Benim ailem sehirdisinda ama gelip giderler siklikla saolsunlar çok samimi değil kalplerini de kirmaz kizimla olan ilişkilerini kiskaniyorum bizimkilerle neden böyle olmuyor diye demişti. Kotu davranmaz.Anlaşıldı esin senin onlarla yeniden görüşmeye başlamani istiyor.aslinda son bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum eşine soyle ailesine ,x i ikna ettim sizinle yeniden bir aile gibi olalım görüşelim diye lütfen eski şeyler yeniden yaşanmasına desin siz de bunun üzerine onlara gidin.gorusmeler başlasın.eger düzgün giderse çok güzel ama yine yanlışlar yaparlarsa eskiye dönersin.artik esin de sana ısrar edemez.bunu da açıkça soyle önceden ,yine sorunlar olmayacaksa kabul ,olursa bu sefer asla denemem bir daha de.insallah düzelir de esin de rahat eder.aile içi ilişkilerin düzgün olması herkese huzur verir.keske kuslukler olmasın.ama çözüm bulunamıyorsa da yapacak birşey olmaz.esin senin ailenle görüşüyor mu peki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim depresyonda, ben çaresiz..
- Konu Sahibi immoral
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
şu hareketin üzerine her bayram gitmişsin öpüp başlarına koysunlar,eşinde acitasyon yapıyor bencekayinpederim 40i bike cikmamis bebek kucagimda ağlarken üstüme yürüyüp bir suru şey söyledi
kk da bu kadar konu okudum hiçbir erkek bu kadar takıp üzülmez vicdanına oynuyor
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
1. Adam akilli bir süper cinnet
2. Evin kilidi degiştirmek
Gitsin anasinin babasinin dizinin dibinde otursun.
Azcik muşmula suratini onlar ceksin.
Yavrusunun yuvasini düşünmeyen ana babaya benim saygi seviyem genelde 0 oluyor.
Onlarda anlasinlar yapdiklari haraketin sirf ogulcuklarina batdigini
2. Evin kilidi degiştirmek
Gitsin anasinin babasinin dizinin dibinde otursun.
Azcik muşmula suratini onlar ceksin.
Yavrusunun yuvasini düşünmeyen ana babaya benim saygi seviyem genelde 0 oluyor.
Onlarda anlasinlar yapdiklari haraketin sirf ogulcuklarina batdigini
- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.962
- 498
sizde yineleyin isteğiniziEskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..
yüzleşilsin herkes eteğindeki taşları döksün sorunlar halledilsin
gerektiği kadar görüşelim diyin
ailesi yemiyor tabi sizle yüzleşmeyi
Valla yaBence eşin depresyonda falan değil surat yaparak hadi gönlün olsun tamam barisalim demeniz için bilerek yapiyor bana göre
Zaten görüşüyomuşsun o kadar yeter hergün görüşmek zorunda değilsiniz
Adamın karısına eziyet ederlerken depresyona girmemiş beyfendi bardak taşınca eskisi gibi olmayacak diye depresyonu tutmuş
Ne hassasiyet ne hassasiyet
Eskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..
siz de hiç suç yok bence..
elinizden geleni yapmışsınız. ailesine söylesin onlara surat yapsın, eşime iyi davranın desin sonuçta sen gitmişsin, fazlasıyla fedakarlık yapmışsın.
eşiniz psikiyatra gitsin, depresyondaysa gerçekten dr. şart.
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Sen niye mecbur gidiyorsun,
Ah pardon şu saçma gelenekler yüzünden değil mi?
Nerede ne kadar gelenek görenek varsa karşıyım ve hiçbirini uygulamıyorum
+1
ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus.
Sen onun ailesinden birinin üzerine yürüseydin emin ol eşin zorla da kavgayla da olsa özür diletirdi. Madem eskisi gibi olmak istiyorsa senden özür dilesin ailesi ve bir daha seni kırmayacaklarina söz versinler o zaman değil mi? Eşin de seni asla ezdirmeyegine söz versin ve uygulasin sorun kalmaz. Ama bunu yaparlar mi sanmam. O zaman sen de onun psikolojisini falan düşünme. Once esini ve çocuğunu düşünmeyi ogrensin bi zahmet
- 11 Ocak 2017
- 157
- 76
- 18
- 37
- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
Esinin ailesiyle yakinlasirsaniz aile iliskinizinin su ankinden daha iyi olacagini zannetmiyorum. Kapanan yarayi tekrar desmis olursunuz. Hic girme bence o toplara. Esin diretirse de hepsi benden ozur dilerse affederim de. Torun torba sahip olup yalan soyleyen, lohusanin ustune yuruyen insanlardan hcbir fayda gelmez ne sana ne de dunyaya.
- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
Eşin, ailesi lohusa kadının üzerine yürürken depresyona girmedi de şimdi mi giriyor? Lohusalığı kabusa dönen,kötü muameleye maruz kalan sen,depresyona giren eşin . İlginç.
Temiz bir cinnet herşeyi çözer de sen bunu yapabilir misin bilmiyorum:))ben olsam eşimi sıkı bir silkeler eskiye çok özlem duyuyorsan git annenin evine der postayı koyardım.
Gitsin sık sık onu tutan mı var.
Hiç üzülme boş ver
Temiz bir cinnet herşeyi çözer de sen bunu yapabilir misin bilmiyorum:))ben olsam eşimi sıkı bir silkeler eskiye çok özlem duyuyorsan git annenin evine der postayı koyardım.
Gitsin sık sık onu tutan mı var.
Hiç üzülme boş ver