• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

Sorun eşinizde değil annenizde.
Zorla çiçek aldırmak ne kadar çirkin, ne demek yüzüm ağarsın? Sevgiyi bu kadar maddi şeylere dökmeyin. Günde 2-3 kez aradı diyorsunuz bu neden yetmiyor, çok garip.

Ben evlendikten sonra koca koca kadınların , yok evde korkuyorum, yok yanlız kalamıyorum diye günlerce , aylarca baba ya da kv evinde kalmasını doğru bulmuyorum.

Böyle vıcık vıcık bir ilişki oluyor ve aileyle de yüz göz olunuyor.

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Bence kendi başınıza yaşamayı öğrenin. Hepimiz bebekle ev çekip çevirdik. En kötü ihtimalle ilk zamanlar tek çeşit yemekle öğün yapar evinizi de çok temiz tutamazsınız ama zamanla hepsi rayına oturur. Eşinizin işleri yazın yoğun da eve hiç mi gelmiyor, geldiği zaman sizi görse güzel olmaz mıydı. Artık alışveriş bile parmaklarınızın ucundayken eşim yoğun diyerek anneye gitmek saçma, bu sizin birey olamadığınızı gösterir. Ayrıca evin içinde yaşanan evin içinde kalmalı neden her haltı annenize anlatıyorsunuz, evlilik onun mu sizin mi? Anneniz bir manipülatör siz de empatsınız, pasif bir kişiliğiniz var. Benim annem kulağım duya duya kocamı kötülerse ağzına kürekle vururum. Hayat benim evlilik benim, laf söylenecekse ben söylerim.
Bence sizin asıl meseleniz bizzat anneniz

:KK43:Adına üzüldüm .

Hatırlayanlar olacaktır , 7 8 ay önce kapkaca maruz kaldım. Tüm altınlarım , param çalındı.
Bir hafta falan yataktan çıkmadım.
Eşim çiçek göndermiş , üzülme senden kıymetli değil diye sevinmedik değil ama bir çeyrek yollasa daha iyi olurdu 😂
Ay maşAllah çiçeği alam altını da alır 🤣🤣 teşekkür ederim belki daha iyileri çukur karşıma kimbilir 🤪

İşte bende evimde olmak istiyorum.
Zor da olsa olmak istiyorum .Kocaman insanım.
Ama eşim istemiyor .İçi rahat etmezmiş şehir dışına gidince. Yazları çalışmaları oluyor. .
Sorun eşimin gelip halen beni alamaması işte..
Ben evlendim evin orası koca kadınım ne diye merak ediyorsun diyeceksin bence. Biraz sınırların olsun derim. Sonra gerçekten erkekler haddini aşıyorlar. Ama tatlı dille tabi kavga gürültü değil. İnş çözersiniz

Kendi evinizde oturun artık evlisiniz bir eviniz var ekmek dilimden ayrıldı artık evlendikten sonra uzun süre annede kalmayı tatil geçirmeyi anlamıyorum annemin evi olsa da ancak evimde rahat ederim kimsenin lafını sözünü kaldıramam az gidin ki kıymetiniz olsun ağzına geleni söyleyemesinler eşiniz ile sorununuzu annenize anlatmayın evladısınız üzülür bekler içinde tutar vakti gelince önünüze koyar açığınizi kimseye vermeyin naçizane bir tavsiye

Mesela aslında cicek de değil beni hatırlayamamasi uzun zamandır ilgisiz gibi geliyor bana başbasa kalamıyoruz.Mesele unutması mi beni umursamamayı mi bunu görmek istedim.

