Eşim delirdi

Siz onu aldattığınızı ve bunu örtbas etmek için Ayşeyle arkadaşlığınızı bitirdiğinizi sanıyorsa gitsin ona sorsun ozaman, Allah Allah
Gerçi eşinize de kızamıyorum,siz suçsuzsunuz ama yine de bir şekilde güvensizliğe kapılmış. Zor bir durum

Muhtemelen bu şekilde düşünüyor fakat sıkıntı şu noktada başlıyor. Biz epey uzun süredir beraber olan insanlarız ve bu süreçte çevremi çok çok iyi öğrendi. Ki arkadaşlarımla çeşitli sebeplerden dolayı görüşemiyorum; kimi farklı şehirde, kimi yurt dışında. Bu sebeple odak noktası tamamen Ayşe'ye kaymış durumda; ancak ben Ayşe'yi de en son 2~2,5 sene önce gördüm. Yani biz daha evlenmemiştik, evlilik kararı bile vermemiştik. Anlayamadığım, madem bu şekilde şüpheleri vardı, neden evlendikten sonraya bıraktı. Neticede yeni olmuş olaylar değil. Cidden kafam allak bullak.

demek ki içinde kalmış ayşe takıntısı
deseydin ya sen tatilde kızlara laf ediyordun bende
senden mi şüpheleniyim
kişi kendinden bilir işi demek ki sende var öyle bişey
bana çamur atıyorsun gibi..

hanımlar merhaba;

kafam allak bullak, dengem alt üst oldu, lütfen birazdan anlatacaklarım için bana akıl verin, yol gösterin. Biraz uzun olabilir, şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.

önce bir özet geçeyim; eşimle 2004'ün son aylarına doğru üniversitede tanıştık (arkadaş vasıtasıyla), 2013 haziran ayında da evlendik. Her çiftin yaşadığı büyüklü küçüklü kavgaları biz de yaşadık, yaşıyoruz; ancak şu son iki gündür adam beni canımdan bezdirdi, ilallah dedirtti ve ben nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilemiyorum.

Benim üniversiteden adına ayşe diyeceğim çok yakın bir arkadaşım vardı. Kendisi okul bittikten kısa bir süre sonra evlendi; ancak evlendikten kısa bir süre sonra da evli bir insana uygun olmayan davranışlarda bulunmaya başladı. çalıştığı yerlerdeki çocuklara kafayı takıyor, eşinden gizli gizli onlarla görüşüyor, yok ben bu çocuğa aşık oldum demeler, buluşmalarına beni de dahil etmeye çalışıyor ben gitmiyorum vs. Ben de bundan ciddi anlamda rahatsızlık duydum ve kendisiyle ilişkimi kestim. Eşime de bunu aynen bu şekilde anlattım, ki kendisi ayşe'den pek hoşlanmazdı zaten.

Geçenlerde bir şekilde bu ayşe'nin konusu açıldı, eşim sordu, sen bunla niye görüşmüyosun diye, ellinci defa. Biraz oflayıp pufladıktan sonra anlattım tekrar ama dedim e yeter yani kaçıncı kez anlatıyorum. Demesin mi,

"sen kesin ben askerdeyken beni aldattın, bu da ortaya çıkmasın diye ayşe'yle ilişkini kestin."

(askerdeyken cep telefonu yanındaydı, ben cevapsız bırakırdım, görünce müsait olursa arardı. Bir tartışma yaşadık da bir gün boyunca kendisine ulaşamadım, çıldırdım. Ben de sinirden ertesi gün aynısını kendisine yaptım, telefonlarına çıkmadım, o gün de ayşe ile görüşmüştük)

eee sen iyice saçmaladın artık ama dedim, kaç senedir beraberiz o tıynette bir insan olmadığımı hala anlamadıysan sana yazıklar olsun dedim falan neyse konu orda öylece kaldı.

