• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim depresyonda, ben çaresiz..

immoral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
4
1
86
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum kadinlar kulubunu ve yardimi iza ihtiyacim var. Uzunca biraz ama lütfen okuyup fikrinizi paylasin:(

Esimle 6 senelik flortten sonra evlendik ve yaklaşık 2 sene sonra yani geçtiğimiz sene allah bize dünyalar güzeli bir evlat nasip etti. Hamileligimden başlayarak kaynanamin her turlu laf sokma tacizine disimi siktim ki yazsam sadece son 3 ay bile roman olur. Her neyse çocuk olduktan sonra bu kez kaynanam kayinpederim ve goruncelerimin bilmislikleriyle uğraşmak zorunda kaldik ve yine disimizi siktik(gorumcelerim bekar). Kaynanam misafirlerle gelip gitti ama misafirlerin yaninda benim yaptigim ikramlari bile kendi yapmis gibi anlatti. Kizim 2 günlükken daha bütün misafirleri benim odamda agirladi vs vs. Esas olay bi aksam yine toplanip geldiler çocuğum ağlarken bi taraftan bana bakamadin sen vs gibi laflar ettiklerinde veb de dayanamadim ve yanimizda bile olmadiklarini benim ne kadar ilgilendigimi bilmediklerini bagirarak söyledim bunun üstüne kayinpederim 40i bike cikmamis bebek kucagimda ağlarken üstüme yürüyüp bir suru şey söyledi ve cikti gitti bi daha gelmeyeceğini söyleyerek. Daha sonra biz de sağolsun esim israr etmedi gitmemiz için ve bayramlar haricinde gorusmedik. Sonra eşimin cani sikkin olunca konuşup halledelim biz bi aileyiz boyle olmasin herkes döksun eteğindeki taslari dedim esim sicak vakti ama ailesi yanasmadi. Onlar hicbisi olmamis gibi davranmak istiyorlar. Yani bir bucuk senedir gorusmuyoruz ama esim bu konuyu çok kafasina takiyo eskisi gibi olmayacak diye uzuluyo kendini kapatiyo kizimla da benimle de ilgilenmiyo ailesinin umrumda değil herkes kendi dünyasında
Çok toparlayamadim ama boyle . şimdi ben kendi gururuna yediremiyorum herşeyi sineye çekmeyi güçlü bi insan olmasam şuan ben depresyonda olurdum ve kizimla da ilgileenemezdim onlar da adim atmadikca içimden gelmiyor gidip gelmek. Bayramlarda gittiğimizde herkes bana surat yapip kizimla ilgili herşeyi sanki o ilgileniyormus gibi eşime soruyor benimle konuşmamak icin vs vs ...
Ne yapılabilir bilmiyorum bi kapana kisildim sanki yardim edin fikir verin akil verin bana lütfen
Uzun oldu ama çok igtiyacim var birilerinden bir şeyler duymaya...

Sen niye mecbur gidiyorsun,
Ah pardon şu saçma gelenekler yüzünden değil mi?
Nerede ne kadar gelenek görenek varsa karşıyım ve hiçbirini uygulamıyorum.
Daha doğrusu yanında mutlu olamadığım ,bir de üstüne huzursuz olduğum kimseyle görüşmüyorum.Kendi ailem dahil.
Eşin de ne bebekmiş allasen gitsin anasının dizine tekrar.Depresyona girecek kadar abartılacak bir durum yok.Büyümediyse evlenmeseymiş,onun ailesi sensin artık.
Sen elinden geleni yapmışsın onlar yanaşmamış.
Bayramlarda illa gidecem diyorsan kapat kulaklarını ne diyorlarsa he de geç.durumu değiştiremediğini söylüyorsun zaten
Biraz güçlü olsun artık şu kadınlar,höt demeyi de bilsin.

Canım gönlü alınması gereken senken üstüne düşeni yapmışsın. Teklifm hala geçerli bu psikolojiden çıkınca haber ver de çekil. Yalvaracak mısın bi de yapmadıkları terbiyesizlik kalmamış.

Ben bu erkekleri de anlamıyorum arkadaş, en arka çıkanı ailesine ezdirmeyeni budur işte. O da illa çıkar triplenir bir gün.

Esin en basindan kendi ailesinin dengesizliklerine bizzat kendisi dur deseydi, seni son anda patlamak zorunda birakmasaydi bunlar olmazdi. Bilsin...

