel bir kaçış yolu. Hayır sildirmiyorum çünkü ben de evlendiğimizden beri iki kere sildim o da evlere ilk taşınırken başkasının pisliği sonuçta içime sinsin diye. Ama ben silsem onun da yardım etmesini isterim. Eder heralde bilmiyorum. Ama misafir yanında çay koyma işini yapıyo hatta kalkıp kendi alıyor hatta bazen erkek kadın ayrı oturduğumuzda erkeklerin hepsi kalkıp kendi alıyo kimse beni ya da kendi eşini rahatsız etmiyor. Benim öyle takıntılarım yok zaten günümüz dünyasında bir kişide hem erkek hem kadın rollerinin bulunması gerektiği uzmanlar tarafından kabul görmüş bişey.
Bakın hala soruma cevap yok ben size güzel ve uzun cevap veriyorum siz ise laf mı sokuyorsunuz ne yaptığı belli olmayan smileylarla cevap veriyorsunuz. Ben de diyorum ki aman kendini anlatmayı bilmeyen insanlar benden uzak dursun artık lavabo mu siler napar gururla yaptığı işlerine geri dönsün zira bütün işleri kendim yapacağım diye açıp iki kitap okumaya bile vakti yok heralde ki cümleyi yazıp gerekçeyi söyleyemiyor.[/QUOTE]nsuu .!.:Aman çamarşır bulaşık yıkama yemek yapma cam silme lavabo ovalama ütü yapma hevesleri olan erkekler benden uzak dursun.
Bilim dünyasına ters gelebilir ama.Uzmanlara saygılar
sindirilmiş kadınlarya bir de su var, ben de eslerin birbirine yardimci olmasi taraftariyim, dinimizce sunnettir bu ustelik.. ama ne bileyim, esim kalksa cam silse, alirim elinden bezi.. veya ne bileyim, utu yaptirmam.. ama agir esyalar itilip kaldirilacaksa da esim yapar.. benim anlayisim bu.. simdi kole ruhlu, sistemin altinda ezilip benimseyen kadin mi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?