Bu konuşma olduğunda tatildeydik biz, geçen pazar tatilden döndük, herşey güllük gülistan. Pazartesi günü adama bir şeyler oldu, telefonda soğuk konuşuyor falan, belli var bir şeyi. Hayırdır dedim, eve gelince konuşuruz dedi. Işte dananın kuyruğu o gün koptu. Eve gittim, dedim hayırdır ne oldu? Sana bir şeyler soracağım ama soruyla karşılık vermeyeceksin, amacım kavga etmek değil dedi. Buyur sor dedim.

"sen bu ayşe'yle neden görüşmüyorsun?"

aaaa ama yeter artık dedim ya yeter yani, elli defa anlattım sana bunu daha ne anlatayım be adam? Işte efendim ben kesin ondan bir şey saklıyormuşum, kesin askerdeyken onu aldatmışım, başkalarıyla görüşmüşüm, çünkü bi kere bi yerde oturuyormuşuz da bi çocuk gelmiş yippiyayoo merhaba bizi ayşe tanıştırdı demiş, ayşe buluşmalarına beni çağırdığında hiç gitmemiş miyim, hiç erkekler olmamış mı oralarda, işte tatilde de orada çalışan çocuklardan biri bardak kırınca nazar değdirdik çocuğa demişim de çocukta gözüm varmış falan gibi bir sürü saçmalık sıraladı durdu.

Epey şiddetli kavga ettik. Velhasılı, o askerdeyken kendisini aldattığımı düşünüyor. Sadece askerde değil, diğer zamanlarda da aldattığımı düşünüyor. çeşitli sorular geliyormuş aklına ve ben bunlara cevap veremiyormuşum. Sorular da, "sen beni aldattın değil mi? Bak doğru söyle valla affedeceğim. Kesin benden başkalarıyla görüştün değil mi?"

en sevdiklerimin üstüne yeminler ediyorum, inanıyorum diyor ama inanmıyor. Psikolojim iyi değil ayrılalım bitsin diyor, sonra ben seni çok seviyorum inanıyorum sana demeye başlıyor, dengesizleşti. Aile terapistine gidelim bu böyle olmaz, hem kendini hem beni huzursuz ediyorsun dediğimde de amerikan ailesi miyiz biz diye cevap veriyor. Kafasında kendince senaryolar yazıp bunlara inanmış ve ben ne dersem diyeyim ikna olmuyor.

Bana güvenmiyordun da madem aklın neredeydi, neden evlendin diyorum. Parçaları yavaş yavaş birleştirince çıkıyormuş bunlar ortaya, ne parçasıysa. Tetikleyen de benim tatildeki çocuğa göz koymammış(!). Kendisi elalemin kadınlarının silikonlarını, popolarını bana gösterirken problem yok, ben çocuğa nazar değdirdik dediğim için gözü dışarıda oluyorum.

Kimseye anlatamıyorum, iki gündür ağlamaktan helak oldum, ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum, lütfen bana bir akıl verin, yol gösterin.

sizi namuzsuzlukla suclayan bir adam var..lütfen tavrınızı daha net bir şekilde koyunuz bu saatten sonra..mesela şu şekilde; 1-2 gün ayrı kalın annenizin yanına gidin vs olayı çokta büyütmeden ama.. Terbiyesizlik bu yaptığı zedeliyor evlilğinizi evlilk namus için kurulur sizin namusunuza laf atıyor evliliğinizi zedeliyor güvenmiyorsa kapı oarada..alnım açık benim deyin..yoksa başınıza çıkar bu böyle daha :41::41::41::41:

Hanımlar merhaba;

Kafam allak bullak, dengem alt üst oldu, lütfen birazdan anlatacaklarım için bana akıl verin, yol gösterin. Biraz uzun olabilir, şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.

