• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşini mi seviyor?

Diger yorumlari okumadim. Bosanmis biri olarak soyleyim ki bende de eski fotograflar duruyor atmadim. Oglum icin. 15 sene boyunca bir araya gelmemisler,ustelik es olarak sizi secmisse bu kuruntudur sadece.
Ortak cocuk icin ara ara gorusmeleri normal. Ben de cok kotu ayrildigim halde oglumun problemlerinde istemeden de olsa gorusmek durumunda kaldim.
Cocuk evlendiginde, mezuniyetinde ya da ozel gunlerde birarada bulunmak durumunda kalabilirler. Ancak simdiye kadar tekrar evlenmedilerse, ustelik de onunla degil de sizinle evlenmeyi tercih ettiyse buvsaatten sonra bu olasilik inanin hemen hemen mumkun degil.
Eski es bir sure sonra sokaktaki herhangi biri gibi oluyor. Inanin ve lutfen kuruntularinizla mutlulugunuzu bozmayin.
O da bana aynen bu sözü söyledi sıradan bir insan dedi ama bilemiyorum insanın yollarını paylaştığı biri nasıl sıradan olabilir

mail alışkanlığı var demekki, o an aramak istememiş olabilir. siz adam boşandıktan 10 sene sonra evlenmişsiniz neredeyse. adamın bir hissi olsa 10 senede milyar kere evlenirdi tekrar.

bence kuruntu yapıyorsunuz, çıkarın eski eşi aklınızdan, ama albümleri de kaldırın bodrum vs bir yere. ortalık yerde durmasına gerek yok. illa baba-oğul başka resimleri vardır
Albümler zaten ortalıkta değil eski eşyaların içinde ama var yani sonuç olarak

Albümlerin durmasında bir sıkıntı yok, çocukları var sonuçta ama çok göz önünde olmak durumunda değil.
Telefon/mail konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim. Düşünüyorum ben rehbere isim kaydederken çok sık kullanmıyorsam bu kısaltma yöntemini anlardım onun kim olduğunu ama gözden kaçırmış olma durumu var o belirsiz.
Asıl aradan o kadar yıl geçtikten sonra eski eşin adını söylemesi bana garip geldi...

merhaba arkadaslar, eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz öncesinde de 4 senelik birlikteliğimiz oldu. ben 33 o 45 yasında benden evvel bir kez evlenmiş 8 sene evli kalmış ve şu an 22 yasında bir çocuğu var (ünv.yi bu yıl bitirecek) yani 15 yıl önce ayrılmışlar. benim sorunum şu ki (emin olamıyorum belki yersiz belki kuruntu belki de gerçek bilmiyorum) ama eşimin eski eşine karşı içinde duyguları kalmış olabilir mi? bu doğrultuda yasadığım olayları sizlerle paylaşmak istiyorum...

eşim evlendiğimiz ilk bir yıl zaman zaman bana eski eşinin adıyla seslenmişti ayla hadi şuraya gidelim ayla hadi bakar mısın gibi..sonrasında bu hatası yüzünden özür diliyordu ama bende kırılıyordum tabi flört döneminde hiç adımı karıştırmadı evlenince birkaç kez karıştırdı.

bundan 10 sene öncesine ait eski eş ve çocukla üçü bir çekilmiş resimler albümler falan hala duruyor benimle evlendi diye atmadı ya da kaldırmadı eski albümlerin arasında duruyor o yıllara ait çocukla ilgili özel günlerde vs çekilen resimler

son olarakta geçen ay eşimin bir akrabası vefat etti biz eşimle birlikte cenazeye gittik eve gelince eşimin mail sayfasında eski eşe gönderilmek üzere düzenlenmiş bir mail kutusunu açık buldum (yani mail içeriğini düzenlememiş ama ayla ya gönderilecek diye seçmiş kişilerden aylayı seçmiş) ne yazacaktın diye sordum vefat eden kişiyi ayla da tanıyormuş ona da haber verecekmiş. bende neden arayıp söylemedin dedim numarası rehberimde silinmişti sonra çocuğumdan da istemek istemedim evini de aramak istemedim mail göndermek geldi aklıma dedi. (ben telefonunu karıştırdım aylanın numarası var silinmemiş ve ay. diye kaydetmiş neden kısaltarak kaydetmiş olabilir rehberinde ben bulmayayım diye olabilir mi?

tüm bunlar eşliğinde yorum yapabilir misiniz? ben kuruntu mu yapıyorum yoksa ilgisi mi var?
Benim eski esimde beni aldattigi kadinla evlendi. Cocugumuzla beraber cekilsigimiz fotolari albumleri atmamis sonradan ogluma verdi. Hala daha telefon numarami bile silmemis evlendigi kadinda bile kayitliyim gecenlerde isimleri karistirip beni aramis yanlislikla. Ortak bir cocuklari olmasa inanin bende kizarim esinize. Ben hic sanmiyorum eski esini dusundugunu. Sizi sevmese evlenmezdi boyle dusunun lutfen kalbinize kotu seyler sokmayin.

