• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

İite sen mesleğin var kafana göre harca3 stres atarsın bende o yok koca eline muhtacım ha çok şükür bişeyimi eksik etmrdi ama evlenince her erkek giibibdeğişti hasitsin fesatsın dedi aileme götürmedi rejim uyguladı binevi gitsem ayrılsam çocuğumu alırım defoş git dedi yani bana bebeğim için sabrediyorum hatya dğnde ayrılma raddesine geldim istemiyorum dedim aileme söyledim ınlarda nasihat etticama zor işte evlilik baba evi gibi olmuyo :işsiz:
Oy kıyamam canım sana... Bebek olmasa ekonomik özgürlüğünü al derdim eline ama bebeğin varmış. Bence ailene yaşadıklarını anlatırsan gel kızım biz sana bakarız derler. Bebeğine annen bakar, sen de çalışır onlara yük olmazsın... Tabii bu söylediklerim elinden geleni yapmana rağmen adam değişmediyse... Öncelikle kazanmak için savaş bebeğin için. ama baktın olmuyor boşa gitsin...

Maalesef, evet. K.v. eltimi hep över, beni de haklı haksız hep yerer... Her zaman bana laf sokacak bir şeyler bulur ama Sevda evinde bir iş yapmamasına rağmen, onları benim kadar düşünmemesine rağmen hep onu över durur...

K.v. ile hiç konuşmadı bu konu. Ben eşime defalarca söyledim anneni çekip, konuşacağım bana olan tavırlarından diye eşim hep durdurdu beni. Yok annesi kırılırmış, alınırmış. Annesi kırılırsa beli doğrulmazmış v.s. vs...
Sevdaya ben de hediyeler alırım canım. Hatta o sadece özel günlerde alır ben sürekli birşeyler alırım. Mesela kendi ablama ne alıyorsam ona da alırım ki eşitlik olsun diye...

Dünde yazdım yene yazıyorum konu sahibi kesinlikle abarttığınızı düşünmüyorum, tamam aşık olmayabilir ama kesinlikle ilgisi var eltiye, ben anlamıyorum nasıl normal geliyor bu davranışlar bağzılarına, şimdi düşünüyorum eşleri aynı şekilde böyle yapsa ne düşünürler kocanın yaptığı iyi niyet falan değil, iyi niyetli olan biri içind epislik olamayn biri önce kendi eşini sonra eltiyi düşünür ayrıca düşünmez bile adama mı kalmış eltinin anneler günü doğum gününü vs kutlamak, siz de ne kadar düşünceli ve iyisiniz allah aşkına eltim yok ama olsa bile bu kadar ince düşünceli oamazdım ben.

seninde suçun var ortada böyle durum varsa almam ablama ne alıyorsam ona da kendini başta bu noktada çekmen gerek ben olsam çatır çatır konuşurdum kv bana laf mı vurdu cevabını veririm dişimi gösteriridim .... eşine gelince bende kv etkisi ile elitine böyle davranıyor olbilir sende üstüne gidiyorsan senden uzaklaşır ... eltin eşine nasıl davranıyor bakışları hareketleri nasıl
K.v.ye cevap verdim ama o bire bin katıp eşimi doldurdu, işler daha kötüye gitti... Ben de duymazlıktan geliyorum artık... Eltimin eşime davranışları normal. Bir kayna nasıl davranılması gerekiyorsa öyle yani...

Oy kıyamam canım sana... Bebek olmasa ekonomik özgürlüğünü al derdim eline ama bebeğin varmış. Bence ailene yaşadıklarını anlatırsan gel kızım biz sana bakarız derler. Bebeğine annen bakar, sen de çalışır onlara yük olmazsın... Tabii bu söylediklerim elinden geleni yapmana rağmen adam değişmediyse... Öncelikle kazanmak için savaş bebeğin için. ama baktın olmuyor boşa gitsin...
Sanmıyorum ailem o konuda yüz vermez hemen pes edip boşanmasın diye çünkğ daha 20 yaaşındayım kendi isteğimle evlendim pişmanlık bazen oluyo ama zor abi bi kız çocuğu okumalı öok imkanım vardı ama okumadım aksarak gibi bi yerde boşansan hemen laf çıkar ailemin yüzü yere eğilir

Ya hu birde kardesinin karısının doğum gününü bilmesi bile bizim toplum geneline göre söylüyorum çok absürt. Benim eşim bilmez iki eltiminde doğum gününü, ne alaka bilsin ilgilensin sebep ne.
Eşinizin ki çok çok gereksiz bir ilgi.
Daha önce konuşmuşsunuz ama sonuç alamamışsınız, eşiniz sizin rahatsız olmanızı hiç umursamıyor.
Bir süre bu konuyu umursamıyor gibi görünün ve eltinizle ilgili konularda eşinizin jest yapmasına fırsat vermeyin siz yapın. Eltinizi kötüleyecek hiç bir konuda açmayın bu sürede. Sanki olayın üstünü örtmüş gibi davranıp iyice gözlemleyin.