Önce bir özet geçeyim; eşimle 2004'ün son aylarına doğru üniversitede tanıştık (arkadaş vasıtasıyla), 2013 haziran ayında da evlendik. Her çiftin yaşadığı büyüklü küçüklü kavgaları biz de yaşadık, yaşıyoruz; ancak şu son iki gündür adam beni canımdan bezdirdi, ilallah dedirtti ve ben nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilemiyorum.

Benim üniversiteden adına Ayşe diyeceğim çok yakın bir arkadaşım vardı. Kendisi okul bittikten kısa bir süre sonra evlendi; ancak evlendikten kısa bir süre sonra da evli bir insana uygun olmayan davranışlarda bulunmaya başladı. Çalıştığı yerlerdeki çocuklara kafayı takıyor, eşinden gizli gizli onlarla görüşüyor, yok ben bu çocuğa aşık oldum demeler, buluşmalarına beni de dahil etmeye çalışıyor ben gitmiyorum vs. Ben de bundan ciddi anlamda rahatsızlık duydum ve kendisiyle ilişkimi kestim. Eşime de bunu aynen bu şekilde anlattım, ki kendisi Ayşe'den pek hoşlanmazdı zaten.

Geçenlerde bir şekilde bu Ayşe'nin konusu açıldı, eşim sordu, sen bunla niye görüşmüyosun diye, ellinci defa. Biraz oflayıp pufladıktan sonra anlattım tekrar ama dedim e yeter yani kaçıncı kez anlatıyorum. Demesin mi,

"Sen kesin ben askerdeyken beni aldattın, bu da ortaya çıkmasın diye Ayşe'yle ilişkini kestin."

(Askerdeyken cep telefonu yanındaydı, ben cevapsız bırakırdım, görünce müsait olursa arardı. Bir tartışma yaşadık da bir gün boyunca kendisine ulaşamadım, çıldırdım. Ben de sinirden ertesi gün aynısını kendisine yaptım, telefonlarına çıkmadım, o gün de Ayşe ile görüşmüştük)

Eee sen iyice saçmaladın artık ama dedim, kaç senedir beraberiz o tıynette bir insan olmadığımı hala anlamadıysan sana yazıklar olsun dedim falan neyse konu orda öylece kaldı.

Bu konuşma olduğunda tatildeydik biz, geçen pazar tatilden döndük, herşey güllük gülistan. Pazartesi günü adama bir şeyler oldu, telefonda soğuk konuşuyor falan, belli var bir şeyi. Hayırdır dedim, eve gelince konuşuruz dedi. İşte dananın kuyruğu o gün koptu. Eve gittim, dedim hayırdır ne oldu? Sana bir şeyler soracağım ama soruyla karşılık vermeyeceksin, amacım kavga etmek değil dedi. Buyur sor dedim.

"Sen bu Ayşe'yle neden görüşmüyorsun?"

Aaaa ama yeter artık dedim ya yeter yani, elli defa anlattım sana bunu daha ne anlatayım be adam? İşte efendim ben kesin ondan bir şey saklıyormuşum, kesin askerdeyken onu aldatmışım, başkalarıyla görüşmüşüm, çünkü bi kere bi yerde oturuyormuşuz da bi çocuk gelmiş yippiyayoo merhaba bizi Ayşe tanıştırdı demiş, Ayşe buluşmalarına beni çağırdığında hiç gitmemiş miyim, hiç erkekler olmamış mı oralarda, işte tatilde de orada çalışan çocuklardan biri bardak kırınca nazar değdirdik çocuğa demişim de çocukta gözüm varmış falan gibi bir sürü saçmalık sıraladı durdu.

Epey şiddetli kavga ettik. Velhasılı, o askerdeyken kendisini aldattığımı düşünüyor. Sadece askerde değil, diğer zamanlarda da aldattığımı düşünüyor. Çeşitli sorular geliyormuş aklına ve ben bunlara cevap veremiyormuşum. Sorular da, "Sen beni aldattın değil mi? Bak doğru söyle valla affedeceğim. Kesin benden başkalarıyla görüştün değil mi?"

