eşim eski eşini mi seviyor?

Hepsi gayet normal. Boşuna kuruntu yapiyorsun. Adam seninle evlendi diye çocuğunun ozel anilarinin olduğu albümlerden niye vazgecsin ya da bir düğünde cenazede karina düşman muamelesi mi yapsin. Biz çok alismisiz düşmanca ayriliklara.

Genelde eski eşler unutulmuyor çünkü yarım kalmış hayaller misali. Fakat sizin anlattıklarınız farklı. bana eski eşi özlemiş unutmamis gibi gelmedi. Belki normal şeyler ama siz kizarsiniz pürüz cikarirsiniz diye böyle yapmıştır. Erkekler tedirgin oluyor kadınlar dır dır yapacak diye durumları dahada batiriyolar

Ismini yanlış soylemesinde sıkıntı yok. Albumleri de çocuk için saklamistir.

Ancak mail konusu basit değil o kadar bendce. Ay. yazmak ya da kayıtlı oldugunu unutmak da nedir? Düpedüz yalan bence. Hadi kayıtlı olduğunu unuttu diyelim (gerci niye sildi zannetsin), telefon rehberinde kisi aratsa zaten ay cikacak ve kendi kaydettigine göre hatirlayacak. Bu iste bi is var bence

Severek ayrilmis ve suan sevmesede deger veriyo bence

Resimler cocugu icindir.

Sonucta o fotograflarda cocugunun kucukluk anilari var atarsa ogluna ayip etmis olur.

Ikincisi erkekler duz mantiktir. Ayrintiya takilmaz telefonun rehberde kayitli oldugunu unutmus olabilir. Umursamiyorsur telefon da mi degil mi?

Ayla diye seslenmesi aliskanlik olabilir. Sevdigini gostermez.

Kafanizi karistirmayin.

Sevse bosanmazdi. Diyelim bosandi tekrar denerdi.

Ayrılma sebeplerini biliyor musunuz?

Sevebilir kısmına katılmıyorum eğer bana seni seviyorum deyip evlenme teklifi ettiyse sevmemesi gerekir diye düşünüyorum
Yanlış anladınız sevgi başka birşey aşk ve evlilik hayat geçirmek başka sonucta sizle birlikte neden beyninizi yoruyorsunuzki başka bir güvensizliği mi var?

onu sevdiğinden değil erkeklerin kafası bizim kadar çalışmadığından öyle davranıyor. yani daha önce evliydi ve evdeki kadına ayla diye sesleniyordu, sizle evlendi size de öyle seslendi. beyni durumu böyle kodlamış resmen. aslında çok komik bir olay ayıramıyorlar olayları.

coook uzun zaman olmus ayrilali... sevginin s si yoktur eminim ikisinde de... ama ortak bir cocuklari var olene kadar gorusmek zorundalar ama en ufak bir his olsa hazir cocuk da var tekrar biraraya gelirlerdi zaten.ozetle sizin rahatsiz olmanizi gerektiren bir durum yok ayrica birileri 12 yas cok demis. 18 ile 30 olsa evet cok ama 33 ile 45 vok degil. yas ilerledikce o fark gyet normal oluyor cunku. bu da bir dip not olsun

Sevmiyor. Kimse eski elini sevmez bence.
Ben 2. Kez aynı eşimle evlendim. Seviyor muydum hayır.
Boşanma olmuşsa sevgi yoktur. Yoksa boşanmazsın

Insanın 8 sene evlilikten sonra bir de boyunca çocuğu varken birini sevmesi yeniden mümkün mü ki ben hep bunu düşünür oldum son zamanlarda başladı
Aşık olmak yaşa başa bakmıyor. Ben 12 yıl evli kaldım ve boşandım. 4 yıl oldu ayrılalı. İnanın kalbim yeniden başkası için atsa ben de aşık olabilirim, kalp 12 yıl evli kalıp kalmadığıma bakmaz. Ha eski eşim için atar mı dersen, atmaz sanırım çünkü arada o kadar yıpranmışlıklar var ki.... Olsa bu kadar seneyi beklemezdi zaten. Aynı şey sizin eşiniz için de geçerli. Eski eşin değil, kalbi sizin için atmış ve kararını da bu yönde kullanmış. hiç evlenmemeyi de tercih edebilirdi, bekar takılmayı yani. Ama Eşiniz evlenmeyi seçmiş ve bu evlilikte de sizinle yürümeyi. O yüzden eski eş konusunda sakin olun, aklınıza birşey getirmeyin. Bunu sürekli gündeme getirip de eşinizin aklına olmayacak şeyler de sokmayın derin ben.

Evlenmiş boşanmış her şeyi yaşamış bir adam macera aramaz sevmediği bir kadınla evlenmez. Evinizde o hanımın gündem olmasını istemiyorsanız konusunu açmayın, dırdırını yapmayın

hala seviyor olsa bunca zaman beklemezdi ve yüzyüze görüşmek için bahaneler arardı.

ama onun ismiyle seslenmesi garip. dikkat çekmek yada kıskandırmak amacı olsa desem bu tarz şeyler için yaşı epey fazla.bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…