K.v.ye cevap verdim ama o bire bin katıp eşimi doldurdu, işler daha kötüye gitti... Ben de duymazlıktan geliyorum artık... Eltimin eşime davranışları normal. Bir kayna nasıl davranılması gerekiyorsa öyle yani...
iş sana düşüyor burda biraz sanki kv eltiden uzaklaştıracaksın ama yavaş yavaş birden değil birden de olmaz zaten

Ay yorumları okudukça da şaşırıyorum. Kardesinin karısına bakmazmış o gözle. O yüzden mi kardeşi ölünce karısı ile evlenenler var. Bu olduğuna göre demek ki bakılabiliyor, bakabilenler var.

Neden öz güvensiz olayım ki?
Birincisi İzmirliyim, gayet güzel bir bayanım ve çevremdeki herkes tarafından çok sevilirim k.v. hariç.
İkincisi işimde çok başarılıyım, elimden her iş gelir (ev işlerinde becerikliyim demek istedim). Kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim.
Buna rağmen böyle olmasını hazmedemiyorum... Sanırım ben eşime fazla geliyorum bu davranışları o yüzden...
Öyle olur zaten, güzel elinden her iş gelen marifetli kadınların çoğu böyle kıymet bilmez adamlara denk gelir maalesef :(

benim eşimde eltilerime çok ince düşünür amaaaa beni daha çok düşünür bu yüzden hiç rahatsız olmadım bunla alakalı.

Söylediklerinin aynısını biz görümcemle yaşıyoruz o bana yapıyo bizde ona yapıyoruz üstelik aramızda çok fazla sorun yaşandı geçmişte belki eşiniz kardeşi gibi görüyodur eltinizi yani siz aşık olduğuna inanmışsınız bu anlattıklarınızı normal görenlerede kızıyosunuz
sormuş aileden biri olarak görmüyorum onu demiş.

Bence biraz daha gözlemleyin.özellikle eşinizin bakışlarını kendini ele verecektir.Tabiki ortada yanlış anlaşılma varsa da kv-elti yakın olmayın.Mesafe her zaman iyidir.:KK36:

Ama işte insan düşünmez mi annem neden bu kızı sevmiyor da benim bütün sülalem bu kızı seviyor diye? Hayranlık ve sempati duyması bile bence çok kötü bir şey. Bir insan kardeşinin eşini sadece ve sadece kız kardeşi gibi görebilir. Ondan daha fazlası değil. Mesela ben kaynımı çok severim, onu erkek kardeşlerimden ayırmam ama hiç bir zaman da onun için eşimi kırmam. Ya da aynı şekilde eniştemi abim gibi severim ama hiç bir zaman eşimi onun için kırmam. Ya da onlara karşı düşünceli olup, eşime karşı düşüncesiz olmam... Bence olması gereken de budur... Daha fazlası değil....
sende kaynına ilgi göster

ben işkillendim nedense ..herkes masum demıs eşine.ama ben aşık demeyelım de hoşlantı var dıye dusunuyorum

Konuşmuş, okumadınız mı? Psikoloğa git demiş, psikolog beni haklı bulursa peki? demiş. Ne yaparsan yap demiş adam. Şu konuşmadan sonra iyi düşünmem.
Psikologlar hakim midir ki ? Sen haklısın, kocan haksız... Kocan haklı sen haksızsın yargısında bulunsun...
Üstelik bir tarafın haklı olduğunu düşünse bile der mi yahu ? Bizim ülkemizde hiç yere cinayet işleniyor..
Kaldı ki ; hımmm evet bu durumda kocanız eltinize aşık desin...

Psikologlar hakim midir ki ? Sen haklısın, kocan haksız... Kocan haklı sen haksızsın yargısında bulunsun...
Üstelik bir tarafın haklı olduğunu düşünse bile der mi yahu ? Bizim ülkemizde hiç yere cinayet işleniyor..
Yahu sorun o mu? Adamın verdiği cevap sorunlu. Adam komple sözleri ve davranışlarla sinyal veriyor, sorun var diyor.

Tabii ki de öyle demeyecek. Ama benim öyle kıskançlık krizlerine girmediğimi, eşimin benimle daha çok ilgilenmesi gerektiğini söyleyebilir...

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şuan ki problemim bu çünkü :(

Back