• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Ah arkadaşım sadece tek bir paragrafı okuyarak buna karar vermemelisin bence... 98 sayfayı tabii ki de okuyamazsın ama en azından son 15-20 mesajı okusaydın bu yorumu yapmazdın... :)
Aslında sizin verdiğiniz cvplarin bazılarını okudum.çıkmazda gorunuyorsnz kv deden sikayetcisnz eşiniz sizi anlamıyor bu durumda.hadiste şöyle gecer kayın ölümdür zira yengede öyledir çünkü nikah düşer bir şey var yada yok uzak durmak lazım ama bunu da yapamiyorsunuz bu yüzden dedim kendi kendinize düşüp durup kendinizi hirpalayip daha mutsuz olursunuz dedim ama hakkınızda hayirlisi

Aslında eşimin ailesi eşimin düşüncelerine çok önem verir... Mesela evlerine bir şey alacaklarda eşime danışırlar. Babası mesela eşimi oğlu gibi de değil de arkadaşı gibi görür. Ama diğer oğullarına karşı daha korumacılar, daha hassaslar. Eşim büyük çocuk olduğu için sanırım böyle. Diğerini daha büyümemiş olarak görüyorlar sanırım..

Aslında ailesine düşkünlük konusunda da kv.den psikolojik baskı görüyor eşim. Benim eşim çok daha düşkündür ailesine ona rağmen kv hep küçük oğlunun onlara çok düşkün olduğunu, onlara daha çok değer verdiğini söyler durur. Aslında olay tam tersidir. Küçük çocuğu bir şey alsa onlara oooo kocaman dağ gibi gösterir, günlerce anlatır da anlatır kv, kp , aynı şey eltim için de geçerlidir... Ama eşim ya da biz onlar için bir şeyler yaptığımız da teşekkür ederler ve konu orada kapanır :)

Valla canım ne diyeyim bilemedim umarim bunlar hüsnükuruntun çikar bir evlilik böyle uzun sürmez bence yapici olmaya calış Allah yardımcin olsun

bana garip gelen bir şey yok
Ortada da aşkta yok , kimseye.
Hmmmm. Eşimin hamile karısının anneler gününü kutlamayıp, kardeşinin eşinin anneler gününü kutlamak için koca bir buket çiçek yaptırmasını normal buluyorsunuz yani :) aynı şeyi eşiniz size yapsaydı ne hissederdiniz? Aaa bu olay çok normal, çok doğal deyip hiç sesinizi cikarmazdiniz yani :) O da güzel :KK76::KK76:

Eşimin kardeşi tam da olması gerektiği gibi. Hatta eşine karşı çok çok fazla düşünceli. Eşi herkesten, her şeyden önce gelir. Bebeklerinden bile :KK57: Herkes kardeşinin eşini ne kadar çok sevip, değer verdiğini bilir. Mesela bu bizde böyle değil. Çünkü biz k.v. ile hep karşı karşıya geldiğimizde eşim ya tarafsız kalır ya da annesinin tarafında olur. Gerçi onların yanında bir şey demez bana ama eve geldiğimizde ya da arabada dır dır eder...

Kaynım mesela asla o duruma bile getirmez eşini. KV oğlunun eşini koruyacağını da bildiği için de asla böyle bir şeye cüret bile edemez...

Bir kaç kere eşim beni savunmuş annesine karşı 2-3 ay küsmüşler eşime... Ama mesela kardeşi sesini bile yükseltir ailesine ona kırılıp, küsmek yok...
Değer veriyor işte tam olması gerektiği gibi . Keşke eşinde biraz kardeşin gibi ...

Aynen öyle. Ben dedim zaten annen, baban beni hiç aramadı kızım ne oluyor size diye. Ben bir şey anlatmadım diyor. Dedim aramazlar çünkü istedikleri oldu, neden arasınlar ki...

Bir şey anlatmasa bile insan merak eder yaaa... Evli bir erkeğin eşi, bebeği evde iken 2 gün anne-babasının evinde kalması normal mi???
Normal değil tabi ki de ... Hiç aramamaları çok tuhaf hatta sanki bunu bekliyorduk zaten der gibi

Ben mesela diyorum arabada iken eşime hayatım böyle böyle evde işlerim var fazla durmayalım eve erken dönelim diye hemen daha gitmeden saat pazarlığı yapmaya başladın diyor. Diyorum ki tabii ki de söyleyeceğim sen kalkmayı mı biliyorsun ya da kalkalım dediğimde kalkıyor musun? Başlıyor kavgalar.... Yok işte sen hep böyle yapıyorsun da, annemle giderken burnumdan getiriyorsun da... Falan da filan da diyeee... Ben de artık bir şey dememeye başladım çünkü ne dersem diyeyim ben hep hatalıyım, o haklı...

Dediğim gibi beni ailesinden ayıran kadın olarak görüyor resmen. Ben onu ailesinden uzaklaştırıp, tamamen kendi aileme çevirecekmişim düşüncesi var adam da ki genelde her hafta sonu ailesine gitmemize rağmen böyle düşünüyordu...
Bunu yapan kim, bu fikri aklına sokan kim? Tabii ki kv... Her hafta arıyor bu hafta gelecek misiniz diye... Çocuğa sürekli psikolojik baskı yapıyor " Yok bizim ne kadar vaktimiz kaldı ki? Yok biz o günleri görür müyüz?" vs vs diye...
Aynı babaannemde babama böyle yapardı o günleri hatırladım şimdi .

