''yine bak çıkıp gelmiyor'' ... bu cümleden genel olarak umursamaz bir adam olduğu kanısına varılıyor günde 3 kez arayana çıkıp gelmedi bile denmez . yani bellki eşinizle genel olarak aranız iyi değil annenizde o yüzden sizi fitfitliyor tek sorun çiçek olsa kızım adamın tek kusuru bu görmeyiver derdiİlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim duşuncesiz bir öküz
- Konu Sahibi dream24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.447
- 798
Neden? Böyle şeyler her sene kutlanmıyor mu? Bu sene sizde bir şey yapmamışsınız.Daha önceleri dışarı çıkardım yemek yedik hediye aldım. Bu sene de ben ondan bekledim.
Ayrıca burda eşıniz değil.anneniz sıkıntılı bunun önüne geçmelisiniz.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.972
- 498
Sana varsa yoksa mangalBir ben miyim çiçekten cok hoşlanmayan.
Yenmez , içilmez .
Onun yerine bir tişört alda daha makbule geçer
Sende bunu alacağına birkaç kilo kanat al mangal yakak diyecek potansiyel görüyorum
- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
Annenizle konuşup bu şekilde yapmasının ilişkinizi kötü etkilediğini söyleyin.
Ben bir keresinde demiştim, eşim çok harcama yaptığı için ileride bir birikimi olmayacağını sürekli örneklerle söylüyor gözüme sokuyordu. Annecim niye böyle şeyler diyorsun böyle dedikçe ben ondan soğuyorum senden her gittiğimde bir tartışma çıkarıyorum bağırıp çağırıyorum böyle bizim evde kavga etmemiz hoşuna gider mi lütfen böyle şeyler deme bana dedim. Ki annem de kötü niyetle demedi hiç bir zaman ama olan buydu ben annemden çıkınca eşime patlıyordum. Artık daha dikkatli, en azından olumlu seylerden de konuşuyor
Oysa eşim tamam ekonomi yönetiminde hakikaten kötü, ama onun dışında bir sorunu yok evle benle ailemle ilgilenir kırmaz, özel gün konusunda eşim de siz gibi biraz takık, illa kutlanacak atlamaz. Benim moralim bozuksa hadi anlat der anlatamam desem bile gelir sarılır sakinleştirir... Annemlerde çok güler yüzlüdür mutfağa girer iş yapar anneme hürmet eder.... Yani belki olumlu yönlere odaklanırsanız çiçek almamasını bu kadar sorun etmezsiniz.
Anneyle de konuşun, eşinizi savunun, özel günlerde siz bir hediye alın mesela.
Ben bir keresinde demiştim, eşim çok harcama yaptığı için ileride bir birikimi olmayacağını sürekli örneklerle söylüyor gözüme sokuyordu. Annecim niye böyle şeyler diyorsun böyle dedikçe ben ondan soğuyorum senden her gittiğimde bir tartışma çıkarıyorum bağırıp çağırıyorum böyle bizim evde kavga etmemiz hoşuna gider mi lütfen böyle şeyler deme bana dedim. Ki annem de kötü niyetle demedi hiç bir zaman ama olan buydu ben annemden çıkınca eşime patlıyordum. Artık daha dikkatli, en azından olumlu seylerden de konuşuyor
Oysa eşim tamam ekonomi yönetiminde hakikaten kötü, ama onun dışında bir sorunu yok evle benle ailemle ilgilenir kırmaz, özel gün konusunda eşim de siz gibi biraz takık, illa kutlanacak atlamaz. Benim moralim bozuksa hadi anlat der anlatamam desem bile gelir sarılır sakinleştirir... Annemlerde çok güler yüzlüdür mutfağa girer iş yapar anneme hürmet eder.... Yani belki olumlu yönlere odaklanırsanız çiçek almamasını bu kadar sorun etmezsiniz.
Anneyle de konuşun, eşinizi savunun, özel günlerde siz bir hediye alın mesela.
valla uzun süre gerginlik olacağına kıyın paraya bir aile terapistine gidin en azından 1-2 seans bile olsa derdinizi anlatma şansı olur . evde abartıyorsun birşey yok derde terapistin yanında başka yaklaşır kendinizi ifade edebilir sorunlarınızı çözersiniz bence sizi terapist çözer
Bende öyleyim eşime dedim bana çiçek alma sevmiyorum yenmez içilmez :)Bir ben miyim çiçekten cok hoşlanmayan.
Yenmez , içilmez .
Onun yerine bir tişört alda daha makbule geçer
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Daha ne yapsın? Valla biz de unutuyoruz bazen özel gunleri, napalim, koştururken herşeyi hatirlamak mümkün değil, bence full kaprissiniz. O zaman çalışın adamın yükü hafiflesin. O zaman gösterir belki istediğiniz alakayı.Her gün iki üç kez aradi
- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.319
- 548
- 25
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.717
- 798
Evde yalniz kalmadığınız için kocayı bir başına bırakıp sizi fitleyip kocayla araniza nifak tohumları atan annenizde kalmak çok mu güzel de kocanızin yaptıkları kötü olsun?
Bence ikiniz de eşit derece hatalisiniz. Annenizin de doldurusuna gelmeyin, o evde olduğunuz her gün ilişkiniz daha çok kotulesecektir. Çocuk sizin çocuğunuz,neden tek bakamayasiniz ki kendi bebenize?
