bence de ! buradan depresyona girecek kişi konu sahibieşin depresyondan çıkıversin bi zahmet. lohusa kadının üzerine yürüyen adamın ayağına gidecek halin yok senin. oh ne ala ya.
Eskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..
o zaman eşinizi de babasının yanına gönderin evliliğimizi gözden geçirmek istiyorum her akşam evde suratsız bir adamla ömür geçiremem hadi güle güle deyin belki depresyondan çıkar bu ne be,hem lohusanın üstüne babanı yürüt hem hiçbir şey olmamış gibi davran de o sizin babanız değil bunu unutmasınEskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..
Anlaşıldı esin senin onlarla yeniden görüşmeye başlamani istiyor.aslinda son bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum eşine soyle ailesine ,x i ikna ettim sizinle yeniden bir aile gibi olalım görüşelim diye lütfen eski şeyler yeniden yaşanmasına desin siz de bunun üzerine onlara gidin.gorusmeler başlasın.eger düzgün giderse çok güzel ama yine yanlışlar yaparlarsa eskiye dönersin.artik esin de sana ısrar edemez.bunu da açıkça soyle önceden ,yine sorunlar olmayacaksa kabul ,olursa bu sefer asla denemem bir daha de.insallah düzelir de esin de rahat eder.aile içi ilişkilerin düzgün olması herkese huzur verir.keske kuslukler olmasın.ama çözüm bulunamıyorsa da yapacak birşey olmaz.esin senin ailenle görüşüyor mu pekiEskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..
bide gitmişşsinz ama sizi yok saymışlar bırakın allahaşkına ya onlarn peşinde mi koşacaksnz..Ben görüşmesini söylüyorum ama o Bizsiz gitmek istemiyormus ben de haftada bir iki uç saat gidelim dedim bi kez gittik yine biz yokmuşuz gibi herkes çocukla ilgilendi geldik eve sonrasında yine arayip sormadilar.. Gerçekten elimden geleni fazlasıyla yaptim ama içinden cikilmaz bi durum. Sürekli surati yerlerde hiçbirşey sormadan geyik yapmaya calisiyorum olmuyor anlat rahatlarsin diyorum olmuyor bilgisayar TV telefon üçlüsünde hayat gecioriyo kizim da etrafında dört döner babaya düşkündür nasil dayaniyor bilmem cocugumla ilgilenmedigim her dakikayi ona ihanet sayiyorum ben bitsin istemiyorsan zorlamayalim dediğimde de olaylar cikiyor düzelmesini bekledim akisina birakip o da olmuyor. İki ucu b.klu değil değneğin tutulacak yeri kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?