Onlar aile canım öyle böyle düzelir araları
Sana surat vs yaparlarsa umursama ya da bozulduğunu belli etme
Bebeğini düşün kendini üzme
En önemlisi eşine onların değimiyle bıt bıt yapma.evindeki huzuru koru arttır.siz de ailesiniz artık kapa kapını

Eşiniz sizi bezdirmek için yapiyo gibi üzülen taraf sizsiniz siz depresyona girmezken hemde lohusayekn de olmuş olanlar esinizmi girmiş tuhaf baştan ailesine tavrını koysaydi ortayı bulsaydı kendi gitsin gorussun sizde ona karışmayın ama hiç bişey olmamış gibi giderseniz yapılanlar yapacaklarının yanında az bile kalmış olacak demedi demeyin karşı taraf pişman olsa oğlumuz torununuz için der haklı bile olsa alttan alırdı ama hem suçlular hemde guclu

eşin depresyondan çıkıversin bi zahmet. lohusa kadının üzerine yürüyen adamın ayağına gidecek halin yok senin. oh ne ala ya.
bence de ! buradan depresyona girecek kişi konu sahibi
çocugumu düşündüğüm için güçlü durdum diyor , sahi bu çocuk sadece kadının mı , koca istediği zaman depresyona girebiliyor mu ?
bayramlarda gidiyormuş işte daha ne yapsın ne var depresyona girecek!

İyi de eşin barışacaksa barışsın

Sen de Bayram'da gidiyormuşsun daha ne Olacak ki

Eşin bunun içinde neden depresyonda olsun anası babası orda göbeğiniz bir kesilmedi

Sizi pişman hissettirmeye çalışıyor gibi özür dileyin diyecek

Yalnız siz onlarla barışsanız da eşinize sihirli değnek deyip birden ilgili olmayacak

Eskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..

Benim fikrim esinizle sert bir dille bagirip cagirmadan konusmaniz ya depresyondan cikip sizinle ilgilenecek yada depresyon ruhuyla beraber ailesine gitsin ancak ozaman duzelir

Eskiden siklikla görüşen arazi çok iyi insanlardik. Bilhassa kayinpederim babam kadar kiymetliydi gözümde. Simdi esim ayni yakjnlik olsun istiyor. Ben ona hep görüşmek isterse sorun cikarmayacagimi söyledim ama o biz olmadan gitmek istemiyormus. Eskisi gibi olmak istiyormuş. Bunu da çok kafasina takiyormus. Ben de kati olmaya calusiyorum ama her aksam evde bi surat yabancı gibi oturmasina tahammulum yok..

O yavaş yavaş görüşme sıklığını artırsın

Belki onlar da bir adım atar siz de barışırsınız vs vs

Ama eşiniz bunu evde surat asarak sağlayamaz yani sağlamamalı

Surat asmasın diye barışılmaz ki

Yapmanız gerekeni fazlasıyla yapmışsınız zaten..
Eşinizin kendi keyfi bilir bundan sonrasını..
Kendi verdiği tavizlere bir yerde dur diceginizi biliyordur herhalde..
BoşverIn bırakın bunalımdan bunalım beğensin..

o zaman eşinizi de babasının yanına gönderin evliliğimizi gözden geçirmek istiyorum her akşam evde suratsız bir adamla ömür geçiremem hadi güle güle deyin belki depresyondan çıkar bu ne be,hem lohusanın üstüne babanı yürüt hem hiçbir şey olmamış gibi davran de o sizin babanız değil bunu unutmasın

Gitse o taraf suratina bakmiyor kotu bi durum. Gitmese esi uzuntuden dahada cok bunalima girecek oda kotu bi durum. Ne tarafindan bakarsan bak iki ucu b...klu degnek demek geliyor icinden afedersiniz.
Tek care dua edinde onlarin kalbi yumusasin ara duzelsin. Inanin tek cozum bu yoksa bu boyle gitmez.

Bence eşin depresyonda falan değil surat yaparak hadi gönlün olsun tamam barisalim demeniz için bilerek yapiyor bana göre

Zaten görüşüyomuşsun o kadar yeter hergün görüşmek zorunda değilsiniz

eşiniz su anda bayramlar harici görüşüyor mu
eşiniz bırakın görüşecekse görüşşün ama siz kendinizi neden zorluyorsunuz ki
elinizden geleni yapmıssnz zaten zorlamayın lütfen. onlar utansın yapılanlardan
bu konumda siz haklsınz eşiniz sanrm depresyon ayagına sizi isteği kıvama getirmek istiyor
onları düşünmemeye calışın bol bol kızınızla vkait geçirin eşiniz size tavır felan yapıyor mu
bırakın yapsn konuşmasn o sizi pes ettrmeye calışıyor gibi geldi sanki bana.

