- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Gereksiz yani biliyorum da hislerime engel olamadım işteIlgisi olsa 15 senede bir araya gelirlerdi. Bosa kurguluyosun. Adama ayla ayla deyip kiskandikca bosuna kadini gozunde yuceltiyosun. Ne gerek var
Açtım birkaç kez cevap verme Gereği bile duymadı ve kızmaya başladıBence de kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi.Eşiniz eski eşini sevseydi ve hala duygular besleseydi sizle sevgiliyken ayrılırdı yada sizle hiç adım atmazdı ve sizinle evlenmezdi.Böyle düşünmeyin sakın eşinizle eski eşinin konusunu açmayın.
Onu da düşünmeye başladım acaba aramış mıdır hiç diyeKuruntu bence ve hiç sorup aklına sokmayın. Muattap olmak istese, telefon ederdi emin olun buna! Siz bilmezdiniz bile.
Şüphe işte hep içimi kemiriyorsakın birdaha açma unutmak isterken sen ona hatırlatıyorsun.Takma hiç mutluluğuna bak.Eşin seni sevdi seni seçti ve evlendi.
Söylediğimde kızıp bağırmaya BaşlıyorYa simdi o çocuklarının annesi sonuçta 8 sene bir zaman dilimi var kötü ayrilmamislar belli ki çocuklar iÇiN görüşebilirler ve bu normal kuruntu yapmayin sevseydi ayrilmazlardi zati. Eşinize söylemeyin aklına düşürmek gibi olur
Onu da düşünmeye başladım acaba aramış mıdır hiç diye
Ya adımı karıştırması ?
- Hiç kafana takma eski eşine karşı duygusu olsa o aradaki zamanda birleşirlerdi zaten. Ama eşinin ilk evliliği sen değilsin canım ve haliyle tüm o süreçleri atlatmış olgun bir adam var karşında. Esi eşiyle görüşmesini olağan karşılamaya çalış ve hep onun yanında olan sevecen sempatik anlayışlı kadın ol. eğer arıza çıkartırsan eşini itersin boş yere bence de.
Arada çok görüşmüşler çocuk içinDemekki kötü ayrılmışlar ama yine de vicdanlı bi insan mis eşiniz çünkü ona haber vermek istemesinden anladım
Gereksiz Önemsiz diyorsunuz yani ?Inanin sora sora kadını gözünde değerli yaparsınız. Hiç konuyu açmayın.
Gereksiz Önemsiz diyorsunuz yani ?
Evet bundan baska birşey yok sadece bunları düşünüp üzüldüm içime Şüphe düştü yoksa eşimle baska bir sorunum yokAynen öyle diyorum. Çok özür dilerim örnek vermek için söylüyorum 'essegin aklına karpuz kabuğu düşürmek'
Denir ya. Öyle yapmayın.
Ayrıca resim konusu, çocukları var çocuklarıyla anıları var neden resimleri atsin ki o çocuğu için saklar. Yapmayın mutluymuşsunuz başka sorun yok birşey yok.
Evet bundan baska birşey yok sadece bunları düşünüp üzüldüm içime Şüphe düştü yoksa eşimle baska bir sorunum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?