En sevdiklerimin üstüne yeminler ediyorum, inanıyorum diyor ama inanmıyor. Psikolojim iyi değil ayrılalım bitsin diyor, sonra ben seni çok seviyorum inanıyorum sana demeye başlıyor, dengesizleşti. Aile terapistine gidelim bu böyle olmaz, hem kendini hem beni huzursuz ediyorsun dediğimde de Amerikan ailesi miyiz biz diye cevap veriyor. Kafasında kendince senaryolar yazıp bunlara inanmış ve ben ne dersem diyeyim ikna olmuyor.

Bana güvenmiyordun da madem aklın neredeydi, neden evlendin diyorum. Parçaları yavaş yavaş birleştirince çıkıyormuş bunlar ortaya, ne parçasıysa. Tetikleyen de benim tatildeki çocuğa göz koymammış(!). Kendisi elalemin kadınlarının silikonlarını, popolarını bana gösterirken problem yok, ben çocuğa nazar değdirdik dediğim için gözü dışarıda oluyorum.

Kimseye anlatamıyorum, iki gündür ağlamaktan helak oldum, ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum, lütfen bana bir akıl verin, yol gösterin.

Eşinin çok canı sıkılıyor anlaşılan kavga çıkarıp huzursuzluk çıkarmak istemiş :47: durduk yere düzgün giden evliliğinizin huzurunu bozmaya çalışıyor :41:

eşiniz sizi aldatıyor veya aldatmayı düşünüyor olabilir. zaten o da beni kesin aldatmıştır diye kendini rahatlatmaya çalışıyordur.

Yaa hemen olmadı hoop boşansin dimi hemen yıkın yuvayi bi akil ver bi öneri sun kadin ugrasiyo cirpiniyo hemen sil diosunuz yuva kolay kurulmuyo asilmayaçkta bi problem dgl bu neler yasiyo insanlarda asiliyo gercekligi bile yoksa zaman aşar onu yapici olun

Buyrun siz yapici oluverin konuya yorum yapmak yerine gelip benim cevabima yorum yapmaniza ne gerek var????

ayrica bosan dedigimi hangi yazimdan cikardiniz????

Kadin aciklama yaptikca adam tepesine binmiş.. Bu konuda bir kere aciklama yaparsın karsindaki sana guveniyorsa zaten inanir yok guvenmiyorsa da agiz bukmeyle yalvarmaya mi çözülür bu is??

Yapici.olması gereken kişi konu sahibi değil farkindaysaniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısınız. Ben doğrusunu bilsin diye açıklamaya uğraşıyorum ancak boşuna uğraşıyorum farkındayım. Tek üzüldüğüm, bunca sene beni tanıyamamış olması ve günahımı alması.

İkna olmak için ne istiyor ne bekliyor peki sizce?? Elinde kanit yok varsayımdan konusuyor siz ne yapin istiyor mesela bu durumda ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte ne gerek var herşeyi eşlere anlatmaya...bir örneği daha.

Hayır onun Ayşe ile görüşme gibi bir durumu yoksa zaten, sen neden Ayşe ile ilişkini kesip eşinden uzak tutmaya çalışasın di mi?

Arkadaşlara katılıyorum; sen altan aldıkça tepene çıkmış. Benim namusumdan şüphe eden, bana güvenmeyen bir adamla hiç işim olmaz, kapı orada ...deseydin sanki kendinden daha emin bir duruşun olurdu.

Hayır nedir bu Ayşe takıntısı, illa görüşmeni ister gibi.... Ayşenin evli erkeklere merakını duydu da, kendisi mi asıl bu Ayşe etrafında olsun istiyor.

.

Esin seni aldatmis olabilir mi? Hic oyle biseyden suphelendin mi? Ayni davranislari sana yukleyip vicdanini rahatlatmaya calisiyor gibi.

