• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşini mi seviyor?

yok saymalı demiyorum bende zaten fakat içimde bu yönde şüpheler oluşmaya başladı neden neden diye herseyi sorar oldum irdeler oldum
eh işte bende madde madde yazdım sana nedenlerini. bunları düşünüp düşünüp kendini üzme. iyi bir adamla evlisin belli.
bende eşimin 2. ci eşiyim. 23 yaşlarında evlenmnişler. sonra boşanmoşlar. cocukları yok. benimle birlşikte olmaya başladıgında nerdeyse 4-5 yıllık bekardı. ilk başlarda mesela mutfaktayım bir cay koysana diyecek ama başına eski eşinin adını söylerdi...ayşe cay koysana gibi... bende gülerdim... ayşe degilim :D sonra pardon derdi ama ben anlıyordum neden böyle dedigini. onu sevdiginden degil sadece alışkanlıklar ve alt beyinin azizligi.s zamanla bu alışkanlıkları gecti zaten.
şimdi biz boşansak 3. kez evlense bu sefer belli bir süre benim adımı söyler karısına eminim :D

İsim konusunu çok duyuyorum ve gülüyorumda.
Eve gelip eşine asistanının ismiyle seslenende duydum 10 yıl olmuştur bu kişiler evleneli adam dişçi yıllardır aynı kavga alışkanlık bu .

Benim eşime baba demişliğimde var patronumun ismiyle seslenmişliğimde ağız alışkanlığı bu

Demekki aynı evin içine girince öyle oluyo isteyerek yada sizi onun yerine koyduğu için demiyodur bunu
Isteyerek yapmadığını biliyorum fakat birkaç kez yapınca aynı Hatayı kırıldım haliyle

arada çocuk olduğu için arada iletişim olur.hem sizi sevdiğinden eminseniz boşuna telaş yapıyorsunuz.bu şekilde eşiniz güvenmediğinizi düşünür.hem eski eşini seviyorsa sizinle niye evlensin
Beni sevdiğine şüphem yok sadece arada özlüyor mudur diye düşünüyorum

ay. diye kayıt etmesi saçmalık olmuş bence aptal olmak lazım anlamamak için size niye sildim demiş anlayamadım acaba mail de sizden gizli mi bişey yazıcaktı desem telde konuşarakta bunu yapabilir.onun haricinde eski eşinin adıylada seslenmesi beni de üzerdi bun yaşananlar hep üst üste olduysa eski eşiyle yaşadıkları dönemleri hatırlıyordur belki illaki eski eşini sevmek anlamında değil bu bana göre.albüm resimlerini ben çok önemsemezdim dediği gibi çocuklarla alakalı olabilir ama hani eşi vefat etmiş olsa neyse diyebilirdim en azından göz önüne koymazdım ben.benim kafama takılan en çok mail olayı sanki gizli bişey varmış gibi sizde tepki gösterirsiniz diye korkuyor belkide.
Mailleri her zaman Önümde açık ama gizli birşey yazsa görebiliyorum yani maillerini saklamaz

arada bir çocuk var. eşler bu durumda yaşanılan günlerin ve evlatlarının hatırına (gereksiz samimiyet olmamak şartı ile) bir merhabaya sahip olmalı.
onun dışında eğer eski eşinde gönlü olsaydı boşanmazdı, hadi boşandıktan sonra aklı başına geldi siz olmazdınız. zaman kavramları önemli ''eski'' ''yeni''
eğer siz eski eş eski eş diyerek bu düşüncelerinizi ona belli ederseniz adamın aklına sokarsınız. yoksada birşey olur..
Önemsiz Düşünceler mi bilmiyorum lakin son zamanlarda çok takıldım bunlara

