Eşim çok yakışıklı

Biri bu topiği durdurusunnnn delikafadulden
birazdan doğuracağım gülmektennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yapmayın yaaa 75 le 80 arasında 5 cm var banane bu benim topiciğim benimki daha yakışıklı işte.Size kızımın fotosunu koyayım mı ?

şindik burda kocalarımızı mı yarıştırcaz ondan mı açıldı bu topik
biri beni kafamdaki sorulardan kurtarsınakannehir

BUDA BıZıM RESMıMıZ ÖNEMLı OLAN KIMIN DAHA GUZEL YADA YAKIŞIKLI OLDUGU DEĞıL BIRBıRMıZE YAKIŞMAMIZ AYNI YASTIGA BAŞKOYMAK ıÇıN SÖZ VERMEMıZ .EŞıM ÖLE ÇOK YAKIŞIKLI DEĞıLDıR ZATEN BEN ONU YAKIŞIKLIGI ıÇıN SEVMEDIM OLE OLSAYDI YOK YUZUNDE SıVıLCE ÇIKTI YOK AYAGI TOPALLADI DEYIP EŞıMı BıRAKMAM LAZIMDI CANIM EŞıM SBNı ÇOK SEVıYOUM 2 CıHANDA SENINLEYIM.

bız eŞımle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞım ılĞılendı afedersınz eŞım temızledı eŞım amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gırmedı. EŞımın pansumanını ben yaptım.eŞımın kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞıŞtırdı sız ne dıyosunz kardeŞım yaaa.
AŞk dedıĞın evlılık dedıĞın mıllet eŞıne guzel dedı yakıŞıklı dedı dıye hava atmak gurur duymak deĞıldır aŞk sevgı budur
emımınkı beım gıbı 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gır sen bıızmle zekıymıŞ guzelmıŞ ÇalıŞkanmıŞ geÇÇen bunları....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…