Ayrıca sevgililer günü, evlilik yıl dönümü vs vs,bu günler iki kişiyle kutlanır. Siz güzelce kutlayın,unuttuguna utansın. Seneye o da kutlar elbet. "Bana çiçek al da yüzüm ağarsin" gibi ezik cümleler de kurmayın, madem öyle ısmarlama çiçekten mutlu olacaksınız,kendiniz sipariş verin.
Eşiniz "ya annem konuşup duruyor , onun evine gidince bana daha çok hizmet et de yuzum agarsin" dese ne kadar saçma bulacaksam sizin dediginizi de o kadar saçma buldum.
Bence bir an önce evinize dönün, annenize de evdeki şeyleri anlatmayın, sorarsa "iyi annecim her şey yolunda" diyin gecistirin.
Benim arkadaşımın annesi de böyle doldurup doldurup kocasına kinlendiriyor kızı. Sonra kız kocayla iyice arayı açıp kavgaya tutuşup 'bosanicam' demeye başladığında 'boyle şeyden bosanilir mi' diyor,ona da laf ediyor sizin anne de tam onun kalemden bence.
Bence ikiniz de eşit derece hatalisiniz. Annenizin de doldurusuna gelmeyin, o evde olduğunuz her gün ilişkiniz daha çok kotulesecektir. Çocuk sizin çocuğunuz,neden tek bakamayasiniz ki kendi bebenize?
Ayrıca sevgililer günü, evlilik yıl dönümü vs vs,bu günler iki kişiyle kutlanır. Siz güzelce kutlayın,unuttuguna utansın. Seneye o da kutlar elbet. "Bana çiçek al da yüzüm ağarsin" gibi ezik cümleler de kurmayın, madem öyle ısmarlama çiçekten mutlu olacaksınız,kendiniz sipariş verin.
Eşiniz "ya annem konuşup duruyor , onun evine gidince bana daha çok hizmet et de yuzum agarsin" dese ne kadar saçma bulacaksam sizin dediginizi de o kadar saçma buldum.
Bence bir an önce evinize dönün, annenize de evdeki şeyleri anlatmayın, sorarsa "iyi annecim her şey yolunda" diyin gecistirin.
Benim arkadaşımın annesi de böyle doldurup doldurup kocasına kinlendiriyor kızı. Sonra kız kocayla iyice arayı açıp kavgaya tutuşup 'bosanicam' demeye başladığında 'boyle şeyden bosanilir mi' diyor,ona da laf ediyor sizin anne de tam onun kalemden bence.
- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
- 88
Annenize ve size akıl fikir diliyorum. Şaka gibisiniz.Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
- 23 Haziran 2022
- 333
- 526
- 18
- 45
Özel günleri kutlamamak dışında bir sorun yazmadınız.Tabiiki özel günler önemli aşılır çözülür.Anneniz sizi olumsuz yönlendirip yangına körükle gidiyor sanki.Eşim yazları yoğun çalışıyor yalnız kalıyorum derken evden uzakta başka yerde mi ,yoksa evde geçirdiği zaman mı kısa anlamadım ama anne evinde huzur yok.Kendi evinizde kalın o zaman.Çicek gönderde yüzüm ağlarsın dediğiniz için nezaketten uzak bir tavır göstermiş olabilir eşiniz.Benim tavsiyem evliliğinizi iki kişilik yaşayın . Eliniz için geçmiş olsun.Orada sizi merak etmeliydi çok doğru .Eli çok kötü ise bir evladın hiç bir anne damadı geldi gelmedi düşünmez belki çok sonra çocuğu iyi olunca neden gelmedi eşin diye sorar.İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Gelemediği için bari böyle yapsın dedim yani birde şimdi bir çiçeğe 200 300 vermem demesine sinir oldum. Yani baksa 70 tl bile var. Benim uzun süreçten birikmisligim var.İnsan bazen yoğun çalışırken günleri bile unutuyor. Bu sene eşimin doğum gününü ucu ucuna hatırladım, o da kız kardeşi hatırlattı. Olabiliyor böyle şeyler. Çiçeğe çok takıldım. Neden bu kadar önemliymiş gibi bahsettiniz? İlgi alâka parametreniz çiçek mi? Bence eliniz yanmışken yanınıza gelmemesini dert edin.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Kocam elim yandi diye çiçek gönderse herif kafayı yedi derim yeminle bcbfbxbGelemediği için bari böyle yapsın dedim yani birde şimdi bir çiçeğe 200 300 vermem demesine sinir oldum. Yani baksa 70 tl bile var. Benim uzun süreçten birikmisligim var.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Uzun uzun yazmaya üşenmiştim, aklimdan gecenleri yazmissin vallahiEvde yalniz kalmadığınız için kocayı bir başına bırakıp sizi fitleyip kocayla araniza nifak tohumları atan annenizde kalmak çok mu güzel de kocanızin yaptıkları kötü olsun?
- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Evde annem sürekli böyle fikirler verince neler diyor. Sus artık yeter diyorum sus artık. Kalp krizi geçireceğim.Cocukla şehirler arası otobüsle de dönemiyorum.Esimin alması gerekiyor.Annenize ve size akıl fikir diliyorum. Şaka gibisiniz.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Sana varsa yoksa mangal
Sende bunu alacağına birkaç kilo kanat al mangal yakak diyecek potansiyel görüyorum
Bence çiçekten daha iyi en azından karnım doyar.