- Konu Sahibi anaksunamoon
bendemı koysam laCADIARZU
cok yakısıklı degıl ama benımkı :çok üzgünüm:
yuregı cok guzel olarmıkısenağlama
anam sen beni guldurdun allahta seni guldursun :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HİŞTT SINIRIklava:NI AŞMA NERDE DURCAGINI BİL
pardon da neyin cazibesi.....cazibe mi kaldılülülülülülü:lepi:Kahrolsun bu cazibe :hooray:
arkadaşlar sizleri yarı yola bırakmam ben...kaydirigubbakcemile5
kendime de eşime de sonsuz güvenimi kanıtladım ... anaksumoonn ?CADIARZU:hooray:
ya sakın ha birisi pro kart linkini kopyalama esprisi yapmasınkafamçokkarıştı
Sen öööle zannet..Bende ööle düşünerek idare eder koca aldım..Ama nerden bilebilirdim ki, bir gün bir hatun KK da kocam çok yahuşuklu diye topik açacak ve gerçekler yüzüme tokat gibi çarpacak diye...
2 gündür herüfümü başımdan nasıl atsamın dedine düştüm..Sırf benim de yahuşuklu bi kocişim olsun deyü...:kedi:
sendemi burdasın len hade bakim dopüğe kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yapmazmı tavan kızım kocesi yakışıklıymış duymadınmı aaa delikafadulden
anam sen beni guldurdun allahta seni guldursun :roflol:
benimkide askerr şuanda acep üniformalı koysemm nasssıı olur
daa çekici olur demmmii![]()
Evet seni tebrik ederim ama niye siyah beyaz ? Renkli koysana.Ben koysam renkli koyarım.Eşim senin ki kadar da uzun değil. 1.75 sadece :kedi:
Evet seni tebrik ederim ama niye siyah beyaz ? Renkli koysana.Ben koysam renkli koyarım.Eşim senin ki kadar da uzun değil. 1.75 sadece :kedi:
tşk ederim ...çok ta deşifre etmemeliyim cnm kaydirigubbakcemileEvet seni tebrik ederim ama niye siyah beyaz ? Renkli koysana.Ben koysam renkli koyarım.Eşim senin ki kadar da uzun değil. 1.75 sadece :kedi:
Bu sözler insanın kendisini kandırmasıdır.Herkes öncelikle tipe bakar.Huy güzelliği kadar dış görünüşde önemlidir.Çocuklarımın çirkin olmasını istemem.Kocanın tipi önemlidir.Huyu da çok güzel diyecem şimdi ama korkuyorum sizden yaa![]()