Var ya bu erkek milletine her şey anlatılmaz tekrar görmüş olduk.
Arkadaşınla görüşmek istemiyor musun artık görüşme.
Neden görüşmüyorsun derse de hep ben arıyordum sıkıldım o da aramayınca koptuk de geçiştir.

Yani gerçekten bunlar manyak yaa insanı pişman ederler.:ssz:

Yerinde olsam '' Bence sen beni aldattın ya da aldatıyorsun, suçluluk duygunu bastırmak için
bana iftira atıyorsun. Şuandan itibaren benim sana güvenim yok, gidiyorum der giderim..''

Nasılmış görsün

İkna olmak için ne istiyor ne bekliyor peki sizce?? Elinde kanit yok varsayımdan konusuyor siz ne yapin istiyor mesela bu durumda ?

Onu aldattığımı söylememi istiyor çünkü buna kesin olarak inanmış. Başka herhangi bir sözüm onun için ikna edici değil.

Samsonn .!.:
Arkadaşlara katılıyorum; sen altan aldıkça tepene çıkmış. Benim namusumdan şüphe eden, bana güvenmeyen bir adamla hiç işim olmaz, kapı orada ...deseydin sanki kendinden daha emin bir duruşun olurdu.

Diğer arkadaşların ve sizin yorumunuzdan sonra ben de açıkçası niye ezdirdim ki kendimi bu kadar diye düşündüm. Madem güvenmiyorsun kapı orada demek lazımdı aslında gerçekten.

dansmarue .!.:
Esin seni aldatmis olabilir mi? Hic oyle biseyden suphelendin mi? Ayni davranislari sana yukleyip vicdanini rahatlatmaya calisiyor gibi.

Her insan aldatabilir, kimseye yüzde yüz güven olmaz diye düşünenlerdenim ama bu yönde şüphelenmeme neden olacak hiçbir davranışı olmadı. Fakat yaptıysa dediğiniz gibi vicdanını rahatlamaya çalışıyor olabilir.

Belli ki bir şeylerden dolayı vesveseye kapılmış. Ne kadar olumlu yaklaşsam, ne kadar doğrusunu anlatsam da içindeki şeytan onu dürtüyor. Sanırım kendisi de tam olarak ne yapmak istediğini bilmiyor. Beni sevdiğini söylüyor ama öyle şüpheleniyor ki bitirmek istiyor. Ama bitirirsem pişman olur muyum korkusu yaşıyor. Böyle oldukça da bana ters davranıyor. Ne yazık ki ben de çok sabırlı bir insan değilim, elimden geldiğince uğraşırım ancak baktım anlamıyor herkes kendi yoluna derim. Bu işin sonu da böyle olacakmış gibi gözüküyor ama hayırlısı artık ne diyeyim.

Var ya bu erkek milletine her şey anlatılmaz tekrar görmüş olduk.
Arkadaşınla görüşmek istemiyor musun artık görüşme.
Neden görüşmüyorsun derse de hep ben arıyordum sıkıldım o da aramayınca koptuk de geçiştir.

Yani gerçekten bunlar manyak yaa insanı pişman ederler.:ssz:

Yerinde olsam '' Bence sen beni aldattın ya da aldatıyorsun, suçluluk duygunu bastırmak için
bana iftira atıyorsun. Şuandan itibaren benim sana güvenim yok, gidiyorum der giderim..''

Nasılmış görsün

Haklısınız. Ben ona yalan da söyleyebilirdim ama gittim doğrusunu söyledim, hata yapmışım meğer.
Onu da söyledim ama gitme kısmını henüz yapmadım. Bu şekilde devam ederse o da olacak herhalde.

canım evlilikler önce güven sonra sevgi ve saygı ile başlar eşinin tavırlarına bir anlam veremedim.çok kesin konuşuyormuş baksana beni aldattın diyor başka da bir şey demiyor siz kendinizden eminseniz üste çıkın niye bu kadar üzerinize geliyor yazık size ezdirmeyin kendinizi.

kişi kendinden bilir işi ,diyorumm sadece,
kendı vicdan azabını seni aynı duruma sokarak rahatlatmaya çalışıyor

Son düzenleme:
canım evlilikler önce güven sonra sevgi ve saygı ile başlar eşinin tavırlarına bir anlam veremedim.çok kesin konuşuyormuş baksana beni aldattın diyor başka da bir şey demiyor siz kendinizden eminseniz üste çıkın niye bu kadar üzerinize geliyor yazık size ezdirmeyin kendinizi.

