• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

Anneniz olayı biraz fazla abartıyor bence yaaaa unutması hoş değil ama çok çalışıyormuş bence tolere edilebilir

Kapris kapris kaprislisin sevgilim kapris kapris :) sarkiyi size armağan ediyorum.tek dert buysa açın şarkıyı dinleyin.ama ananizi dinlemeyin yuvanizi yıkar bu gidişle :)

Annenizin davranışı yanlış. Eşinizi size kötülemesi ne işine yarayacak acaba? Sizde de hata var,elalem görsün diye adamdan çiçek mi istenirmiş,ne anlamı var ki? Onun yerine arayıp sormalıydı tabi o ayrı konu. Annenize benden selam,daha evliyken evde yalnız kalamayan kızını bir de fiştekleyip boşatsa komple başına kalsanız daha makbule geçecek sanki,ne değişik kadınmış

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Ne diyim Allah başka dert vermesin...

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Ne kadar kaba ...
Eşiniz sizi önceden ilgiye, çiçeğe, hediyeye alıştırdığı için siz alınmakta, beklemekte haklısınız ama annenize ne oluyor yani ? Sanki onun kocası herşeye çiçek gönderiyor da.iddia ediyorum insanların çok büyük bir çoğunluğu eşinin hastanede işi olursa çiçek gönderilmesi gerektiğini düşünmez bile.hatta saçma bile gelebilir.annenizdeki yüksek beklentiyi anlamlandıramadım.hayırdır yani ? Kendi kocasından ne görmüş ? Eski erkekleri biliyoruz karısının doğumuna bile gelmeyenler varmış yani.kendi yaşayamadıklarını sana mı yaşatmaya çalışıyor yani nedir ?. Hiçbir ilişkide ilk günkü heyecanlar, özenler kalmaz bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.hayatın belli kuralları vardır.çok âşık olduğunuz biriyle bile evlenseniz bir süre sonra alışırsınız.zaten o heyecanla aynı evin içinde yaşayabilmek mümkün değildir.bence siz insan doğasını şımarık kız edasıyla inkâr etmeye kalkıyorsunuz.mızmız kızlar gibi banane banane ben ilk günkü gibi ilişkimi yaşamak istiyorum diyorsunuz. Hayattaki doğal süreçlere karşı durmaya çalışırsanız başarılı olamazsınız.

Anneniz de bi garip. Benim annem de eşimle ilgili gaz verir bazen bana ve şey der sen yine de kocana bir şey deyip yuvanda sıkıntı çıkartma. Ee neden söylüyorsun bunları o zaman bik bik

İlk sene de gönderdi.
Ne kadar kaba ...
Ne öküzler var bir defa bile çiçek almayan ne odunlar var derd etdiyin şeye bak 🤣hiç hayatında evleneli kaç yıl oldu sorsan bilememki 7 mi oldu kaç oldu diyenler var 😀😀😀

Evet .Ben eşimi savunduğum da anlayış gösterdiğimde hatta barışıp konuşsam bile bak kocası kıymetli seni yine kandırdı kıymetli kocası diyor. Tamam anne sen mutlu ol bosanayim dedim.Ama senle yaşamam
Offf o zaman evlendirmeseymiş sizi .😒

İlk sene de gönderdi.
Ne kadar kaba ...
Anneniz ne istiyor boşanmanızı mı? Boşanırsanız evinde sizi suçlamadan, böyle kafanızı yemeden yaşamanıza izin verecek mi? Tek sorun özel günleri hatırlamayı ve kutlamayı çocuk olduktan sonra bırakmasıysa annenizle aranıza mesafe koyun eşiniz yokken de kendi evinizde kalın. Ama eşinizle başka ciddi sorunlarınız da varsa, ki varmış gibi gözüküyor o zaman annenizle konuşun sizi evine kabul edip rahat bırakacaksa boşanırsınız.

Annenizin neden bu kadar ilişkinize müdahale etmesine izin veriyorsunuz anlamadım. Resmen dolduruyor sizi. Yatıştıracağı yerde meseleyi büyütüyor siz de gayet etkisi altında kalıyorsunuz. Böyle giderse ikisi arasında sağlam bir tartışma çıkması yakındır. Bu yüzü annenize veren de sizsiniz. Kendi evinizde kendi bebeğinizle kalabilirsiniz bence, annenizin yanında olmak size iyi gelmiyorsa ki öyle gözüküyor hiç zorlamayın birlikte olmak için.

Evet .Ben eşimi savunduğum da anlayış gösterdiğimde hatta barışıp konuşsam bile bak kocası kıymetli seni yine kandırdı kıymetli kocası diyor. Tamam anne sen mutlu ol bosanayim dedim.Ama senle yaşamam
Eee kıymetli tabi deyin siz de.ki doğru da.mesela benim çok sevgilim oldu, beğenilen de biriyim ama şu yaşıma kadar benimle.ciddi ciddi evlenmek isteyen sadece 2 kişi oldu. Koca tabi ki kıymetli birşey.

Offf o zaman evlendirmeseymiş sizi .😒
Olup bilemiyor
Kocaman adammis daha arabasını yinelememis.Kuxuk evde kirada oturuyormuşuz.Iki maaşla neden bir şey yapamıyorsunuz.
En son bana sen öğretmen olmasaydın senin yüzüne bakmazdı
Bunun anlamı gayet açık.Nasil bu kadar acımasız
Biz gayet severek evlendik.
Anneme göre ben safım beni kandırıyor
Yani ben yazları evimde olmak istiyorum.Eşimde yalnız bırakmak istemiyor.Ara ara eve geliyor aslında. Annem bunun içinde bak çocukla seni istemiyor.Kafasini dinliyor seni başından atıyor.
Kendimi öldüresim geliyor. Kendimi berbat hissediyorum.

Back