Sende bir sefer daha gidişinizde hiç sorma bakalım ne zaman döneceğiz falan diye gayet sevecen git bir de öyle dene

Aslında eşimin ailesi eşimin düşüncelerine çok önem verir... Mesela evlerine bir şey alacaklarda eşime danışırlar. Babası mesela eşimi oğlu gibi de değil de arkadaşı gibi görür. Ama diğer oğullarına karşı daha korumacılar, daha hassaslar. Eşim büyük çocuk olduğu için sanırım böyle. Diğerini daha büyümemiş olarak görüyorlar sanırım..

Aslında ailesine düşkünlük konusunda da kv.den psikolojik baskı görüyor eşim. Benim eşim çok daha düşkündür ailesine ona rağmen kv hep küçük oğlunun onlara çok düşkün olduğunu, onlara daha çok değer verdiğini söyler durur. Aslında olay tam tersidir. Küçük çocuğu bir şey alsa onlara oooo kocaman dağ gibi gösterir, günlerce anlatır da anlatır kv, kp , aynı şey eltim için de geçerlidir... Ama eşim ya da biz onlar için bir şeyler yaptığımız da teşekkür ederler ve konu orada kapanır :)
Ayrımcılık var yani

Hmmmm. Eşimin hamile karısının anneler gününü kutlamayıp, kardeşinin eşinin anneler gününü kutlamak için koca bir buket çiçek yaptırmasını normal buluyorsunuz yani :) aynı şeyi eşiniz size yapsaydı ne hissederdiniz? Aaa bu olay çok normal, çok doğal deyip hiç sesinizi cikarmazdiniz yani :) O da güzel :KK76::KK76:
Ben seni HAKLI buldum konu sahibi sen aslında eltinden değil eşinin sana yeterince değer vermemesinden şikayet ediyorsun .

Ben olsam Ag........... ederdim. Kafasini suratini parcalardim. Evi ocagi yikar dagitirdm :KK66: en degerli esyalarini yok ederdim.

Bu konu hala açık mı ya :))
Bence siz yaşadığınız sıkıntıya mantıklı bir çözüm de bulamadınız bu kadar yazılana rağmen. 1000 mesaj var :) kimisi çok normal karşılamış, kimisi aşık demiş, kimisi konudan sapmış.. Siz de sanırım cevap verip kendinizi yormuşsunuz bu 1000 mesajdır. Çünkü son mesajınız hala "Bu sana göre normal mi? Tamam o zaman bir şey demiyorum" şeklinde.

Aslında siz neyin doğru neyin yanlış hareket olduğınu biliyorsunuz. Yapmanız gereken şey çok açık. Eşinize durumun abesliğini uygun bir dille açıklamak. Sizi kıran hareket eltiyi düşünmesi değil, sizi daha az düşündüğünü hissettirmesi. Bu şekilde anlatın.

Ve nacizane tavsiyem konuyu kapatın gitsin. Yormayın kendinizi

Çok sinir olurdum herhalde o eltiyi parçalamak gelirdi içinden
Herkes mesafesini korusa sıkıntı kalmayacak. Ben esimin arkadaslarina kardeşlerine akrabalarina karsi belirli bi çizgide davranırim kimse benle laubali olmaz. Evli bi erkekle arkadaşlık derecesinde bi sohbet etmem, esimden baskasini onemsemem ama her kadin ya da erkek bu dusuncede değil ne yazik ki

İşte bak canım benim ne güzel demişsin sen tepki verince eşin hatasını anlamış ve senin gönlünü almak için jest üstüne jest yapmış. Ama benim eşim öyle değil ki... Hatasını da kabullenmiyor. Üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu düşünceliliklerini eltime göstereceğine bana göstermeli. Eşi bazı durumlarda annesinden bile önce gelmeli, eltiden sonra değil...

Böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız sizin düşünceniz ne olurdu merak ediyorum. Bir defalık bir olay değil yapılan, sürekli bir durum. Ben konuyu anlatırken sadece 3 olayı anlattım...
Konunuzu da işgal ettim hakkınızı helal edin. Sorun ortak olunca yorum yazmadan tutamadim kendimi..

Herkes mesafesini korusa sıkıntı kalmayacak. Ben esimin arkadaslarina kardeşlerine akrabalarina karsi belirli bi çizgide davranırim kimse benle laubali olmaz. Evli bi erkekle arkadaşlık derecesinde bi sohbet etmem, esimden baskasini onemsemem ama her kadin ya da erkek bu dusuncede değil ne yazik ki
Olması gereken de bu zaten , Herşeyin bir Sınırı var .

Olması gereken de bu zaten , Herşeyin bir Sınırı var .
Artik oyle degil mesela az once uniden cok samimi bi kiz arkadasim bi fotoğraf atmis instagrama. Kiz evli ve esini cok seviyor. Sürekli erkek bi is arkadaşıyla beraber selfie cekilip atiyor. İste baya bi samimiler belli ama evli bi bayan icin normal seyler mi bunlar?

Artik oyle degil mesela az once uniden cok samimi bi kiz arkadasim bi fotoğraf atmis instagrama. Kiz evli ve esini cok seviyor. Sürekli erkek bi is arkadaşıyla beraber selfie cekilip atiyor. İste baya bi samimiler belli ama evli bi bayan icin normal seyler mi bunlar?
Içindw art niyet yoksa bi arkadaşıyla selfie çekmesi çok Abes değil bence .

Back