• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

Belki anneniz bu kadar konusmasa siz de bu kadar büyütmeyeçektiniz .

Bizim bir tanidigimizin annesi böyleydi. Konuşa konuşa ,kızı sürekli eşine tavır ,kavga derken bosatti sonunda. Sonra da ben size bakamam dedi. Kadın çocuklarla kaldı ortada , çocuklari babaya verdi.başka adamla evlendi. İlk eşinden olan çocuklar kocaman oldular annelerinin yüzüne bakmıyorlar .

Ay annemi gördümm resmen. Şu an sevgilimi anlattığım zaman bu tepkileri alıyorum. Çünkü sevgilimi benimseyeöedi mesleğini beğenmiyor..
Bana geçen kargaya da yavrusu Şahin gibi gelirmiş dedi of of..

Eşiniz çalışıyor bebek küçük diye annenizin yanına gitmeniz gerçekten bana tuhaf geldi. Hem de başka şehirde. Bu şekilde bebeğinizin de bir rutini düzeni olmaz. Sizin de aynı şekilde.
Anneniz sürekli çiçeklerle taçlandırmış evliliğini herhalde. Adam size senelerce yapmış, bir gün de siz bonny food falan gönderin? Evlilik yıl dönümü iki kişiliktir. Belki onun da size çiçek gönderme şevki yerine gelir.
Ayrıca eşinize başkalarına karşı çiçek göndermesini söylemeniz de hiç hoş olmamış.

Olup bilemiyor
Kocaman adammis daha arabasını yinelememis.Kuxuk evde kirada oturuyormuşuz.Iki maaşla neden bir şey yapamıyorsunuz.
En son bana sen öğretmen olmasaydın senin yüzüne bakmazdı
Bunun anlamı gayet açık.Nasil bu kadar acımasız
Biz gayet severek evlendik.
Anneme göre ben safım beni kandırıyor
Yani ben yazları evimde olmak istiyorum.Eşimde yalnız bırakmak istemiyor.Ara ara eve geliyor aslında. Annem bunun içinde bak çocukla seni istemiyor.Kafasini dinliyor seni başından atıyor.
Kendimi öldüresim geliyor. Kendimi berbat hissediyorum.
Evde yalnız olmak bu psikolojik baskıya maruz kalmaktan iyidir bence

Annenizin davranışı yanlış ama ben eşinizi de haksız buldum. Böyle şeyleri önceden yaparmış şu an yapmaması ne yoğunluktan ne de başka bir sebepten bence. Cicim ayları bitmiş sanırım “Sürekli mi çiçek alayım” tavrına bürünmüş. Ama bence siz de böyle yapmasının sizi üzdüğünü, konuya kimsenin fikrini dahil etmeden, direkt konuşun. Eğer önceden yapmıyor olsaydı karakteri bu derdim ama önceden yapıp şimdi bırakması evliliğin onu rahata erdirdiğini gösterir. Sizin beklentilerinizi karşılamalı.

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Annenizin doldurusuna gelmissiniz baya siz. Anneniz kendine gelsin bosansaniz rahatlayacak sanki. Nr demek yapmadi etmedi abartiyor bir kendine gelsin. Babaniz annenize yapiyor muymuş anneniz ona baksin sizin evliliginize değil

Annenizin doldurusuna gelmissiniz baya siz. Anneniz kendine gelsin bosansaniz rahatlayacak sanki. Nr demek yapmadi etmedi abartiyor bir kendine gelsin. Babaniz annenize yapiyor muymuş anneniz ona baksin sizin evliliginize değil
Bir de ne demek cicek gonder evdekilere yuzum agarsın. Ne yani kendi ailenize karsı rol mu yapacaksiniz. Evdekiler dedigjniz aileniz neden sizin evliliginize esinize karismakta hak goruyor kendini

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Evine bağlı çalışan aldatmayan bir erkekse hediye almamasıda nazarı olsun . Bende almam hediye çiçek almasınıda hiç istemem iki gün sonra çöpe gidicek şeye neden onca para verilsin .

