• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

Eşle olan ilişkine anneni karıştırırsan o evlilikten hayır gelmez.
Unutmuş işte
Bir daha unutma ne demek ?
Çok saçma
Dedi bir kere ama ne var ki bunda tabi onun gözünde alındı Anneme göre ben üzüldüğüm için öyle dedi.
Annem çok karışıyor.
Bu arada bebek 3 yaşına gelinceye kadar annem bakacak.Ve biz şehir dışında olduğumuz için bizle yaşıyor Çok yüz göz olduk.Ben o yüzden yazın ayrı olmak istedim.onlarda yoruldu.evimde olmak istiyorum Eşimde yapayım aklım kalmasın sizd evde tek başına diyor

Dedi bir kere ama ne var ki bunda tabi onun gözünde alındı Anneme göre ben üzüldüğüm için öyle dedi.
Annem çok karışıyor.
Bu arada bebek 3 yaşına gelinceye kadar annem bakacak.Ve biz şehir dışında olduğumuz için bizle yaşıyor Çok yüz göz olduk.Ben o yüzden yazın ayrı olmak istedim.onlarda yoruldu.evimde olmak istiyorum Eşimde yapayım aklım kalmasın sizd evde tek başına diyor
bu kadar iç içe olmayın bence

Evet .Ben eşimi savunduğum da anlayış gösterdiğimde hatta barışıp konuşsam bile bak kocası kıymetli seni yine kandırdı kıymetli kocası diyor. Tamam anne sen mutlu ol bosanayim dedim.Ama senle yaşamam
Yansitmamaniz en guzeli
Ozel gun seviyor olabilirsiniz ama o sevmiyordur daha buyuk problemler de olabilir hayatinizda sizi anlamiyor degilim ama zaten sinir oluyorsunuz birde anneniz soyleyince olay gozunuzde daha fazla buyuyor
Evde kalmaniz sizin icin daha iyi
Her koca cicek almiyor mesela

Annenizi susturmak için çiçek işini siz görseniz? Eşiniz gönderiyomuş gibi, not üzerine 1,2 afilli Güzel kelam falan :KK53:
Bence annenize çiçek gönderin eşiniz adına belki tatmin olur da susar.derdi pek sizin yuvanız evliliginiz gibi durmuyor ona çiçek gonderinde sussun

Bebek de 21 aylik .Kresler 36 aylik alıyor.
Bakici olayı da eşimin saatleri belirsiz.
Ben evden 6.30 da çıkıyorum..

Yansitmamaniz en guzeli
Ozel gun seviyor olabilirsiniz ama o sevmiyordur daha buyuk problemler de olabilir hayatinizda sizi anlamiyor degilim ama zaten sinir oluyorsunuz birde anneniz soyleyince olay gozunuzde daha fazla buyuyor
Mesela aslında cicek de değil beni hatırlayamamasi uzun zamandır ilgisiz gibi geliyor bana başbasa kalamıyoruz.Mesele unutması mi beni umursamamayı mi bunu görmek istedim.

Bebek de 21 aylik .Kresler 36 aylik alıyor.
Bakici olayı da eşimin saatleri belirsiz.
Ben evden 6.30 da çıkıyorum..
Hayır ben 20 aylıkken verdim anaokulu na.gunduz bakım evi var mesela bebeklere dahi bakiyirlar

Yansitmamaniz en guzeli
Mesela aslında cicek de değil beni hatırlayamamasi uzun zamandır ilgisiz gibi geliyor bana başbasa kalamıyoruz.Mesele unutması mi beni umursamamayı mi bunu görmek istedim.

Olup bilemiyor
Kocaman adammis daha arabasını yinelememis.Kuxuk evde kirada oturuyormuşuz.Iki maaşla neden bir şey yapamıyorsunuz.
En son bana sen öğretmen olmasaydın senin yüzüne bakmazdı
Bunun anlamı gayet açık.Nasil bu kadar acımasız
Biz gayet severek evlendik.
Anneme göre ben safım beni kandırıyor
Yani ben yazları evimde olmak istiyorum.Eşimde yalnız bırakmak istemiyor.Ara ara eve geliyor aslında. Annem bunun içinde bak çocukla seni istemiyor.Kafasini dinliyor seni başından atıyor.
Kendimi öldüresim geliyor. Kendimi berbat hissediyorum.