O da bana aynen bu sözü söyledi sıradan bir insan dedi ama bilemiyorum insanın yollarını paylaştığı biri nasıl sıradan olabilir
Inanin bosanma zaten basli basina bir travma. Iki kisi o asamaya gelmisse bicak artik kemige dayanmis demektir. Yollari ayirmanin en uygunu oldugunu dusunmuslerdir. Hele ki ortada cocuk varsa bu karari vermek hic de kolay olmuyor inanin. cocuk varsa bin kez dusunuyorsunuz her ihtimali. buna ragmen bossndilarsa ve ikinci evliligini eski es yerine sizinle yaptiysa artik geri donus yok demektir.
Evet sonradan herhangi biri gibi oluyor. cunku acilar yasanmisliklar kirginliklar... inssni yipratan o yasanmisliklar varken geriye eski ese karsi sevgi diye birsey kalmiyor.

Albümlerin durmasında bir sıkıntı yok, çocukları var sonuçta ama çok göz önünde olmak durumunda değil.
Telefon/mail konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim. Düşünüyorum ben rehbere isim kaydederken çok sık kullanmıyorsam bu kısaltma yöntemini anlardım onun kim olduğunu ama gözden kaçırmış olma durumu var o belirsiz.
Asıl aradan o kadar yıl geçtikten sonra eski eşin adını söylemesi bana garip geldi...
Bana da garip geldi ondan sonra bu sorgulamalar başladı

Benim eski esimde beni aldattigi kadinla evlendi. Cocugumuzla beraber cekilsigimiz fotolari albumleri atmamis sonradan ogluma verdi. Hala daha telefon numarami bile silmemis evlendigi kadinda bile kayitliyim gecenlerde isimleri karistirip beni aramis yanlislikla. Ortak bir cocuklari olmasa inanin bende kizarim esinize. Ben hic sanmiyorum eski esini dusundugunu. Sizi sevmese evlenmezdi boyle dusunun lutfen kalbinize kotu seyler sokmayin.
Aldattığı Kadınla mı çok kötü olmuş Allah yardımcınız olsun

Inanin bosanma zaten basli basina bir travma. Iki kisi o asamaya gelmisse bicak artik kemige dayanmis demektir. Yollari ayirmanin en uygunu oldugunu dusunmuslerdir. Hele ki ortada cocuk varsa bu karari vermek hic de kolay olmuyor inanin. cocuk varsa bin kez dusunuyorsunuz her ihtimali. buna ragmen bossndilarsa ve ikinci evliligini eski es yerine sizinle yaptiysa artik geri donus yok demektir.
Evet sonradan herhangi biri gibi oluyor. cunku acilar yasanmisliklar kirginliklar... inssni yipratan o yasanmisliklar varken geriye eski ese karsi sevgi diye birsey kalmiyor.
Nefret etmediğini kırgınlığının bile kalmadığını ama çok Saygı duyduğunu söyledi bana

Aldattığı Kadınla mı çok kötü olmuş Allah yardımcınız olsun
Aldatip evlendigi kadinla bir omur boyu mutlu olsunlar. Benden cikip gitmis bir insan naparsa yapsin. Benim demek istedigim. Eski esiyle ortak bir cocuklari var esinizin. Ortak bir cocuklari olmasa bende kizardim esinize. Bazi seyler aliskanliktir. Ayla ismiyle hitap etmis ya size o evliligin baslarinda olmustur tahminim aliskanlik iste

Sevedebilir ne varki bunda sonuçta yaşanmışlıklar var ortada cocuk var ve uzun süre sonra sizi seçmiş siz bunları bilerek hayat kurmuşsunuz şuan eski eşe takılmak cok anlamsız bence isteseydi onla olurdu sizle değil ama sizde geçmişine yaşanmışlıklarına saygı duymak zorundasınız

Aldatip evlendigi kadinla bir omur boyu mutlu olsunlar. Benden cikip gitmis bir insan naparsa yapsin. Benim demek istedigim. Eski esiyle ortak bir cocuklari var esinizin. Ortak bir cocuklari olmasa bende kizardim esinize. Bazi seyler aliskanliktir. Ayla ismiyle hitap etmis ya size o evliligin baslarinda olmustur tahminim aliskanlik iste
Çok yüce gönüllü bir insansınız inşallah sizde çok mutlu olursunuz

