• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

Calismadiginiza gore bi kere anne babaniz degil cocugunuza kendiniz bakin. Evde anne baba ile adam bunalmis yazinda yalniz kalamazsin deyip uzaksin evliligi oldurmek icin ugrasiyorsunuz resmen. Konu cicek bocek degil annenizde herseye karismasin . Toplanin evinize donun anne babanizi yaninizda goturmeden yoksa daha sonra ki konu . Esim beni sevmiyor diye acilir

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Insanlarin hayattan beklentileri ayni olmayabilir. Senin ozel.gunlere verdigin onemi vermeyebilir. Ona sacma gelebilir ama.yillarca sirf sen onemsedigin icin yapmis olabilir. Benm esim.hic hoslanmaz ama ben seviyorum diye yapiyo mesela. Seninki artk yapmak istemiyo belli ki. Ama bu yine de sizin aranizda bi mesele bundan annene ne. Siz dahil edip siz anlatmasaniz ne bilcek.bu kadar seyi. Benim.annem.kocama bi daha unutma dogumgununu kizimin diyemez niye desin ne alakasi var.

Yazları ailenin yanına gitmen hata bir kere. Bu çocuk bakımı konusunu biraz abartmışsınız. 18 aylık ve 9 yaş iki yavrum var. Babaları yok tek başıma bakıyorum çalışıyorum da. Adamı rahata alıştırma bence. Evde olduğu sürede senle ve çocukla ilgilensin. Aile bağlarınızı zedelemeyin böyle ayrı kalarak. Ben anneye hak verdim

Öyle tabi ben asıl ona bozuldum.Simdi 200 300 tl mi vereceğiz demesine.Maasi da gayet iyi. Kaba geldi .
Bakın kocaniza karşı kirildiysaniz bunu yine kocaniza soyleyin. Eğer beklentinizi annenizden aldiginiz gazla soylerseniz ters teper. Hayatım senden bunu beklerdim gibi mesela. Duygularınızı açıkça anlatın. Eşiniz bence iş güç hayatindan çokça bunalmış.

Bir ben miyim çiçekten cok hoşlanmayan.
Yenmez , içilmez .
Onun yerine bir tişört alda daha makbule geçer 😂
Şimdi tavuksuycum erkekler gerçekten öküz nadir olanlar vardır. Benim çocukların babası hep alırdı dedim ki birgün yazık çiçeğe para verene kadar başka şeyler alalım. Demez olaydım olayı çok yanlış anladı b.kunu çıkardı ihtiyaçları bile sallamaz oldu. Aman alsın da boş yere giden eşe alınan çiçek parası olsun 😬 ben ettim siz etmeyin

Yazları ailenin yanına gitmen hata bir kere. Bu çocuk bakımı konusunu biraz abartmışsınız. 18 aylık ve 9 yaş iki yavrum var. Babaları yok tek başıma bakıyorum çalışıyorum da. Adamı rahata alıştırma bence. Evde olduğu sürede senle ve çocukla ilgilensin. Aile bağlarınızı zedelemeyin böyle ayrı kalarak. Ben anneye hak verdim
İşte bende evimde olmak istiyorum.
Zor da olsa olmak istiyorum .Kocaman insanım.
Ama eşim istemiyor .İçi rahat etmezmiş şehir dışına gidince. Yazları çalışmaları oluyor. .
Sorun eşimin gelip halen beni alamaması işte..

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Ne kadar kaba ...

Eliniz yandı diye çiçek mi bekliyorsunuz?? 🙄
Valla yıllar geçse de ilk günkü gibi evlilikler anca filmlerde ve sosyal medya kandırmacalarında oluyor bence.
Heee elin nasıl oldu daha iyi misin falan diye de sormadıysa orası ayrı ama her doğum günü, evlilik yıldönümü falan çiçek beklemek bana saçma geliyor.
70 lira bile olsa onu gider çocuğuma harcarım yani ne gerek var?

