Eşim delirdi

kendi bir halt yemiş de vicdanını rahatlatmaya çalışıyor olmasın?
hani ben yaptım ama bak o da yapmış diye düşünüyor olabilir mi? (söyle, affedicem demesi bundan olabilir)

Valla haklısınız. Laf anlatsak dert, anlatmasak dert. Hayır normalde ters bir insanım, bu tür iftiralara terbiyesizliklere hiç prim vermem ama hassas dönemime denk geldi herhalde, derdimi anlatmaya çalıştım. Biraz da benim salaklığım oldu açıkçası.

zeytinagaci .!.:
kendi bir halt yemiş de vicdanını rahatlatmaya çalışıyor olmasın?
hani ben yaptım ama bak o da yapmış diye düşünüyor olabilir mi? (söyle, affedicem demesi bundan olabilir)

Bu vicdan meselesi hakkında epey yorum geldi, ben de buna kafa yormaya başladım şimdi. Bunun üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum bakalım, bir yerden çıkar kokusu mutlaka.

Anlamıyorum bu erkekleri, nasıl kolay telaffuz ediyorlar böyle şeyleri
Namusa dil uzatılmasına hiç tahammülüm yoktur
Biraz katıyım bu konuda, ilk söylediğinde vermiştim valizini eline
O düşünsün o saatten sonra

İnanmıyorsa ayse dediğiniz kisi sacma sapan birseyler yumurtlamıstır ztn kadının basit karakteri ortada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni durumu bir arkadasim yasadi ve kendisi de bu duruma dustu. Sebebi ise en yakin arkadasinin, arkadasimin sevgilisine olur olmaz seyler anlatmasiydi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hassas anıma denk geldi, koyamadım kapıya, kendime çok kızıyorum şu anda.

grbzelf .!.:
İnanmıyorsa ayse dediğiniz kisi sacma sapan birseyler yumurtlamıstır ztn kadının basit karakteri ortada

Çok çok ufak ihtimal çünkü kendisiyle uzun süredir görüşmüyoruz.

Axelia .!.:
Ayni durumu bir arkadasim yasadi ve kendisi de bu duruma dustu. Sebebi ise en yakin arkadasinin, arkadasimin sevgilisine olur olmaz seyler anlatmasiydi.

Sonrasında ne oldu peki? Gerçi bizde böyle bir durum geçerli değil, arkadaşlarımla çeşitli sebeplerden görüşemiyorum çünkü.

Amma yuz goz olmussunuz sanki suclu gibi. Ben bana ilk boyle bir yakistirma yapildiginda sen kimsin benim namusuma laf edeceksin adam olan karisinin namusuna laf mi eder yaziklar olsun sana der aninda kapinin onune koyarim, sonra o dusunur..

Esinizin sizi aldatip vicdan muhakemesinden boyle kurtulmak isteme ihtimali cok yuksek. Vicdan degilse, aldatip baska bir hayat istiyor ama bahanelere ihtiyaci var ve boyle senaryolar kurmus. Kafasinda kurmus dediginiz esinizin istediklerini bir mantiga oturtma dusuncesi. Boyle dusundukce ici rahat edecek ce yoluna bakacak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Amma yuz goz olmussunuz sanki suclu gibi. Ben bana ilk boyle bir yakistirma yapildiginda sen kimsin benim namusuma laf edeceksin adam olan karisinin namusuna laf mi eder yaziklar olsun sana der aninda kapinin onune koyarim, sonra o dusunur..

Günahımı aldığını bilmesi için anlatmaya çalıştım ama hata etmişim. Haklısınız, ilk söylediğinde tepkimi sert koymalıydım. Gerçi çok da yumuşak yaklaşmadım ama yeterli olmadı demek ki.

Başka bir hayat istiyorsa zorla tutmayacağımı biliyor. Ayrılmak istiyorsa hiç öyle ağlayıp zırlamam, istediği yere gidebilir. Benim şirazemi kaydıran, varsa böyle bir istek, bana iftira atarak yapmaya çalışması.