Bir de öyle yapacağım. Zira ben doğrusunu anlatmaya çabaladıkça o daha çok bastırıyor. Bundan böyle net tavır koyacağım, ya inanırsın ya da inanmazsın ona göre yolumuza bakarız diye.

sinem866 .!.:
kişi kendinden bilir işi ,diyorumm sadece,
kendı vicdan azabını seni aynı duruma sokarak rahatlatmaya çalışıyor

Bir kaç kişi daha aynı şeyi söyledi, ben de bunu düşünür oldum. Ama bir günde patlak vermiş olmasına anlam veremiyorum. Vicdanını daha fazla bu yükü kaldıramadı da bu şekilde mi saldırıya geçti bilemiyorum.

Eşinin aklı yanlışişlere çalışmaya başladı da önce sana çamur atmaya mı uğraşıyo acaba? Baksana ayrılık falan filan lafları etmiş

Eşinin aklı yanlışişlere çalışmaya başladı da önce sana çamur atmaya mı uğraşıyo acaba? Baksana ayrılık falan filan lafları etmiş

İnanın öyle bir şey varsa bile razıyım, açıkça söylesin, yeter ki benim günahımı almasın. Senin hayatında başka biri mi var da böyle yapıyorsun diye sorduğumda gülüp geçiyor. Ayrılalım diyor, sonra ayrılmayalım ben seni seviyorum diyor, ben bak bu böyle gitmez bu işin sonu kötü deyince sinirleniyor. Dengesini kaybetti, ne yapmaya çalıştığını çözemedim.

eşiniz kafasında belli ki bşyler kurmuş sizinde bunu onaylamanızı bekliyor ama bence eşiniz böyle bşy yaptı aldatmak gibi kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor gibi geldi

eşiniz kafasında belli ki bşyler kurmuş sizinde bunu onaylamanızı bekliyor ama bence eşiniz böyle bşy yaptı aldatmak gibi kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor gibi geldi

Genel kanı bu yönde. Varsa böyle bir şey inşallah en kısa zamanda önüme serilir. Yoksa benim de psikolojim bozulacak bu gidişle.

İnanın öyle bir şey varsa bile razıyım, açıkça söylesin, yeter ki benim günahımı almasın. Senin hayatında başka biri mi var da böyle yapıyorsun diye sorduğumda gülüp geçiyor. Ayrılalım diyor, sonra ayrılmayalım ben seni seviyorum diyor, ben bak bu böyle gitmez bu işin sonu kötü deyince sinirleniyor. Dengesini kaybetti, ne yapmaya çalıştığını çözemedim.

Attığı zarfları açma o zaman hayatım. Niyetin neyse açıkça söyle namusuma konuşturmam daha fazla, son damla kaldı taşmak üzereyim ona göre davran de. Ondan sonra da Hiç paralama kendini. Varsa bi şey kokusu çıkar zaten, sen sakin ol sinirleri alınmış gibi davran bakalım fazla konuşma o dökülür belki.Aman işte bazı erkekler bi garip hayatım eğitimlisi de kıt eğitimsizi de. Laf anlatamazsın , uğraşıp didinince ha bak ben haklıyım ondan böyle paralıyo kendini diyolar. Bırak sarhoşu yıkılana kadar der annem. Beyinlerine laf girmesi için sert taşa çarpmaları gerekiyo kimilerinin.

Back