eşim değişik yemek istiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar yemek yapmayı biliyorum. ama eşim şikayetçi hep aynı yemekleri pişiriyormuşum. ne pişer ki evde tavuk yemekleri, köfte,patlıcan,dolma barbunya, fasülye,nohut,pilav çorba falan. evde ne pişerki

sizler değişik yemek neler yapıyorsunuz? tariflerinizi paylaşırsanız sevinirim

tavuklu krep sarma var süper oluyo değişik olsun diye bunu yapmıştım bi kere. şimdi aklıma bu geldi..hıı bi de pizza yap mesela

araştırınca bulursun cnm
karidesli makarna bayılırız...
beşamal soslu fırında mantarlı makarna offf o da süperdir
fırın poşetinde tavuk süperrrrr
ali nazik kebabı
hünker beğendi
içli köfte
perde pilavı
mantı
daha neler neler vallahi hepsini yaparım kocişte bayılır yemeklerime
yemek yapmayı istemekte çok önemlidir

araştırınca bulursun cnm
karidesli makarna bayılırız...
beşamal soslu fırında mantarlı makarna offf o da süperdir
fırın poşetinde tavuk süperrrrr
ali nazik kebabı
hünker beğendi
içli köfte
perde pilavı
mantı
daha neler neler vallahi hepsini yaparım kocişte bayılır yemeklerime
yemek yapmayı istemekte çok önemlidir

dekiklerinden içli köfte ve perde pilavı hariç diğerlerini yapıyorum zaten canım. bence benimki abartıyor biraz. sürekli değişik olamaz ya

pizza yapıyoorum sağol canım. tavuklu krep sarma nasıl

yaa bildiğimiz şu tavuklu mantar soteyi yap, büyük boy kreplerin içine dürüm şeklinde sar, kaşar peyniri serp üzerine hoooopp frına 10 dk sonra hazır :56:

yaa bildiğimiz şu tavuklu mantar soteyi yap, büyük boy kreplerin içine dürüm şeklinde sar, kaşar peyniri serp üzerine hoooopp frına 10 dk sonra hazır :56:

off bu süper olur gibi.canım bence eşin yemekten sıkılmış biraz börek poğaça olaylarına gir.erkekler hamurişisiz yapamazlar.:56:

ben sulu köfte yaparım zerdeçallı nohut yemegi yaparım zerdecallı bizde lepe denir nohutun yarım halı gibi onunla bulgur pilavı yaparım kavurmalı papatesli pilav yaparım köfteli yayla çorbası aklıma gelenler bunlarr :6:

Bencede abartıyor.Her gün aynı yemeği yapmıyorsan sorun değil.Gününe göre yemeklerini sıralıyorsanda bi problem yoktur bence.

maklube dıye bı yemek var patlıcanlı kıymalı ınternette tarıflerı var... cokta lezzetlı bı yemek.. yanı ben cok sevıyorum..

eşin değişik yemek istediğinde bir restauranta gidiverin, evde ne pişerki sürekli değişik:26:

şu yemek yarışmalarını mı izliyor yoksa, şeflerin düellosu falan:1:

Fırında kremalı patates,
brokoli salatası,
yada fırında beşamel soslu karnıbahar,
kadınbudu köfte,
bazende börek gözleme kısır da yapabilirsin
Taze fasulye kavurması yada hamur kızartması gibi, şimdilik aklıma gelenler bunlar..

netten bakabilirsin aslında:) kolay tarifli yemekler de var bazıları resimli anlatılıyor:27:

Annesinin evinde ne yıyormuş acaba..:ssz:

hahaaha bir fıkra vardı hatırladığım kadarıyla anlatayım

adam eşinin yemeklerini hiç beğenmiyormuş

annem gibi yemek yapamıyorsun hiç beğenmiyorum yemeklerini annemin yemeklerini özledim diyormuş

kadın birgün sahanda yumurta yaparken dalgınlığına gelmiş yumurtayı yakmış,

adamda hah şöyle işte demiş,

sonunda annem gibi bir yemek yaptın:9:

hahaaha bir fıkra vardı hatırladığım kadarıyla anlatayım

adam eşinin yemeklerini hiç beğenmiyormuş

annem gibi yemek yapamıyorsun hiç beğenmiyorum yemeklerini annemin yemeklerini özledim diyormuş

kadın birgün sahanda yumurta yaparken dalgınlığına gelmiş yumurtayı yakmış,

adamda hah şöyle işte demiş,

sonunda annem gibi bir yemek yaptın:9:

eee,, adam alışmış yanık yemeye.

bağışıklık kazanmış tabi, eskiyi arıyor. yenı ve güzel tatlar açmıyor:52::52:

kayık kabakta beşamel soslu köfte:) kabakları uzunlamasına ortadan ikiye bölüoruz içlerini karnıyarık gibi oyyoruz kızartıoruz köfte harılayıp içlerini dolduruoruz üstüne beşamal sos döküp fırına 40 dk sonra hazır
çiğ börek yapabilirsin:) of canım çekti gece gece
sebze çorbaları yapabilirsin(pırasa patates havuç bezelye)(mantar ıspanak patates soğan)(karnıbahar soğan patates içine yoğurtlu terbiye)
ali nazik nefis olur
gelin kız çorbası(yogurt un bir yumurta ayran kıvamına getirilir kaynatılır içine arpa şehriye atılır sonra haşlanmış mısır katılır pişince bi tavadada minik minik köfteler kızartılır toz biberle kızdırılıp çorbanın içine aktarılır )
közlenmiş biberin içine peynir sarıp maydanoz sapıyla baglanır çok şık bi görüntü oluyo:)
köfte kurufasulye pilakisi nohutlu pilav dehşet bi üçlüdür
tavuklu mantarlı köri soslu sote yapabilirsin
pırasa salatası yapabilirsin
soğan dolması yapailirsin soğanların kabuklarını soyyoruz yanlamasına yarısına kadar kesip haşlıoruz bğtğn şekilde. haşlandıktan sonra kabuk kabuk ayrılıo kabukların içine pirinçli iç doldurup sarıp tencereye dizioruz pişince üstüne salçalın sos mis mis nettede tarifi var
artık pırasada çıktı pırasa sarması yapabilirsin
narlı salata yapabilirsin ya gece gece yazdım şeylere bak:)
cevizli salata da enfes olur
çerkez tavuğu yapabilirsin
aklıma bunlar geldi şeker şimdilik

Bi ark sormus annesinin evinde ne yiyormus diye? Ben cvp verim annesinin evinde birsey yemedigi icin simdi karisina kapris yapiyor annesinin evindeki durum olmasin diye.

Back
X