çok garip 13 yıllık evlilikte eşinizin böyle yapması,kusura bakmayın olurmu.tırlatmış gibi:44:

Bu adam bir haltlar yemiş. Yediği haltı sizin öğrenme ihtimaliniz var. Belki de tehdit ediliyor.
Bunun üzerine de sizi kıskaca almış, küçük bir açık arıyor. Çünkü yediği haltı öğrendiğinizde o da size "ama sen de şunu yapmıştın" diyecek.
Oyuna gelmeyin. İkna etmeye çabalamayın. Resti çekin ve geri çekilin. Hiç bir şey gizli kalmaz bu hayatta... onun yaptığı her neyse çıkacak..

Ayrıca sizden boşanmak istiyor, ve bunun için bahaneler de üretmeye çalışıyor olabilir...

ben dinlerken gıcık oldum bu nedir böyle ya
resmen aldattım desen rahatlayacak adam
pess artık
beyni bulanmış
konuşmuyorum bu konuları de kapat bence
umarım geçici bir süreçtir

benımde bole bır arkadasım vardı..ama esım bır kere bıle benı onunla aynı kefeye koymadı.koyamazkı.benım agır basacagımı bılır.ben o arkadasla arkadaslık etmezdım.bız cocukluk lıse arkadasıydık.sonradan kotu hareketlerde bulundu.yoksa onu oyle tanısaydım.tanısma sansı bıle olmazdı benımle.ve ben hep ona nasıhat ettım.hep dua ettım.ama nafıle. bence en son nokta bana ınanmıyormusun de.bu sıteye yazdıgın yazıyı goster.ben suclu olsam buraya herseyımı kolaylıkla yazabılecegım bır yere bunu yazıp care ararmıydım.yanlıs yapsaydım onu yazar senı kandırmanın yolunu aramazmıydım dıyın..

güvenmeyeceksin.bu devirde eşine bile güvenmeyeceksin.
nasıl yaşanır bu hayatta eşine bile sırtını yaslamayacaksan onuda bilm,yorum ama.
arkadaşlara katılmamak elde değil.
bencede bir açığı var.o açığı senle kapatmak istiyor.
yada hayatında biri var.onla bir gelecek hayal ediyor.ve seni suçlu çıkarmaya çalışıyor.
rezil erkek sendromu

Sakın kendinizi aklamaya çalışmayın. Kendi kendine uydurmuş birşeyler. Bunun altında başka birşey var söyliyim. Yoksa kimse durup dururken karısını aldatmakla ilgili suçlamaz.

çok garip 13 yıllık evlilikte eşinizin böyle yapması,kusura bakmayın olurmu.tırlatmış gibi:44:

Yok yanlış anladınız, 10 yıldır beraberiz, 1 yıldır evliyiz. Ama yine de çok garip, haklısınız.

Herhalde öyle bir şey oldu çünkü bir günde 180 derece değişti resmen adam. Boşanmak istiyorsa da açıkça söylesin yahu, saçma sapan bahanelere ne gerek var. Sorarım neden diye, çözülebilecek bir şeyse uğraşırım, değilse de herkes kendi yoluna derim.

ASYA30 .!.:
ben dinlerken gıcık oldum bu nedir böyle ya
resmen aldattım desen rahatlayacak adam
pess artık
beyni bulanmış
konuşmuyorum bu konuları de kapat bence
umarım geçici bir süreçtir

Aynen öyle, aldattım dememi bekliyor. Konuşmayacağım zaten daha fazla, sinirlerim harap oldu.

Bu siteye yazdıklarımı gösterirsem, sen bizim özelimizi neden paylaşıyorsun diyecek, çare aradığımı anlayamayacak. Hatta suçlusun da aklanmak için yapıyorsun diyecek.