Mesela aslında cicek de değil beni hatırlayamamasi uzun zamandır ilgisiz gibi geliyor bana başbasa kalamıyoruz.Mesele unutması mi beni umursamamayı mi bunu görmek istedim.
Anneniz bu kadar yanınızda ve sizi sürekli doldururken adam nasıl ilgi göstersin. Bakıcı eve gelmek zorunda değil, siz bakıcıya götürün çocuğu, emin olun hayatınızda ciddi değişim olacak. Anneniz 2 yıldır hep sizinleyse adamın ilgisizliğine başka gerekçe aramanıza gerek yok

İşte bende evimde olmak istiyorum.
Zor da olsa olmak istiyorum .Kocaman insanım.
Ama eşim istemiyor .İçi rahat etmezmiş şehir dışına gidince. Yazları çalışmaları oluyor. .
Sorun eşimin gelip halen beni alamaması işte..
İki yaşında çocukla otobüse binilir ya, neden bu kadar korkuyorsunuz ki, 3 aylık olsa tamam. Gece yolculuğu yaparsınız, otobüslerde artık her koltukta tv var, en kötü telefonunuza çizgi film şarkı indirir oyalarsınız, laftan anlayacak durumda, babaya gidiyoruz deseniz anlar

Bu arada çok geçmiş olsun çalana Allah yedirmesin ve daha fazlasını sağlıkla alın inş
:KK43:Adına üzüldüm .

Hatırlayanlar olacaktır , 7 8 ay önce kapkaca maruz kaldım. Tüm altınlarım , param çalındı.
Bir hafta falan yataktan çıkmadım.
Eşim çiçek göndermiş , üzülme senden kıymetli değil diye sevinmedik değil ama bir çeyrek yollasa daha iyi olurdu 😂

siz 6.30 da evden çıkıyorsunuz
bebeğe anneniz bakıyor yazın siz annenizde kalıyorsunuz
adam düzensiz çalışıyor anladığım kadarıyla....herhalde yaz sezonu uzun saatler filan çalışıyor.

eeee ne zaman başbaşa kalacaksınız ki?
bu düzene çocuk yapıp ne bekliyordunuz ben onu anlamadım?

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Ne kadar kaba ...
İşin içinden sonraki yıldönümünde siz bir çiçek alıp çıkabilirsiniz :ukala:

İlk sene de gönderdi.
Ne kadar kaba ...
Kadınlar günüymüş sevgililer günüymüş bilmem ne günüymüş neden bu kadar kıymetli sizin için kavga etmek için bahane resmen sevgililer gününde çiçek almadıysa ne olcak yani almasın bu kadar önemli mi gerçekten bir çiçek için mi bu sitem ..hicbir özel günü kutlamadım hicbir beklentiye girmedim çiçek getirmedin diyede kocamla kavga etmedim ..

Annenizi susturmak adına eşinizin adına kendinize çiçek gönderebilirdiniz.

Ne çok anlam yüklemişsiniz çiçeğe o da ayrı mesele :olamaz:

Annenizi susturmak adına eşinizin adına kendinize çiçek gönderebilirdiniz.

Ne çok anlam yüklemişsiniz çiçeğe o da ayrı mesele :olamaz:
Mesele cicek değil hatırlanmakdi doğum günümde yanıma geldi ama hatirlamadi .Bir hafta sonra evlilik yildonumuydu gunduz konuşurken bir şey demedi.Ben bir hafta önce kırılmıştım bunda hatırlayarak telafi eder dedim ama hatirlamadi da . Umursanmamak beni yıprattı.Ust uste gelince böyle hissettim

Mesele cicek değil hatırlanmakdi doğum günümde yanıma geldi ama hatirlamadi .Bir hafta sonra evlilik yildonumuydu gunduz konuşurken bir şey demedi.Ben bir hafta önce kırılmıştım bunda hatırlayarak telafi eder dedim ama hatirlamadi da . Umursanmamak beni yıprattı.Ust uste gelince böyle hissettim
Ya o konuda haklısınız ama eşinizi arayıp çiçek istemek saçma geldi bana.
Madem öyle kendiniz sipariş verip annenize gösterseydiniz. Sonra gene kocanızın burnundan fitil fitil getirirdiniz 🤭

Ya o konuda haklısınız ama eşinizi arayıp çiçek istemek saçma geldi bana.
Madem öyle kendiniz sipariş verip annenize gösterseydiniz. Sonra gene kocanızın burnundan fitil fitil getirirdiniz 🤭
Yok yok bu kez ilimli ve anlayışlı geçti o demişti bana hatirlat diye. Normalde tek başına elim yandı diye cicek istemem herhalde. Olaylar zinciri yüzünden böyle oldu.

Back