İlk sene de gönderdi.
Ne kadar kaba ...
Şu durumda eşiniz çekilecek çile değil. Ama bu hale gelmesinin nedeni sizin bu kadar ilgi delisi olmanız olabilir mi? Ayrıca sizin evliliğinizden ailenize ne

Cok mu komik bilmeden etmeden konuşmayın
Bebegim küçük belki bakıma muhtaç belki ben hastayım belki engelim var
Orasını bilemeyeceğiz canım ama şu kadarını söyliyim her hafta sonu annesinde kalan, bebeği küçük diye aylarca baba evinde kalanların sıkıntıları genellikle eşlerinin ilgisizliği oluyor.
Belkide annenizin dolduruşuna geldiğinizi eşinize yansıtıyorsunuzdur bir şekilde.

Anneniz çiçek bile göndermedi mi dedi ay Yarabbi akıllara zarar neyse yorum yapmycam 😏

Evinizde kalsanız emin olun daha romantik olur
Aklı sizde kalır hiç olmazsa
Adam rahat ediyor nede olsa annesinin yanında bana gerek yok diyor
Birde masraf sıkıntısından kurtuluyordur
Elektrik, su faturası gelmiyor
alışveriş masrafı yok
Oh ne güzel

Yıldönümü hadi neyse belki iş güç yoğunluğu var diye çok önemsemeyebilirim de doğum günüm hatırlanmazsa, kutlanmazsa bozulurdum. İlla şatafatlı bir şeyler beklemem sade bişeylerde olur yeter ki değer gördüğümü bileyim. Ama sizin elinizin yanmasından sonra çiçek beklemeniz saçma geldi. Eşinizin arayıp nasılsın diye sorması zamanı varsa gelmesi daha önemli çiçek ne alaka. Kimse sürekli çiçeklere boğmuyor. Annenizin yangına körükle gitmesi de hoş değil. Sizin uzak olmanız da bence negatif etkilemiş olabilir eşinizle aynı evde yanyana olsanız belki daha iyi olur.

Mesela aslında cicek de değil beni hatırlayamamasi uzun zamandır ilgisiz gibi geliyor bana başbasa kalamıyoruz.Mesele unutması mi beni umursamamayı mi bunu görmek istedim.
Günde üç kere arayan adama umursamiyor denmez yani. Artı adam çalışıyor. Kaynana ile gelini idare edemeyen damatlar gibisiniz. Annenize bu kadar ilişkinize karışma hakkı vermemelisiniz.

Annenize evet anne karar verdim bosanip sana tasinicam desenize. Gerçek yüzünü görürsünüz. Hem de bir daha gazlamaya kalkarken düşünür.

Şimdi tavuksuycum erkekler gerçekten öküz nadir olanlar vardır. Benim çocukların babası hep alırdı dedim ki birgün yazık çiçeğe para verene kadar başka şeyler alalım. Demez olaydım olayı çok yanlış anladı b.kunu çıkardı ihtiyaçları bile sallamaz oldu. Aman alsın da boş yere giden eşe alınan çiçek parası olsun 😬 ben ettim siz etmeyin
:KK43:Adına üzüldüm .

Hatırlayanlar olacaktır , 7 8 ay önce kapkaca maruz kaldım. Tüm altınlarım , param çalındı.
Bir hafta falan yataktan çıkmadım.
Eşim çiçek göndermiş , üzülme senden kıymetli değil diye sevinmedik değil ama bir çeyrek yollasa daha iyi olurdu 😂

İşte bende evimde olmak istiyorum.
Zor da olsa olmak istiyorum .Kocaman insanım.
Ama eşim istemiyor .İçi rahat etmezmiş şehir dışına gidince. Yazları çalışmaları oluyor. .
Sorun eşimin gelip halen beni alamaması işte..
Binim otobuse gidin ben olsam bu adam benden ayri niye mutlu niye beni almiyor derdim. Bigun habersiz cikar giderdim

Orasını bilemeyeceğiz canım ama şu kadarını söyliyim her hafta sonu annesinde kalan, bebeği küçük diye aylarca baba evinde kalanların sıkıntıları genellikle eşlerinin ilgisizliği oluyor.
Belkide annenizin dolduruşuna geldiğinizi eşinize yansıtıyorsunuzdur bir şekilde.
Esini cocugunu gormeyince dogal degil mi ? Ne es ne baba gibi hissediyor. Evliligi oldurmek icin buyuk darbe bide anne doldurmasi var

Back