eşim değişik yemek istiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genel olarak bizim erkekler beşemel sosu, krep felan sevmezler

Nette bak geleneksel zaten yapıyormuşsun ,

Eee Zaten değişikliklerde yapıyormuşsun.

Çok sıkılıyorsa 2gün yemek yapma dışardan söyle,

Bak nasıl sever yemeklerini.

Ama 'sana bir tarifim var' Adresindeki siteye gir çook güzel yemekelr var :ssz:

eşin değişik yemek istediğinde bir restauranta gidiverin, evde ne pişerki sürekli değişik:26:

şu yemek yarışmalarını mı izliyor yoksa, şeflerin düellosu falan:1:

aynen onları izleyince daha çok söylüyor

Annesinin evinde ne yıyormuş acaba..:ssz:

annesinin yemeklerini de övmüyor. o da değişik yapmıyormuş

Genel olarak bizim erkekler beşemel sosu, krep felan sevmezler

Nette bak geleneksel zaten yapıyormuşsun ,

Eee Zaten değişikliklerde yapıyormuşsun.

Çok sıkılıyorsa 2gün yemek yapma dışardan söyle,

Bak nasıl sever yemeklerini.

Ama 'sana bir tarifim var' Adresindeki siteye gir çook güzel yemekelr var :ssz:

dediğin siteye bakacağım teşekkürler

mesela iş yerinde yemiş bostan patlıcanı oyup içine et koymuşlar üstüne beşamal ve kaşar. fırında pişmiş

ben ne yaparım patlıcandan karnıyarık imambayıldı musakka kızartma salata

sorun patlıcandan harikalar yaratamıyorum galiba :9:

arada değişik yemek de yapıyorum ama sürekli olmuyor tabi, eşimde yemek seçmez yer ama değişik olsun diye söyleniyor, yaratıcı olacakmışım

kızlar yemek yapmayı biliyorum. ama eşim şikayetçi hep aynı yemekleri pişiriyormuşum. ne pişer ki evde tavuk yemekleri, köfte,patlıcan,dolma barbunya, fasülye,nohut,pilav çorba falan. evde ne pişerki

sizler değişik yemek neler yapıyorsunuz? tariflerinizi paylaşırsanız sevinirim

daha ne yapicaksin bilmiyorum ki, bence esin abartiyo, o saydiklarini yapmayanlarda var (mesela ben :1: ) kocam gayet memnun hayatindan...

Hamur işleri olabilir: börek, poğaça, tuzlu kek...
Sonra kısır mercimek köftesi gibi meze tarzı şeyler olabilir...
Balık yemekleri olabilir...
Fırında makarna
Patatesli kek
Krep sarma
Perde pilav değişik bir yemektir
Maklube

Bir sürü alternatif bulunabilir...

degisik birsey istiyorsa bi zahmet ne istediginide soylesin esin, zaten ne pisirsem diye kadinlarin gunu kara kara dusunmekten geciyor...birde onlara ne degisiklik yapalim diye mi ugrasalim :19: bu konuda ben gayet acik ve netim...begenmeyen baska seyler gormek yemek istemeyen kalkar kendi hazirlar..

çeşitleri kendi öğrensinde....bir zahmet sana tarif etsinde yaparsın o zaman...böyle erkekleri kapatacaksın bir yere aç bırakacaksın...bakalım çeşit istiyor mu....ne demek çeşit....böylelerine çeşit te yapsan yine yaranamazsın...

annem öyle çeşit çeşit yemekler yapmazdı gerçi abim ablamlada kaldı ama oda bin çeşit yapmıyordu.
abim şimdi gelinimizin burnundan getiriyor az az 3-5 çeşit yemek yap diyor günlük.
ben eşime bazen kahvaltı veriyorum akşam yiyor diyorum garip garip bakıyo bana :9::9::9:
ne yapsın kadıncağız vallahi güzel yemek yapıyor yatsın kalksın dua etsin abim.

o kadar yediğine göre maşallahı var abimin sık ve çok yemek yiyor iştahlı baya.

bize erkeğin kalbine giden yol mideden geçer dediler,çekeceğimiz var şu erkeklerin midesinden.

dekiklerinden içli köfte ve perde pilavı hariç diğerlerini yapıyorum zaten canım. bence benimki abartıyor biraz. sürekli değişik olamaz ya

canım hiç yorma kendini bu erkekleri napsan memnun edemezsiiiiiiinnnnnnnnn..acaba evlenmeden önce ne yiyormuş

Merhaba kızlar,
Benim eşim de sürekli değişik yemek istiyor. Ben çalışan bir bayanım ve genelde tavuk sote, makarna, pirinç pilavı, kıymalı bezelye, kıymalı patates, patates kızartması köfte, paça ve mercimek çorbası, enchiladas, ızgara et, karnıyarık VS yapıyorum. Haftasonlari da canım isterse zamanım olursa pizza poğaça kısır falan yapıyorum. Benim eşim günde 10 11 saat çalışıyor gece eve geliyor 10 11 gibi bugün akşam makarna tavuk sote yapmıştım yine mi sote dedi. Sana bi liste yapım mi onları yap dedi iğneleyici bir şekilde. Sanki ben ev hanimiyim da zamanım bol. Sonra da diyoki akşamları işten sonra neden spora gitmiyorsun sanki ev işlerini yemeği bulaşığı çamaşırı temizliği kendi yapıyor. Bana diyoki bugün pazar evdeydin niye değişik birşey yapmadın, bugün evi temizledim ve ben de Dinlendim yarın is basi. Bazen akşama ne yapım diye sorduğumda da bilmiyorum şuan tokum yemek düşünemiyorum kafana göre diyor. Sonra da şikayet ediyor. Anlamıyorum çok nankör buluyorum bu üslubu, siz ne düşünüyorsunuz?

Değişik yemek diye bir yemek hiç duymadım tarifi ne deseydiniz :)

Madem öyle adını ve tarzını da söylesin.

Ve hatta söylemesin, bir gün o değişik yemeği öğrenip yapsın da sizde nasiplenin.

Ben de değişik yemek sevenlerdenim biraz sunumla bence bu iş olur
Mesela iki tane çukur makarna tabağı alın Restaurant'ta olanlardan sonra marketten fettucini makarna alın tavuk ve mantarı bir diş sarımsak soteleyip en son krema ve fesleğen koyup 2 dk kaynatın .makarna ile karıştırın tabağa alınca üstünü fesleğenle süsleyip ikram edin.tabak gerçekten değiştiriyor.
Sonra tavuğu julyen doğrayıp terayağda kavurun ve soya sos koyun.başka tavada az zeytinyağı ile ince julyen kesilmiş kabak kırmızı biber havuç u soteleyin.sonra resturantlardaki dikdörtgen tabaktan yine iki tane alın sunumu onda yapın
Refikanın mutfakı you tube kanalından pizza tarifini bakın.
Arda nın mutfağından Beşamel soslu kabak karnıyarık a bakın.
Ama en önemlisi sunum diyorum ben salatayı mesela yeşil elma, nar ekleseniz bile hemen değişiyor.

Back
X