- Konu Sahibi anaksunamoon
aa ben yeni görüyorum buray.. mutluluklar dilerim de neden kocanız yakışıklı diye sevinçten uçuyorsunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bİz eŞİmle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞİm İlĞİlendİ afedersınz eŞİm temİzledİ eŞİm amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gİrmedİ. EŞİmİn pansumanını ben yaptım.eŞİmİn kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞİŞtİrdİ sİz ne dİyosunz kardeŞİm yaaa.
AŞk dedİĞİn evlİlİk dedİĞİn mİllet eŞİne guzel dedİ yakıŞıklı dedİ dıye hava atmak gurur duymak deĞİldİr aŞk sevgı budur
emİmİnkı beım gİbİ 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gİr sen bİİzmle zekıymıŞ guzelmİŞ ÇalıŞkanmİŞ geÇÇen bunları....
bİz eŞİmle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞİm İlĞİlendİ afedersınz eŞİm temİzledİ eŞİm amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gİrmedİ. EŞİmİn pansumanını ben yaptım.eŞİmİn kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞİŞtİrdİ sİz ne dİyosunz kardeŞİm yaaa.
AŞk dedİĞİn evlİlİk dedİĞİn mİllet eŞİne guzel dedİ yakıŞıklı dedİ dıye hava atmak gurur duymak deĞİldİr aŞk sevgı budur
emİmİnkı beım gİbİ 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gİr sen bİİzmle zekıymıŞ guzelmİŞ ÇalıŞkanmİŞ geÇÇen bunları....
:gitme::1hug:a.s.:enbuyukkk:Şenizbİz eŞİmle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞİm İlĞİlendİ afedersınz eŞİm temİzledİ eŞİm amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gİrmedİ. EŞİmİn pansumanını ben yaptım.eŞİmİn kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞİŞtİrdİ sİz ne dİyosunz kardeŞİm yaaa.
aa ben yeni görüyorum buray.. mutluluklar dilerim de neden kocanız yakışıklı diye sevinçten uçuyorsunuz..
cem yılmazın dediği gibi, bu sınırlar içinde yakışıklısın işteee:roflol::roflol:
bence başlık sahibi bizi kekliyokaydirigubbakcemile3
ayyy hooof, çatladım ya:umursamaz:
Herkesinki kendine güzel, ay ne biçim bir konu bu böyle, almış yürümüş bide. İnanamıyorum ya, hakkaten inanamıyorum, neler konuşur olmuşuz böyle.benneyaptımki
[ı]canım ya ne güzel anlatmışsın.gerçek aşkı ve sevgiyi...allah herkese böyle aşklar,evlilikler nasip etsin...:saruboceq:
Bu arada söyleyeyim canım kocacım seni sen olduğun için seviyorum:asigim:
Dünyaya bir daha gelsem yine seni seçerim:asigim:[/ı]
evet canım aynen öyle koy fotosunu görelim, bu topik bunun için açıldı, eveta.s
kızma canım ya, koca bahane, geyik şahanekaydirigubbakcemile3
başka bır konu olsa bu kadar üstüne düşmezsiniz arkadaslar..hiç bişey demiyorum..kolay gelsin
sende haddini bil senin yazdığın cevaplarda çok iç açıcı değil farkında değilsin heralde şurdaki herkes senle dalga geçiyor ama sen muhabbet ettiğini zannediyorsun.
ölemiş sanırsam canımmm.....delikafaduldenkocam daha yakışıklı topiğiii:roflol:
Muahabbet ettiğini sen zannediyor olmayasın şayet ben dalga geçildiğinin farkındayım neyin ne olduğunu sen anlamış değilsin yaptığın muhabbetten belli