• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşini mi seviyor?

15 yıl uzun bir süre unutmamak için. Galiba kötü ayrılmamışlar. Sevgi bitse bile saygı devam ediyor sanırım. Ölüm haberini o yüzden mi vermek istedi acaba? Eğer her olayı onunla iletişime geçmek için bahane etmiyorsa çok takılmayın derim.
ortak bir tandıkmış ölen kişi haberde veremedi zaten mail adresi değişmiş

Ya sen eşini tanırsın. Sevilesi bir adam mı? İyi bir eş mi? Öyle biriyse ve eski eşine adım atmış olsaydı, o da niye geri çevirsin ki?

Bence de kuruntu sende ki. Takip etmek istiyorsan, sıkmadan, fazla soruya boğmadan yap.
iyi bri eş sevilesi bir insan ama kadınsal dürtüler işte eski eşte hayatımızda biryerlerde var hala

İsim konusuna takılmayın ağız alışkanlığı olabilir diycektim ama çok yıl geçmiş aradan .

Yaş farkınız çok çocuğuyla yaş farkınız daha az.

Eski eşle mailleşebilir buluşabilir mesajlaşabilir çünkü ortada bir çocuk var bunu bilerek evlendiniz maili vs bahane problem edemezsiniz.

Sevseydi yıllarca sizinle birlikte olup neden sizinle evlensin ?

Boşanır boşanmaz tanışıp evlenseniz kuruntuyu anlardım da şimdi çok saçma .

merhaba arkadaslar, eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz öncesinde de 4 senelik birlikteliğimiz oldu. ben 33 o 45 yasında benden evvel bir kez evlenmiş 8 sene evli kalmış ve şu an 22 yasında bir çocuğu var (ünv.yi bu yıl bitirecek) yani 15 yıl önce ayrılmışlar. benim sorunum şu ki (emin olamıyorum belki yersiz belki kuruntu belki de gerçek bilmiyorum) ama eşimin eski eşine karşı içinde duyguları kalmış olabilir mi? bu doğrultuda yasadığım olayları sizlerle paylaşmak istiyorum...

eşim evlendiğimiz ilk bir yıl zaman zaman bana eski eşinin adıyla seslenmişti ayla hadi şuraya gidelim ayla hadi bakar mısın gibi..sonrasında bu hatası yüzünden özür diliyordu ama bende kırılıyordum tabi flört döneminde hiç adımı karıştırmadı evlenince birkaç kez karıştırdı.

bundan 10 sene öncesine ait eski eş ve çocukla üçü bir çekilmiş resimler albümler falan hala duruyor benimle evlendi diye atmadı ya da kaldırmadı eski albümlerin arasında duruyor o yıllara ait çocukla ilgili özel günlerde vs çekilen resimler

son olarakta geçen ay eşimin bir akrabası vefat etti biz eşimle birlikte cenazeye gittik eve gelince eşimin mail sayfasında eski eşe gönderilmek üzere düzenlenmiş bir mail kutusunu açık buldum (yani mail içeriğini düzenlememiş ama ayla ya gönderilecek diye seçmiş kişilerden aylayı seçmiş) ne yazacaktın diye sordum vefat eden kişiyi ayla da tanıyormuş ona da haber verecekmiş. bende neden arayıp söylemedin dedim numarası rehberimde silinmişti sonra çocuğumdan da istemek istemedim evini de aramak istemedim mail göndermek geldi aklıma dedi. (ben telefonunu karıştırdım aylanın numarası var silinmemiş ve ay. diye kaydetmiş neden kısaltarak kaydetmiş olabilir rehberinde ben bulmayayım diye olabilir mi?

tüm bunlar eşliğinde yorum yapabilir misiniz? ben kuruntu mu yapıyorum yoksa ilgisi mi var?
cok gereksiz düşünceler içindesin.
1- eski eş ile bir yaşanmışlık var agız alışkanlıgı vs.. ve o anlarda insan bazen isim karıştırabilir. bu asla seni sevmediginden veya onu sevdiginden degil.
2- cocuıgunıun annesi öyle yada böyle resimleri tutmak istemiştir. bıu cok insancıl bir şey.
3- o kadını sevse boşanmaz, seninle evlenmezdi
4- araması bence daha kötü olurdu. cocugundan annene söyle demesi de kötü olurdu. cok yüz göz olmamak için mail atması veya bunu düşüğnmesi en ideal yol.
6-teli bende yok demesnin sebebi de sen kısıanır gerksiz yere üzülecegini tahmin ettigi için böyle demiştir.
7- bu kadını eşin yok sayamaz. çünkü bir cocukları var.

İsim konusuna takılmayın ağız alışkanlığı olabilir diycektim ama çok yıl geçmiş aradan .

Yaş farkınız çok çocuğuyla yaş farkınız daha az.

Eski eşle mailleşebilir buluşabilir mesajlaşabilir çünkü ortada bir çocuk var bunu bilerek evlendiniz maili vs bahane problem edemezsiniz.

Sevseydi yıllarca sizinle birlikte olup neden sizinle evlensin ?