Vallahi annenizle birlikte elbirliğiyle evliliğinizin altına dinamit yerleştiriyorsunuz haberin olsun.

Bu konuda haklisiniz tabiki onunla
Konustunuzmu
Mesela aramiyormu gidiyor da ?
Veya mesaj felan atmiyor mu

Öncelikle anneni ilgilendirmez aranızdaki durum bu bir. İkincisi senin annenin yorum yapmasina izin vermen yanlis bu iki. Çiçek göndermedi, böcek göndermedi diye bir insana öküz denmez bu üç. Her insan yıllar boyu aynı performansta olamaz bu dört.

Olup bilemiyor
Kocaman adammis daha arabasını yinelememis.Kuxuk evde kirada oturuyormuşuz.Iki maaşla neden bir şey yapamıyorsunuz.
En son bana sen öğretmen olmasaydın senin yüzüne bakmazdı
Bunun anlamı gayet açık.Nasil bu kadar acımasız
Biz gayet severek evlendik.
Anneme göre ben safım beni kandırıyor
Yani ben yazları evimde olmak istiyorum.Eşimde yalnız bırakmak istemiyor.Ara ara eve geliyor aslında. Annem bunun içinde bak çocukla seni istemiyor.Kafasini dinliyor seni başından atıyor.
Kendimi öldüresim geliyor. Kendimi berbat hissediyorum.
Bize burada laf yetiştireceğinize evinize gidin mümkünse hayati bir durum olmadıkça da annenizle konuşmayın. Annenizin evinde geçirdiğiniz günlere yazık çocuk da babasından mahrum kalıyor boş yere. Arayın eşinizi düzgünce konuşup evinize gidin. Anne mi düşman mı belli değil. Konu başlığını okuyunca bir güldüm meraktan geldim konuyu okudum ama aşırı sinirlendim. Şu yazdıklarınızın ne kadar saçma ve korkunç şeyler olduğunu bilmeniz ve eşinizle aranızı açanın anneniz olduğunu bilmenize rağmen açtığınız konu kocamın öküzlüğü olmuş.

E adam tanıştığınız yıllarda almış işte çiçek. Ev bark sahibi oldunuz daha mı çiçekçiye para döşesin .

Öyle tabi ben asıl ona bozuldum.Simdi 200 300 tl mi vereceğiz demesine.Maasi da gayet iyi. Kaba geldi .

Siz 35 , eşiniz 43 yaşında ; hayatın ilk toyluklarını geçmiş 2 yetişkin insansınız.

200-300 tl yı kesilmiş , teslimattan önce üzerine "çiçek kokulu sprey" sıkılmış bir çiçeğe vermek bana çok mantıksız geliyor.

Yüksek enflasyon ve artan fiyatlar karşısında erimeyen , maaşı gayet iyi olan kaç kişi var , bilmiyorum.

Gelir belli , giderlerse her gün değişiyor.

Ben çiçektense yan yana olmayı tercih ederdim ; 200-300 tl lık çiçek yerine de eve protein ağırlıklı gıda alır , pişirip ailecek oturup yemeyi tercih ederdim.

Sizin annenin bir modeli bende var. Herkes cok kötü, beni kandirmaya calisiyor bende safmisim gibi konusup durur. Deger verdigim herkese bulaştı. Beni doldurmaya calisti. Is zivanadan cikinca mesafe koydum rahatladim.

Mesele cicekten ziyade esinizin umursamaz davranislari. Bu adami degistiremezsiniz. Ya katlanacaksiniz ya ayrilacaksiniz. Kendinize zorla cicek yollatarak mutlu olamazsınız

Back