• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

sende haddini bil senin yazdığın cevaplarda çok iç açıcı değil farkında değilsin heralde şurdaki herkes senle dalga geçiyor ama sen muhabbet ettiğini zannediyorsun.

bİz eŞİmle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞİm İlĞİlendİ afedersınz eŞİm temİzledİ eŞİm amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gİrmedİ. EŞİmİn pansumanını ben yaptım.eŞİmİn kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞİŞtİrdİ sİz ne dİyosunz kardeŞİm yaaa.
AŞk dedİĞİn evlİlİk dedİĞİn mİllet eŞİne guzel dedİ yakıŞıklı dedİ dıye hava atmak gurur duymak deĞİldİr aŞk sevgı budur
emİmİnkı beım gİbİ 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gİr sen bİİzmle zekıymıŞ guzelmİŞ ÇalıŞkanmİŞ geÇÇen bunları....

Canım ya ne güzel anlatmışsın.Gerçek aşkı ve sevgiyi...Allah herkese böyle aşklar,evlilikler nasip etsin...:Saruboceq:

Bu arada söyleyeyim canım kocacım seni sen olduğun için seviyorum:asigim:

Dünyaya bir daha gelsem yine seni seçerim:asigim:

ayyy hooof, çatladım ya:umursamaz:

Herkesinki kendine güzel, ay ne biçim bir konu bu böyle, almış yürümüş bide. İnanamıyorum ya, hakkaten inanamıyorum, neler konuşur olmuşuz böyle.benneyaptımki

bİz eŞİmle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞİm İlĞİlendİ afedersınz eŞİm temİzledİ eŞİm amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gİrmedİ. EŞİmİn pansumanını ben yaptım.eŞİmİn kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞİŞtİrdİ sİz ne dİyosunz kardeŞİm yaaa.
AŞk dedİĞİn evlİlİk dedİĞİn mİllet eŞİne guzel dedİ yakıŞıklı dedİ dıye hava atmak gurur duymak deĞİldİr aŞk sevgı budur
emİmİnkı beım gİbİ 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gİr sen bİİzmle zekıymıŞ guzelmİŞ ÇalıŞkanmİŞ geÇÇen bunları....

:lepi::lepi::asigim:

:gitme::1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:Şeniz

başka bır konu olsa bu kadar üstüne düşmezsiniz arkadaslar..hiç bişey demiyorum..kolay gelsin

ayyy hooof, çatladım ya:umursamaz:

Herkesinki kendine güzel, ay ne biçim bir konu bu böyle, almış yürümüş bide. İnanamıyorum ya, hakkaten inanamıyorum, neler konuşur olmuşuz böyle.benneyaptımki

kızma canım ya, koca bahane, geyik şahanekaydirigubbakcemile3

helal be ablam:1hug:

[ı]canım ya ne güzel anlatmışsın.gerçek aşkı ve sevgiyi...allah herkese böyle aşklar,evlilikler nasip etsin...:saruboceq:

Bu arada söyleyeyim canım kocacım seni sen olduğun için seviyorum:asigim:

Dünyaya bir daha gelsem yine seni seçerim:asigim:[/ı]

ayy sinirden ağlıyorum şuan yaa

Arkadaşlar pes diyorum yaa.Konuyu açarken gerçekten iyi niyetimle sadece eşime olan aşkım ve onu ne kadar beğendiğimi belirtmek için açmıştım.İlk başlarda iyi yorumlar geldi sonra biri geyiğe çevirmiş diğeride devam etmiş 40 kadın geyiğin içinde.Kendi kocanızı benimkiyle yarıştırmalar,yok foto koymalar.Kim yarış yapıyor acaba.İnanın özelden arkadaşlarımla bu konu hakkında dalga geçiyoruz.Kafanızda çok basit biri olarak tanımladınız beni galiba abuk sabuk yorumlar gelmeye başladı.Biz eşimle 3 senedir gurbetteyiz arkadaş fedakarlıkla yarışalım diyor yazmış bişeyler.Herkesin yaşadığı kendine bizim yokmudur fedakarlıklarımız acaba? Ben anlatsam bu sefer kaç kişi yarışır merak ettim.Deminden beri şakasına takılıyorum ama işi ciddi zannedende sizsiniz saçmalayanda.Herkese kocası mübarek olsunda niye bu kadar abarttınız anlamadım ki? Ben böyle saçma bir konu açtım diyelim suçluyum, saçma yorum yapanların hiçmi suçu yok? Seviye iyice düşmeye başladı

evet canım aynen öyle koy fotosunu görelim, bu topik bunun için açıldı, eveta.s

yok fotosunu koymayımda samimi bi itirafta bulunayım
benim kocam gercekten yakışıklı gösterişli bi erkek
ama ben ona gidecek kadar alımlı gösterişli bi karı değilim cidden:çok üzgünüm:
moralim bozuldu be mafoldumben

sende haddini bil senin yazdığın cevaplarda çok iç açıcı değil farkında değilsin heralde şurdaki herkes senle dalga geçiyor ama sen muhabbet ettiğini zannediyorsun.

Muahabbet ettiğini sen zannediyor olmayasın şayet ben dalga geçildiğinin farkındayım neyin ne olduğunu sen anlamış değilsin yaptığın muhabbetten belli

ölemiş sanırsam canımmm.....delikafaduldenkocam daha yakışıklı topiğiii:roflol:

iyide ne anlamı varki bunun birinin kocası en yakışıklı olunca madalyamı vercekler yada ne biliyim nasıl bir saçma topic bu yaa azda olsa eglenceli ama :)kötükedihüsohihoyyyt:sm_cool:

Muahabbet ettiğini sen zannediyor olmayasın şayet ben dalga geçildiğinin farkındayım neyin ne olduğunu sen anlamış değilsin yaptığın muhabbetten belli

yok valla ben kimseyle dalga geçmiyorum, kimse kimseden üstün değil burda, sadece eğleniyoruz, tartışmaya gerek yok pleaseeekaydirigubbakcemile5

Back