Anneniz resmen sizi kışkırtıyor yapmayın Allah aşkına cahilmişsiniz siz başkalarının sözüyle eşinizle kavga ediyorsunuz .

Pardon ama anneniz biraz mikser olmuş. Evet keske hatirlasa çok iyi olur , ama hatırlamayıncada kaynana bir daha unutma demez herhalde . Pardon da annenize ne ?

Eşiniz çalışıyor bebek küçük diye annenizin yanına gitmeniz gerçekten bana tuhaf geldi. Hem de başka şehirde. Bu şekilde bebeğinizin de bir rutini düzeni olmaz. Sizin de aynı şekilde.
Anneniz sürekli çiçeklerle taçlandırmış evliliğini herhalde. Adam size senelerce yapmış, bir gün de siz bonny food falan gönderin? Evlilik yıl dönümü iki kişiliktir. Belki onun da size çiçek gönderme şevki yerine gelir.
Ayrıca eşinize başkalarına karşı çiçek göndermesini söylemeniz de hiç hoş olmamış.

Konu sahibinin anne babası , torunlarına bakmak için normalde de onlarla yaşıyorlar uzun süredir. Çocuk 3 yaşına gelene kadar da bu düzeni sürdürmeyi planlıyorlar.

2 şehir arası mesafe kısaymış.

Son düzenleme:
Annenizin bu kadar müdahil olması ne kadar saçma. Düşünsenize kayınvalideniz aynı böyle yapıyor olsaydı kafayı yerdiniz, ertesi gün dava açardınız. Bence annenizi dizginleyin en acil sorununuz bu

Aradaki mesafeyi bilmiyorum ama eşimin elim yandı diye gelmesini beklemezdim sanırım. Yani kötü bir şey tabii ama uzak mesafe ise hiç beklemem. Yakınsa gelse iyi olur tabii.
Onun haricinde size diğer konularda durumlarda değer verdirdiğini sevdiğini hissediriyorsa bunlarsız da mutlu olunur.

İmza : ne sevgililikte ne evlilikte yıldönümü doğumgünü kutlaması görmemiş bu yüzden çok uzun süre kavga etmiş yıllar sonra bunlarsız da mutlu olunduğunu farketmiş kavga ettiği günlere üzülen birisi…

Olup bilemiyor
Kocaman adammis daha arabasını yinelememis.Kuxuk evde kirada oturuyormuşuz.Iki maaşla neden bir şey yapamıyorsunuz.
En son bana sen öğretmen olmasaydın senin yüzüne bakmazdı
Bunun anlamı gayet açık.Nasil bu kadar acımasız
Biz gayet severek evlendik.
Anneme göre ben safım beni kandırıyor
Yani ben yazları evimde olmak istiyorum.Eşimde yalnız bırakmak istemiyor.Ara ara eve geliyor aslında. Annem bunun içinde bak çocukla seni istemiyor.Kafasini dinliyor seni başından atıyor.
Kendimi öldüresim geliyor. Kendimi berbat hissediyorum.
Anneniz sizin paranızı yiyemediği için damada sinir olmuş sanki.

Anneniz niye ilişkinizin içinde bu kadar ?
Bebek bakımı için bir süredir yanımızda yazında ben annemin yanına gelmek zorunda kaldım.Evime gitmek istiyorum ama eşimin işleri var araba ile gelip alması gerekiyor.O da daha işlerim var diyor. Çok bunaldım.gel diyorum .İş iş iş... Bende çok bunalmış herseyi kafaya takmış durumdayım.Yanyana olsak bunlar olmaz ki ....

Bebek bakımı için bir süredir yanımızda yazında ben annemin yanına gelmek zorunda kaldım.Evime gitmek istiyorum ama eşimin işleri var araba ile gelip alması gerekiyor.O da daha işlerim var diyor. Çok bunaldım.gel diyorum .İş iş iş... Bende çok bunalmış herseyi kafaya takmış durumdayım.Yanyana olsak bunlar olmaz ki ....
Şartlarınızı zorlayıp otobüsle uçakla evinize gidin artık vence. Biraz kendi ailenize odaklanin

Back