Boşanır boşanmaz tanışıp evlenseniz kuruntuyu anlardım da şimdi çok saçma .
isim konusu evlenmeden önce yoktu ne zaman aynı eve girdik o zaman basladı

cok gereksiz düşünceler içindesin.
1- eski eş ile bir yaşanmışlık var agız alışkanlıgı vs.. ve o anlarda insan bazen isim karıştırabilir. bu asla seni sevmediginden veya onu sevdiginden degil.
2- cocuıgunıun annesi öyle yada böyle resimleri tutmak istemiştir. bıu cok insancıl bir şey.
3- o kadını sevse boşanmaz, seninle evlenmezdi
4- araması bence daha kötü olurdu. cocugundan annene söyle demesi de kötü olurdu. cok yüz göz olmamak için mail atması veya bunu düşüğnmesi en ideal yol.
6-teli bende yok demesnin sebebi de sen kısıanır gerksiz yere üzülecegini tahmin ettigi için böyle demiştir.
7- bu kadını eşin yok sayamaz. çünkü bir cocukları var.
yok saymalı demiyorum bende zaten fakat içimde bu yönde şüpheler oluşmaya başladı neden neden diye herseyi sorar oldum irdeler oldum

isim konusu evlenmeden önce yoktu ne zaman aynı eve girdik o zaman basladı

İsim konusunu çok duyuyorum ve gülüyorumda.
Eve gelip eşine asistanının ismiyle seslenende duydum 10 yıl olmuştur bu kişiler evleneli adam dişçi yıllardır aynı kavga alışkanlık bu .

Benim eşime baba demişliğimde var patronumun ismiyle seslenmişliğimde ağız alışkanlığı bu

Demekki aynı evin içine girince öyle oluyo isteyerek yada sizi onun yerine koyduğu için demiyodur bunu

arada çocuk olduğu için arada iletişim olur.hem sizi sevdiğinden eminseniz boşuna telaş yapıyorsunuz.bu şekilde eşiniz güvenmediğinizi düşünür.hem eski eşini seviyorsa sizinle niye evlensin

merhaba arkadaslar, eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz öncesinde de 4 senelik birlikteliğimiz oldu. ben 33 o 45 yasında benden evvel bir kez evlenmiş 8 sene evli kalmış ve şu an 22 yasında bir çocuğu var (ünv.yi bu yıl bitirecek) yani 15 yıl önce ayrılmışlar. benim sorunum şu ki (emin olamıyorum belki yersiz belki kuruntu belki de gerçek bilmiyorum) ama eşimin eski eşine karşı içinde duyguları kalmış olabilir mi? bu doğrultuda yasadığım olayları sizlerle paylaşmak istiyorum...

eşim evlendiğimiz ilk bir yıl zaman zaman bana eski eşinin adıyla seslenmişti ayla hadi şuraya gidelim ayla hadi bakar mısın gibi..sonrasında bu hatası yüzünden özür diliyordu ama bende kırılıyordum tabi flört döneminde hiç adımı karıştırmadı evlenince birkaç kez karıştırdı.

bundan 10 sene öncesine ait eski eş ve çocukla üçü bir çekilmiş resimler albümler falan hala duruyor benimle evlendi diye atmadı ya da kaldırmadı eski albümlerin arasında duruyor o yıllara ait çocukla ilgili özel günlerde vs çekilen resimler

son olarakta geçen ay eşimin bir akrabası vefat etti biz eşimle birlikte cenazeye gittik eve gelince eşimin mail sayfasında eski eşe gönderilmek üzere düzenlenmiş bir mail kutusunu açık buldum (yani mail içeriğini düzenlememiş ama ayla ya gönderilecek diye seçmiş kişilerden aylayı seçmiş) ne yazacaktın diye sordum vefat eden kişiyi ayla da tanıyormuş ona da haber verecekmiş. bende neden arayıp söylemedin dedim numarası rehberimde silinmişti sonra çocuğumdan da istemek istemedim evini de aramak istemedim mail göndermek geldi aklıma dedi. (ben telefonunu karıştırdım aylanın numarası var silinmemiş ve ay. diye kaydetmiş neden kısaltarak kaydetmiş olabilir rehberinde ben bulmayayım diye olabilir mi?

tüm bunlar eşliğinde yorum yapabilir misiniz? ben kuruntu mu yapıyorum yoksa ilgisi mi var?
ay. diye kayıt etmesi saçmalık olmuş bence aptal olmak lazım anlamamak için size niye sildim demiş anlayamadım acaba mail de sizden gizli mi bişey yazıcaktı desem telde konuşarakta bunu yapabilir.onun haricinde eski eşinin adıylada seslenmesi beni de üzerdi bun yaşananlar hep üst üste olduysa eski eşiyle yaşadıkları dönemleri hatırlıyordur belki illaki eski eşini sevmek anlamında değil bu bana göre.albüm resimlerini ben çok önemsemezdim dediği gibi çocuklarla alakalı olabilir ama hani eşi vefat etmiş olsa neyse diyebilirdim en azından göz önüne koymazdım ben.benim kafama takılan en çok mail olayı sanki gizli bişey varmış gibi sizde tepki gösterirsiniz diye korkuyor belkide.

arada bir çocuk var. eşler bu durumda yaşanılan günlerin ve evlatlarının hatırına (gereksiz samimiyet olmamak şartı ile) bir merhabaya sahip olmalı.
onun dışında eğer eski eşinde gönlü olsaydı boşanmazdı, hadi boşandıktan sonra aklı başına geldi siz olmazdınız. zaman kavramları önemli ''eski'' ''yeni''
eğer siz eski eş eski eş diyerek bu düşüncelerinizi ona belli ederseniz adamın aklına sokarsınız. yoksada birşey olur..

Back