Sevedebilir ne varki bunda sonuçta yaşanmışlıklar var ortada cocuk var ve uzun süre sonra sizi seçmiş siz bunları bilerek hayat kurmuşsunuz şuan eski eşe takılmak cok anlamsız bence isteseydi onla olurdu sizle değil ama sizde geçmişine yaşanmışlıklarına saygı duymak zorundasınız
Sevebilir kısmına katılmıyorum eğer bana seni seviyorum deyip evlenme teklifi ettiyse sevmemesi gerekir diye düşünüyorum

Nefret etmediğini kırgınlığının bile kalmadığını ama çok Saygı duyduğunu söyledi bana
Aradan cok zaman gecmis. Nefretin sonmesi normal. ama kirginlik illa ki vardir biraz. sayginin devam etmesi de guzel bence. cocuk icin iyi bence.
Gecmisi olan bir insanla evlisiniz. Oncelikle bunu kabullenmelisiniz. ancak eski esi siz dert etmemelisiniz cunku adam sizi secmis. eski es eger hala birsey hissetseydi eminim esinizin ikinci evliligini yaptigi icin uzulen o olurdu. Ancak siz sadece kendi kendinize kuruntu yapiyorsunuz. herkes yasamini devam ettiriyor. arada bir cocuk icin bir kac saat zorunluluktan bir araya gelmisler o kadar. lutfen mutlulugunuza golge dusurmeyin.
Biz ayrilali 4 sene oldu. Bosanma biteli de bir seneyi gecti. Bizde de kizginliklar ofkeler bitti ki ben aldatilip terk edildim. ama hala kirginliklarim var tabi. onbes yil sonra ben de oglum icin onunla bir araya gelmek zorunda olsam sadece oglum icin olur o kadar.

Bu arada eski esinin adiyla hitap etmesine de takilmayin bazen ben de ogluma eski esimin adini soyluyorum. Bazen de zorunlu olarak onunla gorustugumde oglumun adiyla hitap ediyorum ona. Dil aliskanligi.

Aradan cok zaman gecmis. Nefretin sonmesi normal. ama kirginlik illa ki vardir biraz. sayginin devam etmesi de guzel bence. cocuk icin iyi bence.
Gecmisi olan bir insanla evlisiniz. Oncelikle bunu kabullenmelisiniz. ancak eski esi siz dert etmemelisiniz cunku adam sizi secmis. eski es eger hala birsey hissetseydi eminim esinizin ikinci evliligini yaptigi icin uzulen o olurdu. Ancak siz sadece kendi kendinize kuruntu yapiyorsunuz. herkes yasamini devam ettiriyor. arada bir cocuk icin bir kac saat zorunluluktan bir araya gelmisler o kadar. lutfen mutlulugunuza golge dusurmeyin.
Biz ayrilali 4 sene oldu. Bosanma biteli de bir seneyi gecti. Bizde de kizginliklar ofkeler bitti ki ben aldatilip terk edildim. ama hala kirginliklarim var tabi. onbes yil sonra ben de oglum icin onunla bir araya gelmek zorunda olsam sadece oglum icin olur o kadar.
Insanın 8 sene evlilikten sonra bir de boyunca çocuğu varken birini sevmesi yeniden mümkün mü ki ben hep bunu düşünür oldum son zamanlarda başladı

Bu arada eski esinin adiyla hitap etmesine de takilmayin bazen ben de ogluma eski esimin adini soyluyorum. Bazen de zorunlu olarak onunla gorustugumde oglumun adiyla hitap ediyorum ona. Dil aliskanligi.
Yeni ayrılmış olsa dil alışkanlığı derdim ama aradan yıllar gecmiş onu düşündüğü anlamına gelmez mi

Esimden bosansam bile birbirimizde numaramiz olmasi gerekir cunku bir cocugumuz var mecburen gorusulecek.
Adiyla seslenmesine de bozulma aliskanlik.benim bir kizim var inanirmisiniz kizimin adini soyleyecegime baslarda diger kiz yegenlerimin adini soyluyordum.uzme kendini.

Esimden bosansam bile birbirimizde numaramiz olmasi gerekir cunku bir cocugumuz var mecburen gorusulecek.
Adiyla seslenmesine de bozulma aliskanlik.benim bir kizim var inanirmisiniz kizimin adini soyleyecegime baslarda diger kiz yegenlerimin adini soyluyordum.uzme kendini.
Flört Döneminde hiç yapmazdı sonradan evlenince adımı karıştırmaya başladı

Back