eh işte bende madde madde yazdım sana nedenlerini. bunları düşünüp düşünüp kendini üzme. iyi bir adamla evlisin belli.
bende eşimin 2. ci eşiyim. 23 yaşlarında evlenmnişler. sonra boşanmoşlar. cocukları yok. benimle birlşikte olmaya başladıgında nerdeyse 4-5 yıllık bekardı. ilk başlarda mesela mutfaktayım bir cay koysana diyecek ama başına eski eşinin adını söylerdi...ayşe cay koysana gibi... bende gülerdim... ayşe degilim :KK70: sonra pardon derdi ama ben anlıyordum neden böyle dedigini. onu sevdiginden degil sadece alışkanlıklar ve alt beyinin azizligi.s zamanla bu alışkanlıkları gecti zaten.
şimdi biz boşansak 3. kez evlense bu sefer belli bir süre benim adımı söyler karısına eminim :KK70:
Evet arada yapıyor demek sizinde başınıza geldi yanlız Değilim ama insan kırılıyor iste ilk Başlarda çok yapıyordu özellikle

Evet arada yapıyor demek sizinde başınıza geldi yanlız Değilim ama insan kırılıyor iste ilk Başlarda çok yapıyordu özellikle
kırılma ya. sende boşasnsan yeniden evlensen sende yapabilirsin. bunlar coık insancıl şeyler.

Önemsiz Düşünceler mi bilmiyorum lakin son zamanlarda çok takıldım bunlara

önem derecesi tamamen sizinle alakalı. ama şöyle düşünün şuan sizinle ve sizin yanınızda sevdiğinide düşünüyorsunuz. ee ozaman böyle şeylerle evliliği zedelemenin bir anlamı var mı?

Belki de kıskanç olmamdan Kaynaklı bilmiyorum
eski karısını kıskanamasın.
bunu yazmak istemezdim ama bu adam sana evlenip boşandıgını cocuguun oldugunu söylemiştir.
ve bu yuzden kıskanma lüksün yok.
her zaman derim kadın veya adam 2. kez evleniyorsa ve 1 de cocuk varsa hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmemeli.
sonra böyle sorunlar yaşanıyor.
yada evlenme niyetinde iseler 2 tarafda bu konu ilgili cok olgun tavırlar sergilemeli.

Diger yorumlari okumadim. Bosanmis biri olarak soyleyim ki bende de eski fotograflar duruyor atmadim. Oglum icin. 15 sene boyunca bir araya gelmemisler,ustelik es olarak sizi secmisse bu kuruntudur sadece.
Ortak cocuk icin ara ara gorusmeleri normal. Ben de cok kotu ayrildigim halde oglumun problemlerinde istemeden de olsa gorusmek durumunda kaldim.
Cocuk evlendiginde, mezuniyetinde ya da ozel gunlerde birarada bulunmak durumunda kalabilirler. Ancak simdiye kadar tekrar evlenmedilerse, ustelik de onunla degil de sizinle evlenmeyi tercih ettiyse buvsaatten sonra bu olasilik inanin hemen hemen mumkun degil.
Eski es bir sure sonra sokaktaki herhangi biri gibi oluyor. Inanin ve lutfen kuruntularinizla mutlulugunuzu bozmayin.

hayır albümlere bakmıyor 2 senedir görüşmüyorlar çocukla ilgili konularda bazen maiileşiyorlar eski eş evlenmemiş.
mail alışkanlığı var demekki, o an aramak istememiş olabilir. siz adam boşandıktan 10 sene sonra evlenmişsiniz neredeyse. adamın bir hissi olsa 10 senede milyar kere evlenirdi tekrar.

bence kuruntu yapıyorsunuz, çıkarın eski eşi aklınızdan, ama albümleri de kaldırın bodrum vs bir yere. ortalık yerde durmasına gerek yok. illa baba-oğul başka resimleri vardır

eski karısını kıskanamasın.
bunu yazmak istemezdim ama bu adam sana evlenip boşandıgını cocuguun oldugunu söylemiştir.
ve bu yuzden kıskanma lüksün yok.
her zaman derim kadın veya adam 2. kez evleniyorsa ve 1 de cocuk varsa hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmemeli.
sonra böyle sorunlar yaşanıyor.
yada evlenme niyetinde iseler 2 tarafda bu konu ilgili cok olgun tavırlar sergilemeli.
Ben ona tavır yapmadım ister istemez bunları görünce içimde Şüphe oluştu ne de olsa eski de olsa Eş sonuçta

Back