Anlaşıldı esin senin onlarla yeniden görüşmeye başlamani istiyor.aslinda son bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum eşine soyle ailesine ,x i ikna ettim sizinle yeniden bir aile gibi olalım görüşelim diye lütfen eski şeyler yeniden yaşanmasına desin siz de bunun üzerine onlara gidin.gorusmeler başlasın.eger düzgün giderse çok güzel ama yine yanlışlar yaparlarsa eskiye dönersin.artik esin de sana ısrar edemez.bunu da açıkça soyle önceden ,yine sorunlar olmayacaksa kabul ,olursa bu sefer asla denemem bir daha de.insallah düzelir de esin de rahat eder.aile içi ilişkilerin düzgün olması herkese huzur verir.keske kuslukler olmasın.ama çözüm bulunamıyorsa da yapacak birşey olmaz.esin senin ailenle görüşüyor mu peki

Ben görüşmesini söylüyorum ama o Bizsiz gitmek istemiyormus ben de haftada bir iki uç saat gidelim dedim bi kez gittik yine biz yokmuşuz gibi herkes çocukla ilgilendi geldik eve sonrasında yine arayip sormadilar.. Gerçekten elimden geleni fazlasıyla yaptim ama içinden cikilmaz bi durum. Sürekli surati yerlerde hiçbirşey sormadan geyik yapmaya calisiyorum olmuyor anlat rahatlarsin diyorum olmuyor bilgisayar TV telefon üçlüsünde hayat gecioriyo kizim da etrafında dört döner babaya düşkündür nasil dayaniyor bilmem cocugumla ilgilenmedigim her dakikayi ona ihanet sayiyorum ben bitsin istemiyorsan zorlamayalim dediğimde de olaylar cikiyor düzelmesini bekledim akisina birakip o da olmuyor. İki ucu b.klu değil değneğin tutulacak yeri kalmadi...

Ben görüşmesini söylüyorum ama o Bizsiz gitmek istemiyormus ben de haftada bir iki uç saat gidelim dedim bi kez gittik yine biz yokmuşuz gibi herkes çocukla ilgilendi geldik eve sonrasında yine arayip sormadilar.. Gerçekten elimden geleni fazlasıyla yaptim ama içinden cikilmaz bi durum. Sürekli surati yerlerde hiçbirşey sormadan geyik yapmaya calisiyorum olmuyor anlat rahatlarsin diyorum olmuyor bilgisayar TV telefon üçlüsünde hayat gecioriyo kizim da etrafında dört döner babaya düşkündür nasil dayaniyor bilmem cocugumla ilgilenmedigim her dakikayi ona ihanet sayiyorum ben bitsin istemiyorsan zorlamayalim dediğimde de olaylar cikiyor düzelmesini bekledim akisina birakip o da olmuyor. İki ucu b.klu değil değneğin tutulacak yeri kalmadi...
bide gitmişşsinz ama sizi yok saymışlar bırakın allahaşkına ya onlarn peşinde mi koşacaksnz..
eşiniz zaten baba olsaydı.. kızınada ölye ilgilenmemezli kyapmazdı ailesi yüzünden .!!
sizin eşiinzle ciddi ciddi konuşması lazm..
siz hergün onun suratını cekmek zorunda değilsnz onu neşelendirmek zorndada değilsnz
onun suratı yerlerdeyse sizinde surat yerlerde olsn o konuşmuyorsa sizde konuşmayn bırakın ne hali varsa görsün sizle zaman geçirmek yerine tv tablet vs ugraşıorsa sizde muhattap olmayın aklı sıra sizi kıvama getirecek kusura bakmasn vla
siz herşeyi yapmsnzz zaten
ben sizin yernzde olsam resti cekerdm aahaa ananda orda babanda orda bende burdaym düzeliyorsan düzel düzelmiyorsan güle güle ananın yanına derdim.. hiç gelemem böyle şeye k izaten benzer olayı bende yaşadım. resti cektim agzını acamıyor şimdi.

Back
X