• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

kıza bak sevgilisine bak demelerindense aaa birbirlerine nekadar yakışıyolar demelerini tercih ederim. ben kendi güzelliğime daha çok güveniyorum. maşallahım allah nazarlardan korusun beni yahuuu kaydirigubbakcemile5 üstelik sevgilimde bana yakışyor kimse sevgilin çok yakışıklı deyip te bana imada bulunmadı biri bana sevgilin yakşıklı dese anlarmki bana çirkin demek istiyor kimse benim kadar zeki olamıyor işte allah kahretsin.

Sen öööle zannet..Bende ööle düşünerek idare eder koca aldım..Ama nerden bilebilirdim ki, bir gün bir hatun KK da kocam çok yahuşuklu diye topik açacak ve gerçekler yüzüme tokat gibi çarpacak diye...
2 gündür herüfümü başımdan nasıl atsamın dedine düştüm..Sırf benim de yahuşuklu bi kocişim olsun deyü...:
kedi:

:roflol:
valla kiz bende huyu güzel olsun dedim beyim benim gözüme melek gibi gözükür icinin güzelligi disina vuruyor insanin.seven göz .asik olan göz farkli bakar farkli görür.benim kocam benim icin biriciktir ama baskasina sorsannn ya kendini yakmissin derler.

demekki bu arkadasda kendi gözüyle görüyor kocasini diycek birsey yok.

benim bir arkadasim vardi. yeni nisanliyken bir anlatiyor evlenecegim kisi cok yakisikli.surasi güzel burasi güzel.evlendi adam burnunadan getirdi ben senden güzelim dermis hep.kendini paha bicilmez hint kumasi sandi.en sonunda arkadsimi begenmeyip 3 aylik bebekle sokaga atti.
bende kadin erkekten daha güzel olmasi lazim.erkek te cirkin olcak demiyorum ama kadin erkekten güzel olmasi lazim

sendemi burdasın len hade bakim dopüğe kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yapmazmı tavan kızım kocesi yakışıklıymış duymadınmı aaa delikafadulden

demi güllüm benimki bana göre yeterli derecede yahuşuhlu
fazla olmasın zaten bende topik açarsam kıskanır kocası çirkin olanlarkaydirigubbakcemile3

Evet seni tebrik ederim ama niye siyah beyaz ? Renkli koysana.Ben koysam renkli koyarım.Eşim senin ki kadar da uzun değil. 1.75 sadece :kedi:
tşk ederim ...çok ta deşifre etmemeliyim cnm kaydirigubbakcemile
çünki benim eşimde kamuda görevli üst düzey bir askerzemuszemus
bu arada kupayı sen kaçırdın bize kısmetmiş .:lepi::hooray:

Bu sözler insanın kendisini kandırmasıdır.Herkes öncelikle tipe bakar.Huy güzelliği kadar dış görünüşde önemlidir.Çocuklarımın çirkin olmasını istemem.Kocanın tipi önemlidir.Huyu da çok güzel diyecem şimdi ama korkuyorum sizden yaa :utangac:

kocanı yakışıklığına göre kendin seçebilirsin ama çocularına asla....

diyelim çocuğun oldu ve çok çirkin ne olacak merak ettim...

ne kadar yanlış bir düşünce:olmaz:

Back