Eşim delirdi

Günahımı aldığını bilmesi için anlatmaya çalıştım ama hata etmişim. Haklısınız, ilk söylediğinde tepkimi sert koymalıydım. Gerçi çok da yumuşak yaklaşmadım ama yeterli olmadı demek ki.

Başka bir hayat istiyorsa zorla tutmayacağımı biliyor. Ayrılmak istiyorsa hiç öyle ağlayıp zırlamam, istediği yere gidebilir. Benim şirazemi kaydıran, varsa böyle bir istek, bana iftira atarak yapmaya çalışması.

Zaten mantik, vicdan ve hassasiyet olsa boyle davranir miydi? Esiniz kendince icini rahatlatiyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Psikolojisi bozulmuş. Söyleneni değilde. Alt yazıları okumaya çalışıyor. Kendi kendine kuruyor ve kendini dolduruyor gibi.

iki ihtimal var,
-ya eşinizde şizofreni var
-ya da kendisinin bir takım planları var içinde sizin olmadıgınız.
yerinizde olsam onun kuyruguna ben dolanırdım,anlat bakalım senin derdin ne,birdenbire nerden cıktı bu numaralar?benim de şüphelerim vardı ama bugünler de yavaş yavaş bazı parçalar yerine oturdu..şimdi anlamaya başlıyorum vs. diye üstü kapalı imalarda bulunup içine bir korku salardım.

Teşekkürler. Ayşe'yle görüşme ihtimalleri yok dediğim gibi. Paranoyaklık yaptığının kendisi de farkında ancak engel olamıyor. Doktora gidelim dediğimde kesinlikle karşı çıkıyor. Nereye kadar gider bu şekilde bilemiyorum.

Benim eşim de biz nişanlıyken durduk yere benim geçmişimi sorgulamaya başladı. Daha önce cinsel olarak biriyle birlikte olduğumu, olmamasının imkansız olduğunuz vs.. söylemeye başladı. Ve bunu sadece üniversiteyi dışarıda okuduğum için düşünmüştü. 2 tane kız kardeşi var, ikisi de bulundukları şehirdeki üniv. yi bitirdi. Ben başlarda durumu anlatmaya çalıştım. Daha önce böyle bişey olmadı. Ben üniv. de şöyle şöyle bi yaşam sürdüm. Bunları bunları yaptım. Neyse eskileri tek tek anlat dedi, anlattım. Neler yaptınız, nasıl insanlardı dedi anlattım. Ben anlattıkça daha da yüzsüzleşti. Daha çok sormaya başladı. Sonra ben patladımbi gün ''Yeter be, senin kuruntularınla mı uğraşıcam ben! Hastasın sen, git bi doktora görün.'' diye çıkıştım. Gerçekten de gitmiş. Bana sonradan söyledi. Doktor demiş ki bu senin için bu kadar önemli mi, önemli olan senin onunla evlenmek isteyip istememen. Onu seviyo musun, birlikte yaşayabileceğinizi düşünüo musun falan demiş. Doktor önerileri bizim Türk toplumuna göre fazla Avrupai oluyo. Sonuç, boşa harcanan 200 TL'lik bi seans! Onu ikna etmeyen ama en azından bu gereksiz soruları kafasından atmasını sağlayan şeyse benim bıkıp sıkılarak sert çıkışmam olmuştu. Normalde çok yumuşak başlı bi insanım, zıvanadan çıktığımı görünce ağır atın çiftesi pek olur diye düşünüp daha fazla sinirlendirmemeye çalıştı. :)

Back