Ya inanın onu da söyledim bak başkası mı var diye. Gülüp geçiyor ne alakası var diyor. Ona bile razıyım yeter ki açıkça söylesin ama yok işte. Aldattın da aldattın, tek lafı bu.

WOLFROG .!.:
Sakın kendinizi aklamaya çalışmayın. Kendi kendine uydurmuş birşeyler. Bunun altında başka birşey var söyliyim. Yoksa kimse durup dururken karısını aldatmakla ilgili suçlamaz.

Yok ben zaten anlattım anlatacağımı, daha da bir şey söylemem. Bundan sonra ne varsa bu işin altında, kendi ortaya çıkartmak zorunda kalacak.

Banada öyle geliyor. Yada adam kimden vazgeçecegini bilemiyor, esindenmi, metresindenmi? Ondan dolayi diyor ya "ben seni seviyorum" konu sahibine. Ve konu sahibine "aldattinmi" sorusuna sadece gülüp geçiyor. Konu sahibin kendisini parçalamasini bekliyor adam fakat ayni "iftira" ile karsi karsiye geldiginde kendisi gülüp geçiyor. Bu isin içinde kesinlikle bir is var.

Adam paranoya olsa bunu niye 2 sen sonra yapar? Hani o arkadastan süphlenseydi, bastan yapardi.

kızkardeşimin 25 senelik kocası aynı böyleydi....yorum yapmadan geçemedim...eşinizle aynı cümleyi kurmuştu bizzat bana...mutlaka bişey var ama puzzel'ı toplayamıyorum...parçalar yerine oturmuyor demişti....2 yıl neler çekti...gece yarısı uykudan uyandırır hadi bakalım anlat diye tuttururdu...şiddet te uygulardı...o da saçma bir olayı kafasına takmıştı...kızkardeşim hergün işten gelirken kullandığı yolu o gün neden kullanmamış ta başka yoldan gelmiş...ve hemen duşa girmiş...anlatılamayacak şeyler yaşadı...bu arada kızkardeşimin 2 de çocuğu var yetişkin...boğazına bıçak dayayıp olmayan şeyi itiraf ettirmeye çalışırdı...adam deli gibi olmuştu...çalıştığı işyerini gözetlemelere kadar gitti iş....defalarca boşanalım diye yalvardı onu asla kabul etmedi...o ille itiraf ettirmenin derdinde...olmayan bir şey üstelik namus bu... birşeye benzemez ki çocuklar var...ay çok uzattım... neyse yine azdığı bir bayram gecesi adam kalp krizi geçirdi...hastaneye gidene kadar beynine yeterli oksijen gitmediği için hafıza kaybı yaşadı....şu anda hiçbirseyden haberi olmayan çocuk gibi yatıyor...sonradan öğrendik... özel kağıtlarını karıştırdıkki adam psikiyatriye gidermiş ve şizofren başlangıcı teşhisi konulmuş....şüpheciliğinin altında yatan sebep buymuş....kurgulamalarının ve olayları birbirine bağlamalarının sebebi buymuş....fakat eğer kriz geçirip hafıza kaybına uğramasaydı mutlaka kan çıkacaktı....çünkü son günlerde oğulları da işe karışmaya başlamıştı....annelerini koruma adına....Allah böyle bir çizgi çekti onların hayatına....bilgin olsun diye anlattım...çabuk toparlayamadığım için de kusura bakma Allah yardımcın olsun

Ayşe dediğiniz arkadaşınız çok tehlikeli. Eşiniz konuşmadığınız için belli ki kurcalamış bir şeyler hatta Ayşe ile irtibata geçmiş o da sizin hakkınızda bir şeyler söylemiş gibime geldi. Araya mesafe koymakla çok iyi yapmışsınız. Bayağı pis bir insana benziyor Allah bir daha yaklaştırmasın size..

Günahını almayayım belki Ayşe bir şey dememiştir ama Ayşe'nin evliyken o hareketleri yapması normal bir insan olmadığının kanıtıdır. Her şeyi beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…